ה Altec Lansing ATP3 שלי הפסיק לעבוד לצערי.
הייתי ממש מרוצה ממנו, ואני מחפש 2.1 באותה רמה למחשב עד נגיד 300 שקל (אם בכלל עדין ניתן להשיג היום רמקולים באיכות שלו במחיר הנ"ל).
גם לא אכפת לי לנסות לבקר אצל טכנאי אם יש כאלו שמתעסקים במערכות סאונד כאלה. המחשב מזהה שמערכת חוברה אבל אין חשמל שמגיע ליחידת רמקול מרכזית. לאחרונה שהיינו מדליקים את האור באמבטיה (שקרוב לנקודת חשמל של המחשב) הרמקול היה "קופץ קצת". אולי זה תיקון חשמל פשוט.
תודה!
ב 300 שייח לא נראה לי שתמצא משהו דומה ,אבל ב 400 ומעלה יש אצל Microlab מספיק מערכות 2.1\2.0 שיתנו את המענה הכי טוב והכי משתלם ברמת המחירים האלה.
אצלי לדוגמא היו הרמקולים Microlab solo 6 שבעיני היו מצוינים.
מצוין. אני בודק את זה. האם לדעתכם מתקני רמקולים יוכלו לתקן את הרמקולים? אני מניח שזה בעיית חשמל פשוטה.
אני לא יודע כמה תיקון ממוצא כזה עולה, והאם רמקולים ל PC מסוג זה הם בכלל משהו שמתקני רמקולים יכולים לתקן (כמה זה שונה ממערכות סאונד לקולנוע ביתי ?).
בתור בעלים גאה של ATP3 אני מבין ללבך, הגם שאפסנתי אותם לאחרונה תמורת אודיואנג'ין 2+.
רוב הסיכויים שהתקלקל רכיב פשוט, להערכתי בספק כוח. אני מאמין שטכנאי אלקטרוניקה יכול לתקן, וסביר שזה לא יהיה יקר.
אולי מישהו מהפורום יוכל לתת לך המלצה על טכנאי. אני מצרף סכימה אלקטרונית של הרמקולים.
אם ככה כל טכנאי לדעתך יכול לטפל בזה ולא דווקא רמקולים? התופעה קצת מוזרה. יום אחד אני חוזר מהעבודה והרמקולים עובדים והנורה "מגמגמת". יום אחד אני לא מצליח להדליק את המערכת בכלל. נראה כאילו יש עם המגע.
לפי מה שאתה מציין מדובר בבעיה אלקטרונית. נסה לנתק את כל החיבורים, במיוחד זה שמגיע מהרמקול הימני לסאבוופר ולנקות אותם. יש מצב שגם התקע החשמלי רופף. אולי מגעים רופפים בכפתור ההפעלה והווליום ברמקול השולט. אם זה לא יעזור, גש לטכנאי אלטרוניקה שמתמחה בציוד אודיו/וידאו וסביר שהוא ימצא כאמור את התקלה.
בהחלט רמקולים מצויינים למחיר, גם לי היה זוג כזה בעבר.
אם הנורה מגמגמת זה נשמע כמו בעיה דווקא בספק הכח, כבר נקלתי בבעיות כאלה בעבר במגברים רציניים יותר, קבלים דפוקים שלא מתפקדים וגורמים ללד להבהב כיוון שהם לא מחזיקים מטען עד המחזור הבא של מתח הרשת.
אין לי מושג כמה טכנאי יבקש על כזה תיקון, אבל שווה לתאר את הבעיה ולבקש שיבדקו (יש כאלה שיסכימו לבדוק בלי כסף אני מניח), יכול להיות שהחלט שהתיקון פשוט ולא יקר.
אני אתקן את עצמי. אני לא בטוח שהיא מגמגמת. הרמקול יכול לא להידלק שלושה ימים ברצץ, וביום הרביעי שאני אחזור מהעבודה הוא פתאום ידלק לשעה ושוב ימות לכמה ימים. ניסיתי לשחק עם המגע של הכבלים, ולהחליף לעמדת חשמל אחרת - וזה לא עבד. אני אקח את זה לטכנאי. בתקווה זה תיקון קל.