המלצה לסאב להשלים את סט של Q-Acoustics Concept 20.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
לדעתי סאב זה אחד המרכיבים היותר בעייתיים לרכישה והתאמה.
ראשית, כמו שציינו מעלה לגבי התחום העליון, כך צריך לדעת אם הסאב שאנחנו רוצים יורד לתחום תחתון של ?HZ.
כל סאב יכול לרדת עד 40HZ, אבל מתחת לזה, שם מתחילה הבעיה והתקציב גם נמתח בהתאם, והשאלה אם מתאים לך בכלל סאב שיורד לכיוון ה SUB SONIC.
אין מנוס מלהשאיל סאבים ולשמוע בבית, אחרת כל הדגמה תהיה כמעט לא רלוונטית.
ראשית, כמו שציינו מעלה לגבי התחום העליון, כך צריך לדעת אם הסאב שאנחנו רוצים יורד לתחום תחתון של ?HZ.
כל סאב יכול לרדת עד 40HZ, אבל מתחת לזה, שם מתחילה הבעיה והתקציב גם נמתח בהתאם, והשאלה אם מתאים לך בכלל סאב שיורד לכיוון ה SUB SONIC.
אין מנוס מלהשאיל סאבים ולשמוע בבית, אחרת כל הדגמה תהיה כמעט לא רלוונטית.
אם הנתונים הם 64, אז כמעט כל סאב שתקנה יתאים אליהם ולא יהיה "חור".
הבעייה בדר"כ לשידוך סאב לרמקולים לווינים, שיורדים לא מאוד נמוך, נגיד ל 110, ויש סאבים שאפקטיבים עד 90 למשל אז יש חור בין 90-110 למשל
אז מה שנשאר לך עכשיו לבדוק איזה סאב יכנס בתקציב, ושירד נמוך.
3000 זה תקציב מכובד. תבדוק עם היבואן פיוצ'ר לגבי SVS - SB1000. או משהו מיד2 ברמה מאוד גבוהה גם אפשרי (אבל לרוב קשה למצוא כאלה)
לי אגב יש SB1000 ואני מרוצה מאוד, נותן תמורה מאוד טובה למחיר
הבעייה בדר"כ לשידוך סאב לרמקולים לווינים, שיורדים לא מאוד נמוך, נגיד ל 110, ויש סאבים שאפקטיבים עד 90 למשל אז יש חור בין 90-110 למשל
אז מה שנשאר לך עכשיו לבדוק איזה סאב יכנס בתקציב, ושירד נמוך.
3000 זה תקציב מכובד. תבדוק עם היבואן פיוצ'ר לגבי SVS - SB1000. או משהו מיד2 ברמה מאוד גבוהה גם אפשרי (אבל לרוב קשה למצוא כאלה)
לי אגב יש SB1000 ואני מרוצה מאוד, נותן תמורה מאוד טובה למחיר
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7661
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
זה לא שונה או קשה מלהתאים כל רמקול או רסיבר ולסדר סביבה אקוסטית מספקת, צריך לעשות שיעורי בית על כל המרכיבים ולבדוק מה אתה צריך לבית שלך.gal-cohen כתב:לדעתי סאב זה אחד המרכיבים היותר בעייתיים לרכישה והתאמה.
אין מנוס מלהשאיל סאבים ולשמוע בבית, אחרת כל הדגמה תהיה כמעט לא רלוונטית....
לגבי השאלת סאבים הביתה אני חושב שזה מיותר ומסורבל. מי שיש לו זמן ורצון לעשות סבלות ובעל חנות שמסכים, לבריאות. לפי מה שאתה אומר למעשה כל הדגמה בחנות של כל ציוד שהוא מיותרת כי היא לא זהה לבית של הלקוח. סאב איכותי שהיה מעולה בהדגמה, אם בבית הוא גרוע זה לא הסאב..
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
כן, יתכן ונסחפתי עם האמירה האחרונה.mulder כתב:זה לא שונה או קשה מלהתאים כל רמקול או רסיבר ולסדר סביבה אקוסטית מספקת, צריך לעשות שיעורי בית על כל המרכיבים ולבדוק מה אתה צריך לבית שלך.......
לגבי השאלת סאבים הביתה אני חושב שזה מיותר ומסורבל. מי שיש לו זמן ורצון לעשות סבלות ובעל חנות שמסכים, לבריאות. לפי מה שאתה אומר למעשה כל הדגמה בחנות של כל ציוד שהוא מיותרת כי היא לא זהה לבית של הלקוח. סאב איכותי שהיה מעולה בהדגמה, אם בבית הוא גרוע זה לא הסאב.....
יחד עם זאת לטעמי סאב זה רכיב שהכי קשה להתאים, לעיתים בבית בכל מקום שתמקם אותו, תקבל אופי אחר, בניגוד לרמקול רגיל שיורה לכיוון שלך תמיד.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
·אם תבדוק בפיוצ'ר לגבי הסאב תראה שהמחיר קרוב ל3.3k ש"חsknelman כתב:@Kermit
תודה!
התעניינתי ב-SVS, הוא עולה כמעט 4 בחנות
פעם הזמינו אותו מחו"ל, זה יוצא יותר זול?...
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7661
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
אם אתה פתוח ליד שניה אז בתקציב שאמרת אולי בלוחות או יד שניה בחנויות וגם אז לא קל למצוא משהו ברמה גבוהה.
בחו"ל אפשר למצוא אבל אתה רוצה שילוח מהיר אז המחיר בהתאם כי זה מגיע עם חברות קורייר, וכמובן תוסיף מיסים, וזה כבר יעבור את התקציב שלך.
גם אני חיכיתי כמעט חודשיים לסאב של svs , נכון זה מבאס אבל כרגע ככה זה עובד אצלם, זה לא כמו רסיברים או טלויזיות שיש להם יותר ביקוש אז כדאי להחזיק מלאי. אגב אתה לא אמור לשלם את כל המחיר מראש אלא מקדמה כלשהי, אני בטוח שתוכל להגיע איתם לסידור כלשהו. בשורה התחתונה זה היה שווה את זה לגמרי למרות ההמתנה. חוץ מזה יש להם עוד כל מיני דגמים, אולי משהו יתאים לך ולאו דווקא svs.
בחו"ל אפשר למצוא אבל אתה רוצה שילוח מהיר אז המחיר בהתאם כי זה מגיע עם חברות קורייר, וכמובן תוסיף מיסים, וזה כבר יעבור את התקציב שלך.
גם אני חיכיתי כמעט חודשיים לסאב של svs , נכון זה מבאס אבל כרגע ככה זה עובד אצלם, זה לא כמו רסיברים או טלויזיות שיש להם יותר ביקוש אז כדאי להחזיק מלאי. אגב אתה לא אמור לשלם את כל המחיר מראש אלא מקדמה כלשהי, אני בטוח שתוכל להגיע איתם לסידור כלשהו. בשורה התחתונה זה היה שווה את זה לגמרי למרות ההמתנה. חוץ מזה יש להם עוד כל מיני דגמים, אולי משהו יתאים לך ולאו דווקא svs.
@mulder
אין לי בעיה עם היד2, אבל בחודשיים אחרונים לא היה שם שום דבר מעניין לדעתי.
אני לא כזה לחוץ, אם באמת שווה לחכות חודשיים- אין לי בעיה, אני רק רוצה לדעת מה האלטרנטיבות. יש הרבה מאוד סאבים בפחות או יותר אותו מחיר,אז אני שואל על מה כדאי לשים לב.
אין לי בעיה עם היד2, אבל בחודשיים אחרונים לא היה שם שום דבר מעניין לדעתי.
אני לא כזה לחוץ, אם באמת שווה לחכות חודשיים- אין לי בעיה, אני רק רוצה לדעת מה האלטרנטיבות. יש הרבה מאוד סאבים בפחות או יותר אותו מחיר,אז אני שואל על מה כדאי לשים לב.