למכירה SVS PC2000 - נמכר
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
bangoo
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 687
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
למכירה סאב גליל אדיר של SVS דגם pc2000 חוויה מדהימה לכל קולנוע ביתי ותמורה אדירה לכסף!!!
הסאב נקנה מארה"ב לפני שנה וקצת (לפני תחילת היבוא של פיוצ'ר).
מחיר - 3800 ש"ח
מצ"ב לינק למוצר
הסאב נקנה מארה"ב לפני שנה וקצת (לפני תחילת היבוא של פיוצ'ר).
מחיר - 3800 ש"ח
מצ"ב לינק למוצר
נערך לאחרונה על ידי bangoo ב 30/09/2016 21:15, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
בהצלחה חבר
כיף חיים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. הוא 220V כן?
ב. @kingshoko - הוא PORTED כך שהוא אמור להיות "יותר עוצמתי" או יותר מתאים לקולנוע ביתי.
ב. @kingshoko - הוא PORTED כך שהוא אמור להיות "יותר עוצמתי" או יותר מתאים לקולנוע ביתי.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
סאב מדהים במחיר מעולה
בהצלחה
בהצלחה
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
שני הסאבים זהים מבחינת גודל וופר ומגבר, הגלילי אמור להגיע עד 16HZ לעומת 19HZ ב SB. בכל מקרה שניהם יהיו מצוינים לק"ב.Itay_Pollak כתב:ב. @kingshoko - הוא PORTED כך שהוא אמור להיות "יותר עוצמתי" או יותר מתאים לקולנוע ביתי....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
@kingshoko
ממליץ לך להתעייץ עם אנשי SVS, או אולי לבקש מBANGOO להשאיל לפני רכישה את הסאב שלו
בזמנו כשאני בדקתי הסבירו לי שחייב PORTED לקולנוע ביתי כי בשביל לקבל אותה תחשובה של PORTED אצטרך לקחת (ופה אני לא זוכר במדויק) 2 או 4 SB לעומת PB.
ממליץ לך להתעייץ עם אנשי SVS, או אולי לבקש מBANGOO להשאיל לפני רכישה את הסאב שלו
בזמנו כשאני בדקתי הסבירו לי שחייב PORTED לקולנוע ביתי כי בשביל לקבל אותה תחשובה של PORTED אצטרך לקחת (ופה אני לא זוכר במדויק) 2 או 4 SB לעומת PB.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·בעיקרון אתה צודק אבל זה ממש לא פי שתיים או פי 4. זה גם מאוד תלוי בחדר ובנפח שלו. סאב סגור בחדר קטן בפינה יכול לתת פנץ דומה לסאב פתוח.Itay_Pollak כתב:@kingshoko
בזמנו כשאני בדקתי הסבירו לי שחייב PORTED לקולנוע ביתי כי בשביל לקבל אותה תחשובה של PORTED אצטרך לקחת (ופה אני לא זוכר במדויק) 2 או 4 SB לעומת PB....
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
וואו סאב אדיר
יש לי את ה PB 2000 מדהים
בהצלחה רבה במכירה גם רהיט וגם מרטיט
יש לי את ה PB 2000 מדהים
בהצלחה רבה במכירה גם רהיט וגם מרטיט