Samsung ku7000 55Inch Vs Hisense 58K700UWD
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מה יהיה מרחק הצפיה?
אישית, אני חושב שאם ה"3 לא סופר חשובים לך הייתי הולך על הסמסונג בלי לחשוב פעמיים.
אישית, אני חושב שאם ה"3 לא סופר חשובים לך הייתי הולך על הסמסונג בלי לחשוב פעמיים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
חוץ מהגודל, אני באמת לא רואה סיבה ללכת על ההיסנס. למעט אולי עניין האחריות ואיכות השירות של סמליין. שים לב שבדגמי 2016 האחריות היא לשנה, עם אפשרות הרחבה ל-3 שנים בתוספת תשלום.
למרחק הזה אני חושב שהגודל האופטימלי יהיה לפחות "65, אבל אם התקציב שלך מוגבל אני ממליץ שתנסה אולי לבדוק בחנות כלשהי אם תחוש בהבדל בין מסך "55 לבין מסך "58-60 ממרחק הישיבה הצפוי.
למרחק הזה אני חושב שהגודל האופטימלי יהיה לפחות "65, אבל אם התקציב שלך מוגבל אני ממליץ שתנסה אולי לבדוק בחנות כלשהי אם תחוש בהבדל בין מסך "55 לבין מסך "58-60 ממרחק הישיבה הצפוי.
אממ, 240HZ ותלת מימד לעומת 60HZ וללא תלת מימד?TheCoolest כתב:חוץ מהגודל, אני באמת לא רואה סיבה ללכת על ההיסנס. למעט אולי עניין האחריות ואיכות השירות של סמליין. שים לב שבדגמי 2016 האחריות היא לשנה, עם אפשרות הרחבה ל-3 שנים בתוספת תשלום.
למרחק הזה אני חושב שהגודל האופטימלי יהיה לפחות "65, אבל אם התקציב שלך מוגבל אני ממליץ שתנסה אולי לבדוק בחנות כלשהי אם תחוש בהבדל בין מסך "55 לבין מסך "58-60 ממרחק הישיבה הצפוי....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אוקיי, השאלה אם אתה צריך את התלת-מימד? ונכון, אני אף פעם לא מתייחס לכמות ההרצים כי אין לנתון הזה שום משמעות מבחינתי וגם מבחינת רבים אחרים, מאחר ומדובר על מנגנון החלקת תנועה בלבד. ואלא אם כן זה משהו שספציפית אתה אוהב, אז בסדר, אך מעבר לזה אין לו שום ייתרון. הפאנל בהייסנס עדיין 60HZ.
רב תודות לך ידידי.TheCoolest כתב:אוקיי, השאלה אם אתה צריך את התלת-מימד? ונכון, אני אף פעם לא מתייחס לכמות ההרצים כי אין לנתון הזה שום משמעות מבחינתי וגם מבחינת רבים אחרים, מאחר ומדובר על מנגנון החלקת תנועה בלבד. ואלא אם כן זה משהו שספציפית אתה אוהב, אז בסדר, אך מעבר לזה אין לו שום ייתרון. הפאנל בהייסנס עדיין 60HZ....