טלויזיה 32 אינצ' עם סאונד טוב ועידן +: אשמח להמלצה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
טוב, קצת בדקתי טלויזיות עם עידן + מובנה:
פנסוניק עם מסך IPS (לשם מה זה טוב?), דגם TH32D300, במחיר 950 ש"ח, עם 5 שנות אחריות
פנסוניק דגם TH32C300, במחיר 890 ש"ח, עם 5 שנות אחריות
סמסונג 32J403, במחיר 990 ש"ח, עם 3 שנות אחריות
טושיבה 32S1640 במחיר 940 ש"ח, עם 3 שנות אחריות
האם הפנסוניק הינה הכי מומלצת?
תודה
פנסוניק עם מסך IPS (לשם מה זה טוב?), דגם TH32D300, במחיר 950 ש"ח, עם 5 שנות אחריות
פנסוניק דגם TH32C300, במחיר 890 ש"ח, עם 5 שנות אחריות
סמסונג 32J403, במחיר 990 ש"ח, עם 3 שנות אחריות
טושיבה 32S1640 במחיר 940 ש"ח, עם 3 שנות אחריות
האם הפנסוניק הינה הכי מומלצת?
תודה
ממשיך (לאחר שביקרתי בעוד חנויות):
LG510G במחיר 975 ש"ח, 3 שנות אחריות
פנסוניק דגם TH32C300, במחיר 850 ש"ח, עם 5 שנות אחריות
פנסוניק דגם 410E עם 5 שנות אחריות, במחיר 900 ש"ח
סמסונג 4003, 3 שנות אחריות, במחיר 900 ש"ח
עברתי כאן אל לא מעט שרשורים, כולל זה:
http://www.hometheater.co.il/vp2168331#2168331
א. המיטה מול הטלויזיה, אז זוית הצפיה האופקית הינה די אפסית. לעומת זאת, ברצוני להטות את הטלויזיה ב 30 מעלות לכיוון המיטה: האם יש הסטה כזו במסך עצמו (כמו מסכי מחשב), או שאלי לרכוש זרוע לשם הטיה אנכית?
ב. נצפה רוב הזמן בחדר חשוך
ג. האם עדיף מקלט DVBT2 או מספיק DVBT רגיל? האם ישדרו בשנים הקרובות בעידן + באיכות HD ואז עדיף DVBT2?
ד. סמארט - לא נראה לי פרקטי להתחיל ולהזיז את העכבר ולחפש אות-אחר-אות. במקום זאת, אתקין סטרימר עם שלט-מקלדת נורמלי...
ה. 3D: חרטא מבחינתי. FULL HD - מיותר. צריך HD READY...
ו. לא הבנתי עד עכשיו אם מסך IPS הוא מומלץ? מסך VA הוא מומלץ? ממה להתרחק, אם בכלל...
האם יש תמימות דעים לגבי הטלויזיה המומולצת, או שפשוט לרכוש את הדגם הזול ביותר עם 5 שנות אחריות? (במקרה הזה - פנסוניק TH32C300 עם 5 שנות אחריות מלאות)
LG510G במחיר 975 ש"ח, 3 שנות אחריות
פנסוניק דגם TH32C300, במחיר 850 ש"ח, עם 5 שנות אחריות
פנסוניק דגם 410E עם 5 שנות אחריות, במחיר 900 ש"ח
סמסונג 4003, 3 שנות אחריות, במחיר 900 ש"ח
עברתי כאן אל לא מעט שרשורים, כולל זה:
http://www.hometheater.co.il/vp2168331#2168331
א. המיטה מול הטלויזיה, אז זוית הצפיה האופקית הינה די אפסית. לעומת זאת, ברצוני להטות את הטלויזיה ב 30 מעלות לכיוון המיטה: האם יש הסטה כזו במסך עצמו (כמו מסכי מחשב), או שאלי לרכוש זרוע לשם הטיה אנכית?
ב. נצפה רוב הזמן בחדר חשוך
ג. האם עדיף מקלט DVBT2 או מספיק DVBT רגיל? האם ישדרו בשנים הקרובות בעידן + באיכות HD ואז עדיף DVBT2?
ד. סמארט - לא נראה לי פרקטי להתחיל ולהזיז את העכבר ולחפש אות-אחר-אות. במקום זאת, אתקין סטרימר עם שלט-מקלדת נורמלי...
ה. 3D: חרטא מבחינתי. FULL HD - מיותר. צריך HD READY...
ו. לא הבנתי עד עכשיו אם מסך IPS הוא מומלץ? מסך VA הוא מומלץ? ממה להתרחק, אם בכלל...
האם יש תמימות דעים לגבי הטלויזיה המומולצת, או שפשוט לרכוש את הדגם הזול ביותר עם 5 שנות אחריות? (במקרה הזה - פנסוניק TH32C300 עם 5 שנות אחריות מלאות)
אני לא יודע אם יש טלוויזיות עם סטנד שמאפשר להטות לרוחב, אז בטח לא לגובה.
השחורים הגרועים של IPS יבלטו יותר בחושך, למרות שגם הסוג השני הנפוץ, VA, לא באמת שחור.
http://www.hometheater.co.il/vp2447088.html
יש לי הרושם שרוב המסכים יהיו DVB-T2 (עדיף לבדוק מפרט באתר היצרן מאשר בחנויות). כבר נתקלתי בשידורי HD, אבל לא באופן קבוע. אולי זה מוגדר "ניסיון". אני משער שהם היו T2, אבל לא יודע. אם צריך, אפשר להוסיף ממיר חיצוני בבוא העת.
מה עדיף תלוי גם בסדרי העדיפויות שלך ובאופן השימוש. תחליט מה קריטי, וסנן החוצה דגמים שלא מתאימים. IPS לעומת VA נראה כמו נקודה טובה להתחלה.
הפנסוניק D הוא כנראה דגם חדש מה-C. נסה לפענח מה ההבדלים (לא תמיד דגמים חדשים עדיפים), אם בכלל, ותוכל להיפטר מאחד מהם.
השחורים הגרועים של IPS יבלטו יותר בחושך, למרות שגם הסוג השני הנפוץ, VA, לא באמת שחור.
http://www.hometheater.co.il/vp2447088.html
יש לי הרושם שרוב המסכים יהיו DVB-T2 (עדיף לבדוק מפרט באתר היצרן מאשר בחנויות). כבר נתקלתי בשידורי HD, אבל לא באופן קבוע. אולי זה מוגדר "ניסיון". אני משער שהם היו T2, אבל לא יודע. אם צריך, אפשר להוסיף ממיר חיצוני בבוא העת.
מה עדיף תלוי גם בסדרי העדיפויות שלך ובאופן השימוש. תחליט מה קריטי, וסנן החוצה דגמים שלא מתאימים. IPS לעומת VA נראה כמו נקודה טובה להתחלה.
הפנסוניק D הוא כנראה דגם חדש מה-C. נסה לפענח מה ההבדלים (לא תמיד דגמים חדשים עדיפים), אם בכלל, ותוכל להיפטר מאחד מהם.