מרעיון לאנימציית CGI מושלמת ב-5 דקות. הצעד הבא בפיתוח משחקים ואחרים.

דיונים על המשחקים עצמם, משחקי אונליין וכו'
שלח תגובה
jacko-il פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #1 

אני לא יודע כמה מכם מכירים אותי בהיבט הזה, אך פיתוח משחקים זה אחד הנושאים שהכי מעניינים אותי כתחביב. אני נהנה ללמוד על איך מפתחים משחקים וכל המסביב בדרך כלל יותר ממה שאני נהנה מהמשחקים עצמם. ההקדמה הזו סה"כ נועדה כדי לתת קצת רקע למה שאני הולך לשתף כאן. אחד הסטודיואים אחריהם אני עוקב הוא סטודיו Ninja Theory הבריטי, המפתח את המשחק Hellblade. זהו סטודיו יחסית קטן במונחים של "הגדולים" אך הוא עומד מאחורי כמה כותרים מוכרים ומוצלחים. אחד הדברים היפים בעיניי בסטודיו הזה הוא שהם עובדים על הרבה דברים חדשים ומעניינים ומנסים לשלב אותם במשחק. הדבר השני שיפה מאד איתם זה שהם משתפים את כולנו, במה שהם עושים ובכל מה שהם עובדים עליו ובכל ההתקדמות בפיתוח. (מוזמנים להיכנס לערוץ שלהם כאן ולצפות ביומן הפיתוח)

בכל מקרה, אחד הדברים היפים שהם יצרו, בשיתוף עם עוד לא מעט שותפים ועוזרים לרעיון הזה, היא טכנולוגייה חדשה ליצירת אנימציות CGI ב- LIVE. כולנו מכירים את השיטות הקלאסיות לאנימצייה בהן אנימטורים מקבלים מודלים עם ריגים (Riggs) ואז באמצעות התכנות המתאימות בונים את האנימצייה ועושים למעשה את כל ההנפשה שלהן. שיטה מתקדמת יותר היא כמובן ה- MOCAP, הלוכדת משחק אמיתי של שחקנים אמיתיים (אשר מתורגם לאחר מכן לשליטה באותם מודלי ריגים) ולאנימטורים עצמם נשאר לבצע את כל ה- Fine Tuning כך שהכל ייראה מגוהץ ונעים לעין כפי שהיינו מצפים.

אז השיטה החדשה לקחה את זה צעד אחד (ענק) קדימה. בשיטה החדשה שהם פיתחו כל האנימצייה כולל הכל, מתזוזות הגוף עד להבעות פנים מסויימים וניואנסים של הבעות ותזוזות השפתיים וכו' - הכל נעשה לייב במקום. במקום שאני אסביר ואנסה לפרט ולחפור במילים, תמונה אחת שווה אלף מילים. ווידאו שווה כמה סדרי גודל יותר.
ממליץ מאד לצפות בשלושת הסרטונים הבאים לפי סדר הפרסום שלהם. זה מתחיל מהטריילר הסופי שהוכן באמצעות השיטה, לאחר מכן את המאחורי הקלעים עם הסברים ולאחריו עוד סרטון המסביר וגם מדגים את כל התהליך של ההכנה מההתחלה עד הסיום של הכנת ה- CGI.
מקווה שתהנו.

דורדור27
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

מדהים

שלח תגובה

חזור אל “משחקים”