ILIFE? אבל... באמת באמת?
היי לכולם!
רוצה לקנות שואב אבק רובוטי כפי שאתם מבינים, קראתי על הניטו, רומבה וכל החבר'ה, אני בראש של קניית הרובוט הכי טוב ומוכן לשלם על זה, אבל מנקרת בי המחשבה שלא בא לי להשקיע סכומים אסטרונומיים ולהתאכזב, או בכלל לשלם....
אני רואה פה בפורום הזה אמיצים שהזמינו את השואבים הסיניים ובמיוחד את אלה של החברה הכתובה לעיל.
אז מה אתם אומרים? הם שווים משהו באמת? זו לא התפשרות שאתה אומר לעצמך יאללה שיהיה לא מקבל את התוצאות הטובות ביותר אבל זורם? או שהם באמת עושים עבודה טובה ביחס לאחרים?
מה קורה אחרי כמה זמן<? הם עדיין מתפקדים?
מודה בחשש ממוצרים סיניים:)
רוצה לקנות שואב אבק רובוטי כפי שאתם מבינים, קראתי על הניטו, רומבה וכל החבר'ה, אני בראש של קניית הרובוט הכי טוב ומוכן לשלם על זה, אבל מנקרת בי המחשבה שלא בא לי להשקיע סכומים אסטרונומיים ולהתאכזב, או בכלל לשלם....
אני רואה פה בפורום הזה אמיצים שהזמינו את השואבים הסיניים ובמיוחד את אלה של החברה הכתובה לעיל.
אז מה אתם אומרים? הם שווים משהו באמת? זו לא התפשרות שאתה אומר לעצמך יאללה שיהיה לא מקבל את התוצאות הטובות ביותר אבל זורם? או שהם באמת עושים עבודה טובה ביחס לאחרים?
מה קורה אחרי כמה זמן<? הם עדיין מתפקדים?
מודה בחשש ממוצרים סיניים:)
הם חדשים יחסית בשוק, לא יותר מחצי שנה.
אני הזמנתי כבר 4 ופיזרתי למשפחה. בינתיים עובדים טפו טפו ואוספים אבק ולכלוך שלא האמנתי שקיימים בדירה.
מבחינתי גם אם יתקלקל עוד חצי שנה זה שווה לי את ה 500 ש"ח ששילמתי עליו.
אני הזמנתי כבר 4 ופיזרתי למשפחה. בינתיים עובדים טפו טפו ואוספים אבק ולכלוך שלא האמנתי שקיימים בדירה.
מבחינתי גם אם יתקלקל עוד חצי שנה זה שווה לי את ה 500 ש"ח ששילמתי עליו.
A4 מגירבסט כשעוד עלה 108$ ומשלוח חינם
העדפתי לא לקחת סיכון על סיכון ולהזמין את השואב היבש כי
א. הוא לא באמת שוטף אלא רק מעביר ניגוב
ב. אסור להשאיר אותו עומד עם מיכל מים מלא
ג. קראתי שלהרבה הוא קצת התחרפן והתחיל לקפץ במקום לנסוע ישר
העדפתי לא לקחת סיכון על סיכון ולהזמין את השואב היבש כי
א. הוא לא באמת שוטף אלא רק מעביר ניגוב
ב. אסור להשאיר אותו עומד עם מיכל מים מלא
ג. קראתי שלהרבה הוא קצת התחרפן והתחיל לקפץ במקום לנסוע ישר
לא יודע אם "אמיצים" זאת הגדרה מדוייקת. לרוב מדובר באנשים שעשו את כל הבדיקות שאפשר והגיעו למסקנה שלא תמיד כדאי לזרום עם העדר.
יכול להמליץ לך לבדוק לגבי הדיבוט סלים שהמחיר שלו סביר לגמרי, אבל גם לא להיות פזיז, לקרוא ביקורות באינטרנט, לבקש בחנות אפילו שיעשו לך הדגמה ולקנות רק לאחר שאתה סגור על הדברים.
יכול להמליץ לך לבדוק לגבי הדיבוט סלים שהמחיר שלו סביר לגמרי, אבל גם לא להיות פזיז, לקרוא ביקורות באינטרנט, לבקש בחנות אפילו שיעשו לך הדגמה ולקנות רק לאחר שאתה סגור על הדברים.