***בילד חדש לקודי מבוסס סקין פנומנל - Senyor wizard***
-
kobiko3030
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום לכולם.
הכנתי עבור הגולשים בילד חדש מבוסס סקין פנומנל המצוין, לקחתי את הסקין המוכר פנומנל והכנתי לו 9 אריחים בדיוק על מנת שייכנסו בצורה מלאה במסך הבית.
התפריטים בבילד מתעדכנים באופן אוטומטי.
[img2=640x334]http://i141.photobucket.com/albums/r48/ ... abssxy.png[/img2]
הקטגוריות בבילד הן:
סרטים – מכיל קיר סרטים של The Wiz משנת 2014 וקיצורים להרחבות סרטים.
סדרות – מכיל קיר סדרות ללא סדרות (ניתן להפעיל בקלות את הקיר לאחר ההתקנה) וקיצורים להרחבות סדרות.
טלוויזיה – מכיל קיצורים לטלוויזיה חיה והרחבות טלוויזיה.
ספרית תוכן – מכיל תוכן מהרחבות ישראליות כגון מאקו, ערוץ 10, וואלה ועוד, תוכן דוקמנטרי ותוכן לילדים.
מוזיקה ורדיו – מכיל הרחבות מוזיקה, הופעות, זמרים, רדיו ועוד.
הרחבות – קיצורים מיוחדים להרחבות וניהול הרחבות.
חיפוש – מאפשר חיפוש מהיר מהרחבות כגון אקסודוס, מטא, ספקטו, סאלטס, יוטיוב ועוד.
מועדפים – מכיל את המועדפים שלכם לצפיה מהירה.
מערכת – הגדרות מערכת, תחזוקה ועוד.
הבילד הינו בילד קל משקל, הבילד מכיל סקין עם עיצוב מבית orna post, כאשר הקטגוריות מקושרות להרחבה Senyor Super Addon ולמעשה אתם מקבלים את התפריטים המותאמים לקהל הישראלי שיצרתי עבורכם.
הבילד מתעדכן באופן אוטומטי על ידי ההרחבה שיצרתי במיוחד לנושא כך שכל שינוי או תוספת יתקבלו אצלכם באופן אוטומטי מבלי לבצע שום דבר, תוכלו לבצע שינויים בסקין או בתפריטים והעדכונים לא ישפיעו בכלל על כל מה שתעשו כמו שינויי עיצוב ותתי תפריט.
הבילד מכיל קיצורי הרחבות בלבד ללא הרחבות מותקנות בפועל, היתרון בכך הוא שאתם לא חייבים להתקין את הבילד עם עשרות הרחבות מותקנות מראש אם אין לכם צורך בהם, כאשר תלחצו על הרחבה מסוימת בבילד תתבקשו להתקין אותה בפעם הראשונה, כך תוכלו לשלוט על ההרחבות המותקנות בבילד, כמובן שלאחר התקנת כל ההרחבה היא תקבל עדכון באופן אוטומטי.
להסבר והורדת הבילד - http://kodi-senyor.co.il/senyor-wizard
הכנתי עבור הגולשים בילד חדש מבוסס סקין פנומנל המצוין, לקחתי את הסקין המוכר פנומנל והכנתי לו 9 אריחים בדיוק על מנת שייכנסו בצורה מלאה במסך הבית.
התפריטים בבילד מתעדכנים באופן אוטומטי.
[img2=640x334]http://i141.photobucket.com/albums/r48/ ... abssxy.png[/img2]
הקטגוריות בבילד הן:
סרטים – מכיל קיר סרטים של The Wiz משנת 2014 וקיצורים להרחבות סרטים.
סדרות – מכיל קיר סדרות ללא סדרות (ניתן להפעיל בקלות את הקיר לאחר ההתקנה) וקיצורים להרחבות סדרות.
טלוויזיה – מכיל קיצורים לטלוויזיה חיה והרחבות טלוויזיה.
ספרית תוכן – מכיל תוכן מהרחבות ישראליות כגון מאקו, ערוץ 10, וואלה ועוד, תוכן דוקמנטרי ותוכן לילדים.
מוזיקה ורדיו – מכיל הרחבות מוזיקה, הופעות, זמרים, רדיו ועוד.
הרחבות – קיצורים מיוחדים להרחבות וניהול הרחבות.
חיפוש – מאפשר חיפוש מהיר מהרחבות כגון אקסודוס, מטא, ספקטו, סאלטס, יוטיוב ועוד.
מועדפים – מכיל את המועדפים שלכם לצפיה מהירה.
מערכת – הגדרות מערכת, תחזוקה ועוד.
הבילד הינו בילד קל משקל, הבילד מכיל סקין עם עיצוב מבית orna post, כאשר הקטגוריות מקושרות להרחבה Senyor Super Addon ולמעשה אתם מקבלים את התפריטים המותאמים לקהל הישראלי שיצרתי עבורכם.
הבילד מתעדכן באופן אוטומטי על ידי ההרחבה שיצרתי במיוחד לנושא כך שכל שינוי או תוספת יתקבלו אצלכם באופן אוטומטי מבלי לבצע שום דבר, תוכלו לבצע שינויים בסקין או בתפריטים והעדכונים לא ישפיעו בכלל על כל מה שתעשו כמו שינויי עיצוב ותתי תפריט.
הבילד מכיל קיצורי הרחבות בלבד ללא הרחבות מותקנות בפועל, היתרון בכך הוא שאתם לא חייבים להתקין את הבילד עם עשרות הרחבות מותקנות מראש אם אין לכם צורך בהם, כאשר תלחצו על הרחבה מסוימת בבילד תתבקשו להתקין אותה בפעם הראשונה, כך תוכלו לשלוט על ההרחבות המותקנות בבילד, כמובן שלאחר התקנת כל ההרחבה היא תקבל עדכון באופן אוטומטי.
להסבר והורדת הבילד - http://kodi-senyor.co.il/senyor-wizard
-
kobiko3030
-
- חבר פעיל

·בגדול הבילד מגיע בלי הרחבות מלבד הרחבה אחת, זה אומר שאם תתקין את זה תקבל את הסקין עם העיצוב, לאחר ההתקנה תוכל לשנות התפריטים.shmuela1 כתב:היי,
האם אפשר להתקין רק את הסקין? אם כן איך?...
בגדול בשונה משאר הבילדים הבילד הזה לא מצריך כיבוי בכח של הקודי וגם לא משנה לך הגדרות מערכת, אפשר להתייחס לזה כאל סקין עם תפריטים מובנים.
טוב התקנתי וזה דפק לי את הכל!!!
אני לא משתשמש בשום קיר סרטים חיצוני TheWiz, Pulsar וכדומה כי אצלי כל הסרטים יושבים ב NAS
אחרי ההתקנה זה שינה לי לקיר סרטים של THEWIZ ביטלתי והגדרתי שיסנכרן סרטים שנמצאים ב NAS עכישו אני לא מצליח לראות את כל הסרטים רק את הנוספו לאחרונה
בסדרות המצב גרוע יותר אני לא רואה אף סידרה ואני לא מצליח להגדיר את הסדרות.
איך אפשר להסיר את ההתקנה?
אני לא משתשמש בשום קיר סרטים חיצוני TheWiz, Pulsar וכדומה כי אצלי כל הסרטים יושבים ב NAS
אחרי ההתקנה זה שינה לי לקיר סרטים של THEWIZ ביטלתי והגדרתי שיסנכרן סרטים שנמצאים ב NAS עכישו אני לא מצליח לראות את כל הסרטים רק את הנוספו לאחרונה
-
kobiko3030
-
- חבר פעיל

·shmuela1 כתב:טוב התקנתי וזה דפק לי את הכל!!!
שלחתי לך הודעה פרטית...
-
kobiko3030
-
- חבר פעיל

תודה, לא רע קודי נקי אבל יש קהל גדול לבילדים, חוץ מזה זה לא בילד רגיל, מציע לך לנסות.mp3lll כתב:מפרגן, ולא באמת למה צריך את כל התוספים האלה.
מה רע בקודי נקדי עם תוספים לסדרטים סדרות בלבד......
-
kobiko3030
-
- חבר פעיל

תודה רבה, הקטגוריות בבילד מתעדכנות באופן אוטומטי כאשר יש דברים חדשים ששווה להכניס.nirfun כתב:האמת שאתמול התקנתי קודי מחדש וממש במקרה נתקלתי בזה.
אני בד"כ לא אוהב דברים מהסוג הזה אבל זה היה זריז, וחסך את כל הקינפוגים המיותרים בהתחלה.
תודה...