חוות דעת על מערכת קולנוע בלו ריי סמסונג samsung ht-j5100

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
amit0910 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

יש לי הזדמנות לקנות עוד כמה ימים בדיוטי פרי את המערכת הנ"ל ב200 דולר. אני מחפש מערכת פשוטה שאוכל לשמוע בה בסראונד בעיקר סרטים ומשחקים מהממיר.

חוות דעת על איכות המערכת לא מצאתי באינטרנט כי זה דגם חדש (הנתונים ביחס למחיר נשמעים לי מעולה), אשמח אם למישהו יש חוות דעת עליה.

בנוסף, למערכת יש יציאת hdmi וחיבור אופטי, ככה שיש אפשרות לשמוע שידורים מהממיר בסראונד? ואם כן איך לחבר?

תודה לעוזרים :)

עמית.

(G)
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 210 פעמים
קיבל תודות: 197 פעמים

שליחה #2 

לא נראה לי שמישהו ימליץ לך על מערכת משולבת, זה להתקע עם מערכת מוגבלת
שאי אפשר לשדרג אותה.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #3 

זאת מערכת מאוד בסיסית שנמכרת בדיוטי, בדיוק כמו שזה נשמע. אם אתה מחפש משהו פשוט וזול אולי זה יתאים לך.
אם לממיר יש hdmi לשם זה מתחבר.

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10913
נתן תודות: 215 פעמים
קיבל תודות: 1941 פעמים

שליחה #4 

mulder כתב:זאת מערכת מאוד בסיסית שנמכרת בדיוטי, בדיוק כמו שזה נשמע. אם אתה מחפש משהו פשוט וזול אולי זה יתאים לך.
אם לממיר יש hdmi לשם זה מתחבר.
...
·
אין לדבר הזה כניסת HDMI, רק יציאה, ולכן המערכת לא מתחברת לממיר ב- HDMI.
אפשר להכניס אודיו למערכת, רק בכניסה האופטית (היחידה).

amit,
המערכת הזו טובה רק למקרה בו רוב השימוש שלך הוא ניגון סרטים באמצעות הנגן הפנימי.
מאפשרת חיבור נגן חיצוני יחיד, באמצעות כניסה אופטית.
מחר תרצה לחבר מחשב או סטרימר, בנוסף לממיר? אין אפשרות.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

@Amir64

צודק, לא שמתי לב. הפתרון באמת באופטי.

amit0910 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

תודה רבה למגיבים!
אין לי יותר מידי ידע בתחום ואתם עוזרים מאד.

השימוש העיקרי שלי הוא סרטים ומשחקים שמשודרים מהממיר.
החיבור האופטי יעביר לי גם וידאו ואודיו מהממיר? יש הבדל באיכות/עוצמת שמע/וידאו במידה וזה לא סרט שמנוגן מהנגן הפנימי אלא בכבל אופטי?

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

amit0910 כתב:יש הבדל באיכות/עוצמת שמע/וידאו במידה וזה לא סרט שמנוגן מהנגן הפנימי אלא בכבל אופטי?
...
אופטי=קול בלבד
לא הבנתי את השאלה.

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10913
נתן תודות: 215 פעמים
קיבל תודות: 1941 פעמים

שליחה #8 

amit0910 כתב: החיבור האופטי יעביר לי גם וידאו ואודיו מהממיר? יש הבדל באיכות/עוצמת שמע/וידאו במידה וזה לא סרט שמנוגן מהנגן הפנימי אלא בכבל אופטי?
...
את הוידאו צריך להעביר ישירות מהממיר לטלויזיה, לא דרך המערכת.
דרך החיבור האופטי ניתן לקבל רק אודיו בפורמטים PCM, דולבי דיגיטל ו- DTS.
למרות שהמערכת תומכת בפורמטים מתקדמים יותר, אי אפשר לקבל אותם מחוץ לנגן המובנה.
מעשית זה לא כל כך משנה, כי האיכות שניתן לקבל מהמערכת היא לא כזו שתוכל להבחין בהבדלים בין הפורמטים הישנים לחדשים יותר.

על איזה ממיר אתה מדבר?

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #9 

amit0910 כתב:שלום לכולם,

יש לי הזדמנות לקנות עוד כמה ימים בדיוטי פרי את המערכת הנ"ל ב200 דולר. אני מחפש מערכת פשוטה שאוכל לשמוע בה בסראונד בעיקר סרטים ומשחקים מהממיר.

חוות דעת על איכות המערכת לא מצאתי באינטרנט כי זה דגם חדש (הנתונים ביחס למחיר נשמעים לי מעולה), אשמח אם למישהו יש חוות דעת עליה.

בנוסף, למערכת יש יציאת hdmi וחיבור אופטי, ככה שיש אפשרות לשמוע שידורים מהממיר בסראונד? ואם כן איך לחבר?

תודה לעוזרים :)

עמית.
...
כמו שכבר ציינו, קשה להמליץ על מערכות משולבות מסוג זה, שהן לרוב מנוונות ונחותות בביצועיהן ובאפשרויות השונות (כמו, למשל, כניסות HDMI, כמו שהבנת).
לגבי שמיעת סראונד מהממיר, אם מדובר בממיר הוט, נכון לעכשיו רק 2 ערוצים משדרים בסראונד (ערוץ סרטים 13 ונדמה לי שעוד איזשהו ערוץ MTV). שאר הערוצים משדרים פסקול סטריאו. כך שאם תרצה לשמוע סראונד, זה יהיה סראונד מלאכותי שמופק ע"י ה-DSP של המערכת (דוגמת פרולוג'יק) ולא סראונד אמיתי. קח את זה בחשבון.
באלמ דיוטי פרי נמכר במשך תקופה ארוכה רסיבר ק"ב של פיוניר (VSX-329k) שמשום מה כרגע לא ראיתי שהוא מופיע יותר. אם ביכולתך לדחות את הרכישה יתכן שזה עדיף, כי אולי הוא יחזור להמכר שם בקרוב. הוא עונה על דרישת הצרכים שלך, הרבה יותר מאשר אחת המערכות המשולבות האלו. לגבי עלות- הוא נמכר ב-200$ וכמובן שלרמקולים תצטרך תקציב נוסף, אבל לדעתי זה עדיף על מערכת משולבת שלא נותנת כמעט כלום, למעט ניגון DVD/Bluray פנימי.

amit0910 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

כרגע אני עם ממיר של סלקום אבל כנראה שאחזור להוט בגלל שלא מרוצה.

הייתי בדיוטי לפני כשבועיים ותכננתי להשקיע טיפה יותר ולקנות את הרסיבר 329k וjbl 5.1 ב400 דולר, אבל לא לא נשאר הרסיבר.
ביום רביעי חבר טס וחשבתי על המערכת שציינתי אבל לאור המידע ששפכתם לי פה כנראה שארד ממנה ואחפש הרכב של רסיבר וסט רמקולים בתקציב טיפה יותר גבוה (יד 2 או משהו. את הרמקולים של jbl אולי ארכוש בדיוטי ב200 דולר).

עזרתם מאד תודה למי שהגיב.

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #11 

amit0910 כתב:כרגע אני עם ממיר של סלקום אבל כנראה שאחזור להוט בגלל שלא מרוצה.

הייתי בדיוטי לפני כשבועיים ותכננתי להשקיע טיפה יותר ולקנות את הרסיבר 329k וjbl 5.1 ב400 דולר, אבל לא לא נשאר הרסיבר.
ביום רביעי חבר טס וחשבתי על המערכת שציינתי אבל לאור המידע ששפכתם לי פה כנראה שארד ממנה ואחפש הרכב של רסיבר וסט רמקולים בתקציב טיפה יותר גבוה (יד 2 או משהו. את הרמקולים של jbl אולי ארכוש בדיוטי ב200 דולר).

עזרתם מאד תודה למי שהגיב.
...
בדיוק את ההרכב הזה של Pioneer VSX-329k וה-JBL Cinema 510 הביאו לי בזמנו מהדיוטי פרי (ביחד עלו כ-1500, לעומת כמה אלפים בארץ...) והם עושים עבודה טובה למדי בחדר השינה בו הם נמצאים.
הייתי באמת מציע לך לרכוש כבר את ה-JBL ולהמתין עם הרסיבר, עד שתמצא אחד מספיק טוב, גם אם מדובר ברמת כניסה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”