Blindspot - עונה 2
סדרה טובה, כל פרק בפני עצמו עם מתח שנבנה טוב, עם עלילה מרכזית לאורך כל הסדרה.
ואגב יחסית לכל הסדרות היום העונה הראשונה שלה ארוכה יחסית כ-20 ומשהו פרקים, נותרו לי 3,4 פרקים לסיום העונה הראשונה.
טוב לדעת שיש המשך, תודה
ואגב יחסית לכל הסדרות היום העונה הראשונה שלה ארוכה יחסית כ-20 ומשהו פרקים, נותרו לי 3,4 פרקים לסיום העונה הראשונה.
טוב לדעת שיש המשך, תודה
מרוב שפרק 9 היה טוב ולא ראיתי עוד פרקים אז באתי לרשום על סיום העונה, ואז אני קולט שזה היה בכלל הפרק האחרון.
מסתבר שבינואר הם חוזרים מהפגרה לעוד כמה פרקים.
באמת התפלאתי, כי העונה הראשונה הייתה 22 פרקים! שזה המון היום לעונה.
מסתבר שבינואר הם חוזרים מהפגרה לעוד כמה פרקים.
באמת התפלאתי, כי העונה הראשונה הייתה 22 פרקים! שזה המון היום לעונה.
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
אני צופה בסדרה עם אישתי (כרגע לקראת שני שליש העונה הראשונה).
אישתי מאד אוהבת, אני טיפה פחות.
מעט מפריע לי זה שבכל פרק הם מנהלים שם איזה קרב יריות בסדר גודל של כיבוש רמת הגולן ביום כיפור, וכמעט לא קורה להם כלום (גם פיזית וגם נפשית), ולפי מה שאני מבין, מרווח הזמנים בין פרק לפרק זה לא יותר מאשר יום או יומיים.
מעט מפריע לי זה שבכל פרק הם מנהלים שם איזה קרב יריות בסדר גודל של כיבוש רמת הגולן ביום כיפור, וכמעט לא קורה להם כלום (גם פיזית וגם נפשית), ולפי מה שאני מבין, מרווח הזמנים בין פרק לפרק זה לא יותר מאשר יום או יומיים.
-
clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
ככה זה כמעט בכל סידרת אקשן, עושים בלאגנים בסדר גודלnirzon כתב:אני צופה בסדרה עם אישתי (כרגע לקראת שני שליש העונה הראשונה).
מעט מפריע לי זה שבכל פרק הם מנהלים שם איזה קרב יריות בסדר גודל של כיבוש רמת הגולן ביום כיפור, וכמעט לא קורה להם כלום (גם פיזית וגם נפשית), ולפי מה שאני מבין, מרווח הזמנים בין פרק לפרק זה לא יותר מאשר יום או יומיים....
ענקי.. יש שחקני משנה הם מתים, ואילו השחקנים הראשים לא נפגעים..
מין הסתם שגם לא יחוסלו מהר כל כך, כי כל הסידרה בנויה עליהם..
בסה״כ סידרה טובה ומעניינת, הפרקים האחרונים נמתחים סתם
כרגיל ככה בכל הסדרות!