amit0910 כתב:שלום לכולם,
יש לי הזדמנות לקנות עוד כמה ימים בדיוטי פרי את המערכת הנ"ל ב200 דולר. אני מחפש מערכת פשוטה שאוכל לשמוע בה בסראונד בעיקר סרטים ומשחקים מהממיר.
חוות דעת על איכות המערכת לא מצאתי באינטרנט כי זה דגם חדש (הנתונים ביחס למחיר נשמעים לי מעולה), אשמח אם למישהו יש חוות דעת עליה.
בנוסף, למערכת יש יציאת hdmi וחיבור אופטי, ככה שיש אפשרות לשמוע שידורים מהממיר בסראונד? ואם כן איך לחבר?
תודה לעוזרים
עמית.
...
כמו שכבר ציינו, קשה להמליץ על מערכות משולבות מסוג זה, שהן לרוב מנוונות ונחותות בביצועיהן ובאפשרויות השונות (כמו, למשל, כניסות HDMI, כמו שהבנת).
לגבי שמיעת סראונד מהממיר, אם מדובר בממיר הוט, נכון לעכשיו רק 2 ערוצים משדרים בסראונד (ערוץ סרטים 13 ונדמה לי שעוד איזשהו ערוץ MTV). שאר הערוצים משדרים פסקול סטריאו. כך שאם תרצה לשמוע סראונד, זה יהיה סראונד מלאכותי שמופק ע"י ה-DSP של המערכת (דוגמת פרולוג'יק) ולא סראונד אמיתי. קח את זה בחשבון.
באלמ דיוטי פרי נמכר במשך תקופה ארוכה רסיבר ק"ב של פיוניר (VSX-329k) שמשום מה כרגע לא ראיתי שהוא מופיע יותר. אם ביכולתך לדחות את הרכישה יתכן שזה עדיף, כי אולי הוא יחזור להמכר שם בקרוב. הוא עונה על דרישת הצרכים שלך, הרבה יותר מאשר אחת המערכות המשולבות האלו. לגבי עלות- הוא נמכר ב-200$ וכמובן שלרמקולים תצטרך תקציב נוסף, אבל לדעתי זה עדיף על מערכת משולבת שלא נותנת כמעט כלום, למעט ניגון DVD/Bluray פנימי.