שאלה לגבי רכישת נתב מתקדם מאמזון
אני מעוניין לרכוש נתב מתקדם מהסדרות הגבוהות של Linksys או NETGEAR.
הבנתי שהסיכוי שייעצר במכס הוא גבוה.
הבנתי גם שצריך להמציא להם אישור של משרד התקשורת.
אין לי שמץ של מושג בנושא הזה,ולמרות שאני בטוח שכבר שאלו פה (אבל לא מצאתי בחיפוש ) אני שואל שוב.
אם אני נניח רוכש אותם מאירופה,האם התקן האירופאי מבחינת התדרים הוא זהה לשלנו ויאפשר את קבלת המוצר לאחר השגת אישור ,או שבכל מקרה הם לא יאושרו וימנעו מהמוצר להישלח אלי?
באילו מצבים הם אוסרים על ההכנסה לארץ או במקרה היותר גרוע הם מחרימים את המוצר?
לפני שבוע רכשתי מאמזון UK (משלוח ישיר עד לבית) את ה Harmony Ultimae והוא משום מה נעצר במכס.
נתבקשתי על ידי UPS שאמציא להם דף תדרים למוצר,ותוך יום אחד הם הפיקו לי בקשה למישרד התקשורת,ולאחר כיומיים נוספים משרד התקשורת הפיק אישור למכס והמוצר השתחרר ונשלח אלי.
האם המקרה של הנתב המדובר אמור להיות זהה מבחינת ההתנהלות,קרי: UPS יפיקו לי בקשה ללא תשלום ומשרד התקשורת יפיק אישור למכס והנתב ישוחרר?
תודה מראש לתשובות.
הבנתי שהסיכוי שייעצר במכס הוא גבוה.
הבנתי גם שצריך להמציא להם אישור של משרד התקשורת.
אין לי שמץ של מושג בנושא הזה,ולמרות שאני בטוח שכבר שאלו פה (אבל לא מצאתי בחיפוש ) אני שואל שוב.
אם אני נניח רוכש אותם מאירופה,האם התקן האירופאי מבחינת התדרים הוא זהה לשלנו ויאפשר את קבלת המוצר לאחר השגת אישור ,או שבכל מקרה הם לא יאושרו וימנעו מהמוצר להישלח אלי?
באילו מצבים הם אוסרים על ההכנסה לארץ או במקרה היותר גרוע הם מחרימים את המוצר?
לפני שבוע רכשתי מאמזון UK (משלוח ישיר עד לבית) את ה Harmony Ultimae והוא משום מה נעצר במכס.
נתבקשתי על ידי UPS שאמציא להם דף תדרים למוצר,ותוך יום אחד הם הפיקו לי בקשה למישרד התקשורת,ולאחר כיומיים נוספים משרד התקשורת הפיק אישור למכס והמוצר השתחרר ונשלח אלי.
האם המקרה של הנתב המדובר אמור להיות זהה מבחינת ההתנהלות,קרי: UPS יפיקו לי בקשה ללא תשלום ומשרד התקשורת יפיק אישור למכס והנתב ישוחרר?
תודה מראש לתשובות.
מה שכדאי לך לעשות במוצר כמו נתב זה ליצור קשר מראש עם משרד התקשורת ולנסות להוציא רישיון יבוא חד פעמי עוד לפני שרכשת את המוצר.
יותר בטוח כך. אם צפויות בעיות הן כבר יתגלו בשלב הזה.
לחילופין, אפשר לחפור, ולהסתמך על כך שאתה מבין מספיק מה אתה עושה.
http://www.moc.gov.il/sip_storage/files/1/1061.pdf
לא מחרימים אבל תאלץ להחזיר.
בדר"כ חברות כמו UPS גם מבקשות כסף על הנפקת אישורים למיניהם.
בדר"כ חברות כמו UPS גם מבקשות כסף על הנפקת אישורים למיניהם.
נערך לאחרונה על ידי deepspace ב 12/09/2016 22:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
^ אפשר יותר ספציפי מזה במידה וידוע לך ההגבלות המדיוקת ועל מה נופל לרוב?
שתדע שגם בתדר 2.4Ghz יכול להיות בעיות עם העוצמה.
ההמלצה שלי היא לא לכתוב "נתב" בהצהרה. רק כאב ראש צפוי מזה, אלא אם כן יש לך את האישורים המוכנים מראש.
שתדע שגם בתדר 2.4Ghz יכול להיות בעיות עם העוצמה.
ההמלצה שלי היא לא לכתוב "נתב" בהצהרה. רק כאב ראש צפוי מזה, אלא אם כן יש לך את האישורים המוכנים מראש.
·זה נכון שבמקרה של רכישמ "עד הבית" מאמזון UPS אמורות להמציא לי אישור על חשבונם,כפי שהיה במקרה של ההרמוני?deepspace כתב:מה שכדאי לך לעשות במוצר כמו נתב זה ליצור קשר מראש עם משרד התקשורת ולנסות להוציא רישיון יבוא חד פעמי עוד לפני שרכשת את המוצר.
בדר"כ חברות כמו UPS גם מבקשות כסף על הנפקת אישורים למיניהם....
יש אפשרות לתת לי דוגמאות מנסיונכם לנתבים מתקדמים של החברות שציינתי שעברו את התהליך בעבר ואושרו לשחרור ממכס?
(לא עקבתי בתחום הזה באתר)
·תוכל לתת לי מנסיונך דוגמאות עבר של נתבים שסורסו ושכניסתן אושרה?Nemesis כתב:ראוטרים שעובדים בתקן 5 ג'יגה ושלא סורסו בהתאם למגבלות הספציפיות בארץ לא אמורים להיות מאושרים לכניסה....
אני מתכוון לרכוש נתב בסכום של עד 800 ש"ח
מה שלא מובן למה משרד התקשורת לא מפרסם מאגר של אישורים שכבר הוצאו ממנו?
זה היה מקל מאוד על התהליך עבור כל אזרחי המדינה.
אם חברי הפורום היו נרתמים לזה ומשתפים מניסונם עם מאגר של אישורים שכבר קיבלו, זה גם היה יכול לסייע מאוד.
בנוגע לשאלתך, אפשר להמר ולהסתמך על שירות הלקוחות הטוב של אמזון שיכסה על טעויותך, אבל לדעתי זאת התנהלות לא אחראית ורשלנית, ומחובתך לברר מה מותר ע"פ חוקי מדינתך.
לאמזון אין אפשרות לעשות את זה עבור כל מדינה בעולם ולא צריך לנצל את זה.
זה בכלל מיותר כשזה משלוח מהיר והם יציהרו נכון, כך שהסיכוי שיעצר במכס הוא כמעט וודאי.
זה היה מקל מאוד על התהליך עבור כל אזרחי המדינה.
אם חברי הפורום היו נרתמים לזה ומשתפים מניסונם עם מאגר של אישורים שכבר קיבלו, זה גם היה יכול לסייע מאוד.
בנוגע לשאלתך, אפשר להמר ולהסתמך על שירות הלקוחות הטוב של אמזון שיכסה על טעויותך, אבל לדעתי זאת התנהלות לא אחראית ורשלנית, ומחובתך לברר מה מותר ע"פ חוקי מדינתך.
לאמזון אין אפשרות לעשות את זה עבור כל מדינה בעולם ולא צריך לנצל את זה.
זה בכלל מיותר כשזה משלוח מהיר והם יציהרו נכון, כך שהסיכוי שיעצר במכס הוא כמעט וודאי.
בנוגע לקושחה המסורסת.
מה בדיוק מונע ממני לשלוח לו את הנתונים שלה כדי שיאשר?
הרי אי אפשר ממש לזהות בבדיקה פיזית. המוצר זהה, רק התוכנה שונה.
בסדר ה-FCC יהיה שונה אבל הם משווים באמת?
מה בדיוק מונע ממני לשלוח לו את הנתונים שלה כדי שיאשר?
הרי אי אפשר ממש לזהות בבדיקה פיזית. המוצר זהה, רק התוכנה שונה.
בסדר ה-FCC יהיה שונה אבל הם משווים באמת?
נערך לאחרונה על ידי deepspace ב 12/09/2016 23:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
ולמה אני לא יכול לשלוח דף נתונים של המוצר הישראלי?
איך יאמתו את זה? ע"פ דף המכירה?
בספק שהפקיד מכס ישווה מול ה-FCC שעל גוף המוצר מול האישור שמשרד התקשורת שלח, כשהמוצרים בעלי אותו שם ונראים זהים.
אתה לא חושב?
למה גם אי אפשר לטעון שהקושחה תוחלף בארץ לקושחה תואמת?
זה אמור להיות טיעון לגיטימי.
איך יאמתו את זה? ע"פ דף המכירה?
בספק שהפקיד מכס ישווה מול ה-FCC שעל גוף המוצר מול האישור שמשרד התקשורת שלח, כשהמוצרים בעלי אותו שם ונראים זהים.
אתה לא חושב?
למה גם אי אפשר לטעון שהקושחה תוחלף בארץ לקושחה תואמת?
זה אמור להיות טיעון לגיטימי.