טלוויזיה פיליפס 7120
יש לי טלוויזיה חדשה מקולקלת של פיליפס ושבוע אני מנסה להשיג נציג של אלקטרה כדי לקבל תשובות לגבי המשך טיפול כיוון שאין להם חלקים לתקן את הטלוויזיה, ואין עם מי לדבר.... הטלפון היחידי שיש להם באתר זה של מעבדת התיקונים, ושם אני לא מקבל תשובות אומרים לי שזה בטיפול....
מישהו יודע איך אפשר ליצור קשר עם נציגי פיליפס אלקטרה? מרגיש לי כאילו קניתי את הטלוויזיה בשוק.... אין עם מי לדבר....
מישהו יודע איך אפשר ליצור קשר עם נציגי פיליפס אלקטרה? מרגיש לי כאילו קניתי את הטלוויזיה בשוק.... אין עם מי לדבר....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תנסה לפנות לפיליפס העולמית.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
הסר דאגה מליבך, עוד מעט השירות שלהם יגיב לך פה בפוסט ויבקשו ממך ליצור איתם קשר במייל.
הם אלופים בלכבות שריפות.
הם אלופים בלכבות שריפות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- אלקטרה_ייבוא
- עוסק בתחום

- תגובות: 55
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
@ניר1978 בוקר טוב, אנא שלח לי בבקשה את פרטי ההתקשרות למייל: [email protected] ואנו נחזור אלייך בהקדם.
בברכה, לבנת בוקובזה אחראית קשרי לקוחות אלקטרה סחר.
·
בברכה, לבנת בוקובזה אחראית קשרי לקוחות אלקטרה סחר.
·
@אלקטרה_ייבוא
·יש לכם את הפרטים שלי גם כתבתי לכם בדואר אלקטרוני אבל כנראה אתם לא מחוברים לפניות של לקוחות גם יצרתי קשר בטלפון עם בחורה בשם רונית שאמרה לי שתחזור אליי לפני יומיים והיא לא חזרה, אני לא מבין את השירות שלכם אתם לא עונים לטלפון מאתמול ועד היום אין תשובה.....
אני כל כך מצטער שרכשתי טלוויזיה של פיליפס, אתם יודעים על התקלות ולא נותנים שירות מתאים רק מושכים זמן ופוגעים בלקוחות....
·יש לכם את הפרטים שלי גם כתבתי לכם בדואר אלקטרוני אבל כנראה אתם לא מחוברים לפניות של לקוחות גם יצרתי קשר בטלפון עם בחורה בשם רונית שאמרה לי שתחזור אליי לפני יומיים והיא לא חזרה, אני לא מבין את השירות שלכם אתם לא עונים לטלפון מאתמול ועד היום אין תשובה.....
אני כל כך מצטער שרכשתי טלוויזיה של פיליפס, אתם יודעים על התקלות ולא נותנים שירות מתאים רק מושכים זמן ופוגעים בלקוחות....
- אלקטרה_ייבוא
- עוסק בתחום

- תגובות: 55
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
@ניר1978 צהריים טובים, נמסר לי שמנהל השירות אבי שוחח עמך וסיכמתם כי טכנאי בכיר יגיע אלייך ביום שישי והוא ידווח לאבי מהמקום. אני במעקב אחרי פנייתך עד לסיום הטיפול. בברכה, לבנת בוקובזה אחראית קשרי לקוחות אלקטרה סחר.
אני רק רוצה לעדכן לגבי הטיפול שקיבלתי...,
אז לאחר שהגיע טכנאי בכיר ועדכן את החברה שהטלוויזיה תקולה עברתי לקבל שירות ע"י אחראית קשרי לקוחות באלקטרה (לבנת בוקובזה) שדאגה לתת שירות מצוין ממש ללא מילים, החליפו לי את הטלוויזיה לדגם חדש מתקדם יותר (כיוון שהדגם שהיה לי לא נמכר יותר) לדגם 7101, יש לציין שהטלוויזיה עובדת מצוין ואיכות התמונה טובה מאוד..., עוד נאמר לי שבחברת אלקטרה עובדים קשה בכדי לשפר את השירות כך שלקוחות יקבלו שירות טוב ומהיר.... שיהיה בהצלחה...
אז לאחר שהגיע טכנאי בכיר ועדכן את החברה שהטלוויזיה תקולה עברתי לקבל שירות ע"י אחראית קשרי לקוחות באלקטרה (לבנת בוקובזה) שדאגה לתת שירות מצוין ממש ללא מילים, החליפו לי את הטלוויזיה לדגם חדש מתקדם יותר (כיוון שהדגם שהיה לי לא נמכר יותר) לדגם 7101, יש לציין שהטלוויזיה עובדת מצוין ואיכות התמונה טובה מאוד..., עוד נאמר לי שבחברת אלקטרה עובדים קשה בכדי לשפר את השירות כך שלקוחות יקבלו שירות טוב ומהיר.... שיהיה בהצלחה...