ממיר DVB-T לעומת DVB-T2
שלום,
אני לקראת רכישת טלוזיה 32" עם עידן + מובנה. ראיתי שחלק מהטלויזיות מגיעות עם מקלט DVBT2. מה זה אומר? מה ההבדל בינו לבין DVBT?
האם יש טלויזיה מומלצת עם מקלט עידן + (סמסונג / פנסוניק / LG), או שכולן אותו הדבר?
מה לגבי טלויזה עם אפשרות הקלטה, כמו הLG הזו?
http://www.citydeal.co.il/product/%D7%9 ... ap&aff_a=1
תודה
אני לקראת רכישת טלוזיה 32" עם עידן + מובנה. ראיתי שחלק מהטלויזיות מגיעות עם מקלט DVBT2. מה זה אומר? מה ההבדל בינו לבין DVBT?
האם יש טלויזיה מומלצת עם מקלט עידן + (סמסונג / פנסוניק / LG), או שכולן אותו הדבר?
מה לגבי טלויזה עם אפשרות הקלטה, כמו הLG הזו?
http://www.citydeal.co.il/product/%D7%9 ... ap&aff_a=1
תודה
זו גרסה 2 של תקן DVB-T. בארץ משדרים כרגע ב-DVB-T הקודם, לא 2.
אני מכיר טלוויזיה אחרת של LG והממיר ואפשרות ההקלטה די טובים. זה לא כמו הממשק של יס, אבל יש לו דברים שהוא יותר טוב משל יס כמו ההרצה קדימה ואחורה בתוכנית מוקלטת, ודברים שהוא פחות טוב כמו זה שאי אפשר להקליט בערוץ אחד ולצפות בערוץ אחר.
אני מכיר טלוויזיה אחרת של LG והממיר ואפשרות ההקלטה די טובים. זה לא כמו הממשק של יס, אבל יש לו דברים שהוא יותר טוב משל יס כמו ההרצה קדימה ואחורה בתוכנית מוקלטת, ודברים שהוא פחות טוב כמו זה שאי אפשר להקליט בערוץ אחד ולצפות בערוץ אחר.
לא ראיתי עד היום ממיר DVBT2 שלא תומך ב DVBT.urielp כתב:תודה: אז האם DVBT2 תומך גם ב DVBT?
מה היתרון של DVBT2? האם זה ל HD?...
בתקן DVBT2 ניתן להעלות יותר ערוצים על אותו תדר. (או להסתפק בפחות ערוצים אך איכות גבוהה יותר).
אין קשר ל-HD.
בעולם ישנם ערוצי HD רבים המשודרים בתקן DVBT (בקפריסין למשל).
רק בארץ החליטו משום מה שרק אם תהיה סיבה להפעיל ערוצי שידור נוספים, הם יופעלו בשיטת DVB-T2 ואז אולי גם ישדרו ערוצי HD.
בתור מי שעוקב אחרי זה כבר הרבה זמן, לא הייתי בונה שזה יקרה בעתיד הנראה לעין.
לא ראיתי עד היום ממיר DVBT2 שלא תומך ב DVBT.urielp כתב:תודה: אז האם DVBT2 תומך גם ב DVBT?
מה היתרון של DVBT2? האם זה ל HD?...
בתקן DVBT2 ניתן להעלות יותר ערוצים על אותו תדר. (או להסתפק בפחות ערוצים אך איכות גבוהה יותר).
אין קשר ל-HD.
בעולם ישנם ערוצי HD רבים המשודרים בתקן DVBT (בקפריסין למשל).
רק בארץ החליטו משום מה שרק אם תהיה סיבה להפעיל ערוצי שידור נוספים, הם יופעלו בשיטת DVB-T2 ואז אולי גם ישדרו ערוצי HD.
בתור מי שעוקב אחרי זה כבר הרבה זמן, לא הייתי בונה שזה יקרה בעתיד הנראה לעין.
תודה.
לא הבנתי מה הבעיה עם ישראל: האם הערוצים הקיימים ימשיכו לפעול ב DVBT ורק הערוצים הנוספים יופעלו ב DVBT2?
מה לגבי HD? האם נזכה לראות את ערוץ 1 / 2 ו 10 משדרים ב HD?
אגב, האם למנויי הכבלים יש אותם ב HD?
תודה
לא הבנתי מה הבעיה עם ישראל: האם הערוצים הקיימים ימשיכו לפעול ב DVBT ורק הערוצים הנוספים יופעלו ב DVBT2?
מה לגבי HD? האם נזכה לראות את ערוץ 1 / 2 ו 10 משדרים ב HD?
אגב, האם למנויי הכבלים יש אותם ב HD?
תודה