אחרי יותר מ 10 שנים של שירות - אני מודיע בצער וביגון על סופו של ה ATP3 שלי

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Tg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום חברים :-)

ה Altec Lansing ATP3 שלי הפסיק לעבוד לצערי.
הייתי ממש מרוצה ממנו, ואני מחפש 2.1 באותה רמה למחשב עד נגיד 300 שקל (אם בכלל עדין ניתן להשיג היום רמקולים באיכות שלו במחיר הנ"ל).

גם לא אכפת לי לנסות לבקר אצל טכנאי אם יש כאלו שמתעסקים במערכות סאונד כאלה. המחשב מזהה שמערכת חוברה אבל אין חשמל שמגיע ליחידת רמקול מרכזית. לאחרונה שהיינו מדליקים את האור באמבטיה (שקרוב לנקודת חשמל של המחשב) הרמקול היה "קופץ קצת". אולי זה תיקון חשמל פשוט.
תודה!

igork
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

ב 300 שייח לא נראה לי שתמצא משהו דומה ,אבל ב 400 ומעלה יש אצל Microlab מספיק מערכות 2.1\2.0 שיתנו את המענה הכי טוב והכי משתלם ברמת המחירים האלה.
אצלי לדוגמא היו הרמקולים Microlab solo 6 שבעיני היו מצוינים.

Tg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

מצוין. אני בודק את זה. האם לדעתכם מתקני רמקולים יוכלו לתקן את הרמקולים? אני מניח שזה בעיית חשמל פשוטה.
אני לא יודע כמה תיקון ממוצא כזה עולה, והאם רמקולים ל PC מסוג זה הם בכלל משהו שמתקני רמקולים יכולים לתקן (כמה זה שונה ממערכות סאונד לקולנוע ביתי ?).

Bass66
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #4 

בתור בעלים גאה של ATP3 אני מבין ללבך, הגם שאפסנתי אותם לאחרונה תמורת אודיואנג'ין 2+.
רוב הסיכויים שהתקלקל רכיב פשוט, להערכתי בספק כוח. אני מאמין שטכנאי אלקטרוניקה יכול לתקן, וסביר שזה לא יהיה יקר.
אולי מישהו מהפורום יוכל לתת לך המלצה על טכנאי. אני מצרף סכימה אלקטרונית של הרמקולים.

Tg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

אם ככה כל טכנאי לדעתך יכול לטפל בזה ולא דווקא רמקולים? התופעה קצת מוזרה. יום אחד אני חוזר מהעבודה והרמקולים עובדים והנורה "מגמגמת". יום אחד אני לא מצליח להדליק את המערכת בכלל. נראה כאילו יש עם המגע.

תודה על התמונה :-)

Bass66
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #6 

לפי מה שאתה מציין מדובר בבעיה אלקטרונית. נסה לנתק את כל החיבורים, במיוחד זה שמגיע מהרמקול הימני לסאבוופר ולנקות אותם. יש מצב שגם התקע החשמלי רופף. אולי מגעים רופפים בכפתור ההפעלה והווליום ברמקול השולט. אם זה לא יעזור, גש לטכנאי אלטרוניקה שמתמחה בציוד אודיו/וידאו וסביר שהוא ימצא כאמור את התקלה.

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #7 

בהחלט רמקולים מצויינים למחיר, גם לי היה זוג כזה בעבר.

אם הנורה מגמגמת זה נשמע כמו בעיה דווקא בספק הכח, כבר נקלתי בבעיות כאלה בעבר במגברים רציניים יותר, קבלים דפוקים שלא מתפקדים וגורמים ללד להבהב כיוון שהם לא מחזיקים מטען עד המחזור הבא של מתח הרשת.

אין לי מושג כמה טכנאי יבקש על כזה תיקון, אבל שווה לתאר את הבעיה ולבקש שיבדקו (יש כאלה שיסכימו לבדוק בלי כסף אני מניח), יכול להיות שהחלט שהתיקון פשוט ולא יקר.

Tg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

אני אתקן את עצמי. אני לא בטוח שהיא מגמגמת. הרמקול יכול לא להידלק שלושה ימים ברצץ, וביום הרביעי שאני אחזור מהעבודה הוא פתאום ידלק לשעה ושוב ימות לכמה ימים. ניסיתי לשחק עם המגע של הכבלים, ולהחליף לעמדת חשמל אחרת - וזה לא עבד. אני אקח את זה לטכנאי. בתקווה זה תיקון קל.

arikel
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #9 

לי זה קרה פעם פשוט פתחתי את הסאב וחזרתי על כל ההלחמות של הכניסה של הפלג הכתום וזה הסתדר.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”