חברת TP-LINK מציגה שלושה נתבי VDSL חדשים

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
NetCHEIF פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 2678
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 595 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

חברת TP-LINK מציגה שלושה נתבים חדשים בסדרת ה-Archer VR הכוללים מודם VDSL ותמיכה מלאה בטכנולוגית Vectoring.

כל הנתבים החדשים תומכים בתקן AC וההבדל המהותי ביניהם היא המהירות האלחוטית.

כל הפרטים לגבי נתבים אלה, המפרט הטכני שלהם, הזמינות והמחירים - בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6522
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.

want_upload
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 462
נתן תודות: 423 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #2 

תודה, @NetCHEIF
מקווה שבזמן בקרוב יתחילו לשווק את הנתבים האלו גם בארץ.

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #3 

לכל הנתבים הנ''ל יש תמיכה בווקטורינג
אבל באף אחד מהם לא ראיתי תמיכה ב GFAST

אם אני אקנה נתב משולב מודם היתי שמח שתהיה לי
תמיכה בווקטורינג ו GFAST

NetCHEIF פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 2678
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 595 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול".

כידוע למי שמסתובב בפורום הזה, בזק נמצאת כרגע רק בניסוי של G.Fast ולא ברור מתי תתחיל הפריסה בפועל.

על פי ההודעה שהיא פירסמה, הפריסה של טכנולוגית G.Fast תתחיל מתישהו ב-2017 והתהליך יקח לפחות שנתיים. בפועל, מהניסיון שיש עם בזק, אתה יכול להוסיף לתוכניות האלה לפחות שנה ואולי אפילו יותר. בשורה התחתונה - בהנחה שתחליט להיות בין הראשונים לאמץ את טכנולוגית ה-G.Fast, נתב VDSL ישמש אותך לפחות כשנתיים.

מעבר לכך, העובדה שהמוצרים הללו יכולים לתפקד כנתבים עצמאיים, תוך נטרול מודם ה-VDSL, משמעותו שתצטרך רק מודם G.Fast כאשר הנתב עצמו ממשיך לשמש אותך כפי הצורך. כרגע הזמינות של מוצרי G.Fast - הן מודמים והן נתבים - היא אפסית ויקח זמן עד שיהיו כאלה בשוק החופשי.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #5 

NetCHEIF כתב:דיבורים כמו חול ואין מה לאכול".

כידוע למי שמסתובב בפורום הזה, בזק נמצאת כרגע רק בניסוי של G.Fast ולא ברור מתי תתחיל הפריסה בפועל.

על פי ההודעה שהיא פירסמה, הפריסה של טכנולוגית G.Fast תתחיל מתישהו ב-2017 והתהליך יקח לפחות שנתיים. בפועל, מהניסיון שיש עם בזק, אתה יכול להוסיף לתוכניות האלה לפחות שנה ואולי אפילו יותר. בשורה התחתונה - בהנחה שתחליט להיות בין הראשונים לאמץ את טכנולוגית ה-G.Fast, נתב VDSL ישמש אותך לפחות כשנתיים.

מעבר לכך, העובדה שהמוצרים הללו יכולים לתפקד כנתבים עצמאיים, תוך נטרול מודם ה-VDSL, משמעותו שתצטרך רק מודם G.Fast כאשר הנתב עצמו ממשיך לשמש אותך כפי הצורך. כרגע הזמינות של מוצרי G.Fast - הן מודמים והן נתבים - היא אפסית ויקח זמן עד שיהיו כאלה בשוק החופשי.
...
שמע לא יודע מה איתך אבל אישית כשאני קונה ראוטר
אני קונה ראוטר איכותי לכמה שנים טובות לקנות ראוטר
בישביל שנה שנתיים ואחרי זה להחליף לראוטר תומך GFAST
או להישתמש במודם משולב ראוטר אם מודם תומך GFAST נפרד
זה בזבוז כסף מיותר

אם אני קונה ראוטר משולב מודם אני מצפה שיחזיק לפחות 4-5 שנים
טובות אם תמיכה ל GFAST כי כמו שזה נראה במאה שלנו לא נראה לי
שנזכה לראות שקע של סיב אופטי ליד המחשב בבית

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #6 

בגלל כל הנאמר כאן, שיטת ההתחברות להוט עדיפה לצרכנים.
הוט מספקים את ציוד הקצה שתומך במהירות שבחר הלקוח (מודם DOCSIS2.0 או 3.0) ומחליפה את המודם בעת הצורך לפי התקדמות הטכנולוגיה.
אפשר להתווכח על איכות ההוטבוקס כנתב (והוא לא משהו) אבל תמיד אפשר לחבר לו נתב ללא מודם מובנה, מכל סוג וכל יצרן ולשפר את איכות הרשת בבית.
עם בזק זה הרבה יותר בעייתי.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”