חדש בתחם ולא יודע מאיפה להתחיל

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Snir6590 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם,

קיבלתי היום את הMini neo u1 ואני מעוניין להתקין קודי ואין לי מושג מאיפה להתחיל.
בעיקרון השימוש שלי יהיה סרטים, סדרות וערוצי ספורט. איך אני מתקין את הגרסה הכי חדשה ומה ההרחבות הכי מומלצות לסרטים וסדרות באיכות גבוהה?
תודה רבה לעוזרים!

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

אתה לא אמור לדעת, פשוט לקרוא הכל כתוב.

http://www.hometheater.co.il/vt185692.html
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

nirmitlamed
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 360
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #3 

דבר ראשון באתר של החברה רשום שקודי מגיע כבר מותקן.
Popular media player app KODI™ (XBMC) comes pre-installed on all our MINIX Media Hubs for Android™

דבר שני תבקר במדריך למשתמש המתחיל שנמצא למעלה בפורום:
http://www.hometheater.co.il/vt212793.html

קודם כל יש לך אפשרות להתקין קודי עם שלל הרחבות באמצעות החבילה של אבקסיס
http://www.hometheater.co.il/vt248261.html

או באמצעות החבילה של thewiz

אני אישית מעדיף התקנה ידנית. בכל מקרה כדאי לך להתקין את המאגר של thewiz
http://www.hometheater.co.il/vp1838551
משום מה הקובץ להורדת המאגר והתקנתו בקודי לא מתאפשרת אבל אתה יכול להוסיף בצורה ידנית כפי שרשום בפוסט. אחרי שאתה מתקין את המאגר אתה יכול להתקין תוספים רבים. ביניהם אני ממליץ:

לראות סרטים וסדרות:
genesis (משתמש במאגר של אתרי אחסון)
quasar (מוריד ומזרים באמצעות טורנטים או ביטורנט)

ל- qusasr אתה חייב גם להתקין ״ספקים״ שזה אתרי חיפוש לטורנטים. במאגר של thewiz אתה נכנס ל-״מאגרים״ ומשם אתה מתקין unofficial quasar repo. לאחר ההתקנה אתה חוזר אחורה כדי לצפות בשאר המאגרים ושם תוכל לראות את unofficial quasar repo שהתקנת. כנס אליו. משם לתוכנות ושם תצטרך להתקין ספקים שאתה רוצה. אחד מהספקים המומלצים זה rarbg.

לגבי ערוצי ספורט אולי יהיה מישהו שיוכל לעזור לך לגבי זה אבל לטעמי אל תצפה להרבה. ערוצי ספורט הם דבר שלא פשוט לראות בקודי במיוחד באיכות גבוהה. כמו גם תלוי איזה ערוצי ספורט... אבל כן אני יכול להמליץ על israelive שזאת הרחבה של ערוצה טלוויזיה מכל העולם. תוכל למצוא במאגר של thewiz.

דבר אחרון, כדאי לך להתקין תוספי כתוביות כמו subcenter או torec או subsence אם אתה רוצה כתוביות באנגלית.
נערך לאחרונה על ידי nirmitlamed ב 12/09/2016 16:49, נערך פעם 1 בסך הכל.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #4 

genesis
מת מזמן.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

nirmitlamed
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

@mp3lll
·

צודק :) מהרגל נלחץ ג׳נסיס :)
הכוונה ל- exodus. אני באופן אישי משתמש רק ב- quasar.

Snir6590 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

רגע במאגר של thewiz יש סרטים וסדרות? ואם אני מתחיל מאפס ומתקדם קודי רשמי בלי תוספות, איך אני מתחיל להתקין תוספות? אני צריך רק לסרטים וסדרות וזהו..

nirmitlamed
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

@Snir6590
·
אם אתה ממש מתחיל מאפס יהיה קשה להסביר לך מ- א׳ עד ת׳. קודי זאת תוכנת מדיה סנטר שעליה אפשר להתקין יכולות חדשות כמו למשל לראות סרטים, לצפות ביוטיוב ולשמוע אפילו רדיו או לראות טלוויזיה הכל דרך האינטרנט (כמובן שאפשר גם לראות סרטים מקומיים על ההארדיסק או ברשת הביתית). כדי להתקין את היכולות האלו יש לך מספר אפשרויות.
1. להתקין את ההרחבה/פלאגין עצמו, מקביל לאפליקציה למשל.
2. להתקין מאגר שהמקביל שלו זה כמו אתר אינטרנט. דרכו אתה יכול לצפות בהרבה הרחבות (אפליקציות) אחרות ולהתקין ישירות משם.

אחד המאגרים המומלצים והאהובים על כולם פה בפורום זה של המשתמש thewiz שאחראי על הרבה מההתקדמות של הקודי בישראל.

תנסה קודם כל לחפש בגוגל או ביוטיוב ״איך להשתמש בקודי״ למשל, או לחלופין לקרוא את שלל המדריכים שיש פה בפורום ולנסות להבין איך המערכת הזאת עובדת. גם לי זה היה מבלבל בהתחלה אבל לאט לאט לומדים. היום יש המון מידע באינטרנט ורק נשאר לך זה לחפש.

לגבי החבילה של thewiz

זה מוסיף לך קיר של סרטים וסדרות שהם לא קיימים על ההארדיסק של המכשיר אבל ברגע שאתה לוחץ על אחד מהם הוא נותן לך אפשרות לצפות בהם על גבי האינטרנט.

RafalovitchTom
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 588
שם מלא: Rafalovitch Tom
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 75 פעמים

שליחה #8 

Snir6590 כתב:רגע במאגר של thewiz יש סרטים וסדרות? ואם אני מתחיל מאפס ומתקדם קודי רשמי בלי תוספות, איך אני מתחיל להתקין תוספות? אני צריך רק לסרטים וסדרות וזהו..
...
·כנס ליוטיוב - חפש את הערוץ של gidi Shachar יש לו מדריכים מעולים להתקנה מא׳ ועד ת׳

Snir6590 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

nirmitlamed כתב:@Snir6590
·
אם אתה ממש מתחיל מאפס יהיה קשה להסביר לך מ- א׳ עד ת׳. קודי זאת תוכנת מדיה סנטר שעליה אפשר להתקין יכולות חדשות כמו למשל לראות סרטים, לצפות ביוטיוב ולשמוע אפילו רדיו או לראות טלוויזיה הכל דרך האינטרנט (כמובן שאפשר גם לראות סרטים מקומיים על ההארדיסק או ברשת הביתית). כדי להתקין את היכולות האלו יש לך מספר אפשרויות.
1. להתקין את ההרחבה/פלאגין עצמו, מקביל לאפליקציה למשל.
2. להתקין מאגר שהמקביל שלו זה כמו אתר אינטרנט. דרכו אתה יכול לצפות בהרבה הרחבות (אפליקציות) אחרות ולהתקין ישירות משם.

אחד המאגרים המומלצים והאהובים על כולם פה בפורום זה של המשתמש thewiz שאחראי על הרבה מההתקדמות של הקודי בישראל.

תנסה קודם כל לחפש בגוגל או ביוטיוב ״איך להשתמש בקודי״ למשל, או לחלופין לקרוא את שלל המדריכים שיש פה בפורום ולנסות להבין איך המערכת הזאת עובדת. גם לי זה היה מבלבל בהתחלה אבל לאט לאט לומדים. היום יש המון מידע באינטרנט ורק נשאר לך זה לחפש.

לגבי החבילה של thewiz

זה מוסיף לך קיר של סרטים וסדרות שהם לא קיימים על ההארדיסק של המכשיר אבל ברגע שאתה לוחץ על אחד מהם הוא נותן לך אפשרות לצפות בהם על גבי האינטרנט.

קודם כל תודה רבה על הנכונות לעזור.
הורדתי את הקודי המקורי וגם את ההרחבה של Thewiz. איך אני שם את האקסודוס וכל אלה? מה מומלץ לסרטים באיכות גבוהה?
...
·

nirmitlamed
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

@Snir6590
·
את כל ההרחבות שקשורות לסרטים וסדרות אתה תמצא בהרחבות וידאו.
אתה צריך להיכנס בקודי למערכת--הרחבות--התקנה ממאגר הרחבות משם תיכנס למאגר של thewiz ואחרי שתיכנס ל״הרחבות וידאו״ תוכל להתקין כל הרחבה שקשורה לסרטים וסדרות ואפילו טלוויזיה.

לאיכות הכי טובה מומלץ quasar. תוכל לעקוב אחר ההסבר שרשמתי בתגובה הקודמת איך להתקין.
לאיכות טובה אבל לא הכי טובה זה באמצעות exodus שגם אותו תמצא בהרחבות וידאו.
יש גם את specto- fork שגם אותו תמצא בהרחבות וידאו שהוא כפיל של exodus רק שנתמך ע״י מפתחים אחרים שמשפרים ומתקנים אותו. תוכל להתקין גם את אקסודוס וגם את ספקטו בו זמנית.
לאיכות גם טובה תוכל להתקין את KODI Popcorn Time שזה בדיוק כמו התוכנה המוכרת למחשב רק כתוסף לקודי. אתה חייב להתקין קודם כל את המאגר ורק אחר כך תוכל להתקין את התוסף עצמו דרך ״התקנה ממאגר הרחבות״
https://github.com/markop159/KODI-Popco ... -1.0.0.zip

בהצלחה!
נערך לאחרונה על ידי nirmitlamed ב 13/09/2016 22:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

Snir6590 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

@nirmitlamed
·

אני חושב שהסתדרתי פחות או יותר אחי תודה רבה.. רק בעיה שמאוד מציקה בזמן שאני צופה במשהו. יש מן הבהובים כאלה במסך בזמן שאני צופה(זה נראה כאילו הבהירות עולה ויורד כל שניה וזה מאוד מציק בעין), יש לך מושג מה זה אולי? ד"א גם כשאני עוצר את הסרט זה ממשיך..

nirmitlamed
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

@Snir6590
·
קשה לי להגיד מה הבעיה. בהתחלה חשבתי שאולי זה קשור להגדרות בטלוויזיה שקשור לכיוון אוטומטי של הגוון השחור אבל אתה אומר שזה קורה גם כשאתה עוצר את הווידאו.
ממליץ לך אולי לפתוח פוסט חדש ולהעלות אפילו סרטון או תמונות שממחישות את הבעיה. אולי מישהו יוכל להציע לך פתרונות.
בנתיים תוכל לנסות מקסימום לשחק בהגדרות הוידאו של קודי.
בהצלחה!

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”