תכנון מבוסס Z-WAVE לבית בבניה.

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
maorti פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

שלום,
שאלות של מתחילים :)
ראשית עשיתי קצת חיפושים בפורום וברשת, ורוב המידע שיש לי מקורו בהם. אני עדיין מרגיש דייבאויר וצריך הכוונה. אשמח ליעוץ מהמנוסים.
המטרה היא לקבל שליטה על צלונים חיצוניים עם מנועים מסוג ELERO, ועל מזגנים (עיליים). ביקשתי מראש מהחשמלאי קופסאות עמוקות, ואפס לכל מפסק. הפתרון אני מניח, צריך שיהיה מבוסס על רכיבים בתדר אירופאי.

- בקר: אני מחפש משהו יציב, ונוח לעבודה, אפילו אם הוא לא האופציה הזולה ביותר. חשבתי הVERA-EDGE.אם יש יתרון לבקר אחר לאור הדרישות הבאות, אשמח לדעת.
- אני מבין שעל כל מנוע של ELERO שולט מודול של roller shutter של פיבארו. שאלות שפתוחות לי פה:
- האם כל מודול כזה שולט על מנוע אחד?
- האם יש מודול של יצרן אחר שבשימוש פה ע"י מישהו והא מרוצה ממנו? ראיתי שלaeotec יש מודול תוך-קירי של מנועים...
- האם בקופסא עמוקה (8 ס"מ) של רביעית מפסקים, יכנסו ארבעה מודולים כאלה? צריך לקחת פה בתכנון מגבלות כלשהן?
- איזה רכיבים יודעים לטפל במזגנים? אני מניח שהמזגן צריך IR...יש מזגנים שלא יעבדו טוב עם פתרון Z-WAVE? (זו בדיוק הנקודה בזמן בשבילי לקחת את השיקול הזה בחשבון).

תודה מראש!
מאור.

Huvenster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1031
שם מלא: huvenster
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

תבקש ממנהל להעביר לך את הפוסט לפורום שליטה ובקרה, Z-WAVE יותר רלוונטי לשם.
בגדול את רב התשובות תמצא שם בנעוץ ובחיפוש, מה שאוכל אענה בערב מהבית.

דומיקון
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 886
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 146 פעמים

שליחה #3 

הי מאור
אני עושה אצלי סדנאות של בית חכם על ZWAVE , מוזמן להשתתף, -
http://il.funzing.com/funz/3058
דומיקון - בית ישראלי חכם יותר
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”