מבקש המלצה למסך 75 בתקציב של 15,000 ש"ח
היי
מבקש המלצה עבור מסך בגודל 75 עבור אבא שלי לסלון שה- 60 כבר קטנה לו. ראיתי שהמחירים של ה 4K כמעט כפולים מהתקציב ולכן מחפש משהו שייכנס וייתן את התמורה הכי טובה לכסף. הוא היה היום בכמה חנויות והציעו לו את הסמסונג 6400, אבל ממה שראיתי זה דגם די ישן. אשמח לשמוע המלצות.
תודה
מבקש המלצה עבור מסך בגודל 75 עבור אבא שלי לסלון שה- 60 כבר קטנה לו. ראיתי שהמחירים של ה 4K כמעט כפולים מהתקציב ולכן מחפש משהו שייכנס וייתן את התמורה הכי טובה לכסף. הוא היה היום בכמה חנויות והציעו לו את הסמסונג 6400, אבל ממה שראיתי זה דגם די ישן. אשמח לשמוע המלצות.
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
H6400 מסך מצויין, אבל הוא Full HD ולא 4K, ולא תומך HDR.
מעבר לזה האופציות הסבירות היחידות, עד כמה שידוע לי, הן הייסנס M7000 ו-K700. שתי הייסנס אמורות לקבל עדכון המוסיף תמיכה ב-HDR, אך עדיין לא ברור מהם הביצועים של הטלויזיות האלה בפורמט הזה.
מעבר לזה האופציות הסבירות היחידות, עד כמה שידוע לי, הן הייסנס M7000 ו-K700. שתי הייסנס אמורות לקבל עדכון המוסיף תמיכה ב-HDR, אך עדיין לא ברור מהם הביצועים של הטלויזיות האלה בפורמט הזה.
- alexanderf
-
- חבר פעיל

- תגובות: 96
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אתמול ראיתי בא.ל.מ מסך 70 אינץ מהסדרה 7000 של סמסונג קצת יותר גבוהה מ15k
אשמח אם תוכל להסביר לי בקצרה מה ההבדלים בין M7000 K ל K700 ומה יותר מומלץTheCoolest כתב:H6400 מסך מצויין, אבל הוא Full HD ולא 4K, ולא תומך HDR.
מעבר לזה האופציות הסבירות היחידות, עד כמה שידוע לי, הן הייסנס M7000 ו-K700. שתי הייסנס אמורות לקבל עדכון המוסיף תמיכה ב-HDR, אך עדיין לא ברור מהם הביצועים של הטלויזיות האלה בפורמט הזה....
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
M7000 חדשה יותר, עם תמיכה בטווח צבעים מורחב (wide gamut) וכנראה (לא בטוח) פאנל 10 ביט.
ה-K700 ישנה יותר, ללא WCG ועם פאנל 8 ביט (עד כמה שידוע לי).
בשתיהן אנחנו עדיין מחכים לראות עדכוני קושחה אשר יפעילו תוכן HDR כמו שצריך, אבל מעבר לזה לצפיה רגילה הן דיי טובות.
לצערי עדיין לא ראיתי ביקורת מקצועית אחת על המסכים האלה. אך אם תעיף מבט בפורום תראה שיש המון אנשים כאן שקנו את המסכים האלה רק בגלל המחיר המשתלם ומרוצים מאד מאיכות התמונה וחווית השימוש שלהם.
ה-K700 ישנה יותר, ללא WCG ועם פאנל 8 ביט (עד כמה שידוע לי).
בשתיהן אנחנו עדיין מחכים לראות עדכוני קושחה אשר יפעילו תוכן HDR כמו שצריך, אבל מעבר לזה לצפיה רגילה הן דיי טובות.
לצערי עדיין לא ראיתי ביקורת מקצועית אחת על המסכים האלה. אך אם תעיף מבט בפורום תראה שיש המון אנשים כאן שקנו את המסכים האלה רק בגלל המחיר המשתלם ומרוצים מאד מאיכות התמונה וחווית השימוש שלהם.
האם אבא שלך רוצה "75 כי ה "60 קטנה לו בגלל שיש לו קשיי ראיה?
או משום שרוצה לפנק עצמו במסך גדול עם תמונה יותר איכותית?
אם התשובה הינה חיובית לשאלה ראשונה אז 4K ופרמטרים אחרים אינם חשובים ותבחר בעיקר על פי המחיר.
אם התשובה הינה חיובית לשאלה שניה
אז עם מסך "75 אינטש הוא יוכל להנות מכל הפרמטרים החדשים כולל תכני 4K שיגדלו בהדרגה.
(זאת בהנחה שהוא לא מתכוון להחליף המסך כעבור שנה)
חשוב לדעת שבמסך גדול גם הפגמים נראים בגדול
ולכן חשוב להבין שזול זה לא בהכרח טוב ורצוי לפעמים לעשות פשרה בגודל אם המחיר גבוה מדי.
לדעתי, חבל לקנות היום מסך גדול כזה שיהיה בלי 4K ויכולות (אפילו מוגבלות) ל HDR
אלא אם הבן אדם במילא לא מבחין בהבדלים בין תמונה רגילה ב SD ואיכותית יותר ב HD.
או משום שרוצה לפנק עצמו במסך גדול עם תמונה יותר איכותית?
אם התשובה הינה חיובית לשאלה ראשונה אז 4K ופרמטרים אחרים אינם חשובים ותבחר בעיקר על פי המחיר.
אם התשובה הינה חיובית לשאלה שניה
אז עם מסך "75 אינטש הוא יוכל להנות מכל הפרמטרים החדשים כולל תכני 4K שיגדלו בהדרגה.
(זאת בהנחה שהוא לא מתכוון להחליף המסך כעבור שנה)
חשוב לדעת שבמסך גדול גם הפגמים נראים בגדול
ולכן חשוב להבין שזול זה לא בהכרח טוב ורצוי לפעמים לעשות פשרה בגודל אם המחיר גבוה מדי.
לדעתי, חבל לקנות היום מסך גדול כזה שיהיה בלי 4K ויכולות (אפילו מוגבלות) ל HDR
אלא אם הבן אדם במילא לא מבחין בהבדלים בין תמונה רגילה ב SD ואיכותית יותר ב HD.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
·אומנם כתבת את זה לפני שבוע אבל קח בחשבון שיש כאן אנשים שקנו בסכום דומה (כ-1000 ש"ח יותר) את הדגם הבכיר ביותר - KS9500 בגודל 65. אם לוקחים את פערי האיכות האדירים בין KU7000 לבין KS9500 אז תוספת של 10% במחיר וויתור על 5 אינטש בטלים בשישים.alexanderf כתב:אתמול ראיתי בא.ל.מ מסך 70 אינץ מהסדרה 7000 של סמסונג קצת יותר גבוהה מ15k...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
עד כמה שהבנתי הפאנל של הייסנס הוא 8 ביט והם משתמשים באיזה פטנט של פיקסלים שמהבהבים בצבעים שונים במהירות (שכחתי את שמו, זה לא משהו שהם המציאו) בשביל להשיג את גאמוט הצבעים הרחב. עקרונית זה לא אמור לשנות אם זה עובד אבל יש אנשים שזה מפריע להם.
האמת שכבר הציעו לי את ה 70KU7000 אבל אבא שלי ממש רוצה 75 ולא רוצה להתפשר על 70. ממש חבל שכמעט כל החברות מביאות הרבה מבחר יחסית של דגמים בגדלים של 60-65 ובגדלים של 70-75 רק את הליינים של ההיי אנד שכפולים במחיר בלי שום פרופורציה.
האפשרות היחידה שראיתי בינתיים ל 75 היא הייסנס, אבל אבא שלי לא מתלהב מהאופציה כל כך. אשמח לשמוע על עוד אופציות.
האפשרות היחידה שראיתי בינתיים ל 75 היא הייסנס, אבל אבא שלי לא מתלהב מהאופציה כל כך. אשמח לשמוע על עוד אופציות.
·אתה מדבר על FRC, מאיפה הבאת את זה ? הדגמים של ה K700 הם 8 ביט וה M7000 אמור להיות פאנל של 10 ביט מלא.Malcontent כתב:עד כמה שהבנתי הפאנל של הייסנס הוא 8 ביט והם משתמשים באיזה פטנט של פיקסלים שמהבהבים בצבעים שונים במהירות (שכחתי את שמו, זה לא משהו שהם המציאו) בשביל להשיג את גאמוט הצבעים הרחב. עקרונית זה לא אמור לשנות אם זה עובד אבל יש אנשים שזה מפריע להם....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אין שום דבר ממש רע ב-8ביט+FRC, כל עוד זה מיושם כמו שצריך.
גם הטלויזיות המהוללות של ויזיו באות עם פאנלים כאלה. וגם חלק מהפאנלים של LG אם אינני טועה.
גם הטלויזיות המהוללות של ויזיו באות עם פאנלים כאלה. וגם חלק מהפאנלים של LG אם אינני טועה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
מזייפת או לא, האפקט הוא אותו אפקט כאשר זה מיושם כמו שצריך.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני לא יודע כמה האתר הזה אמין אבל זה כתוב כאן:
http://www.displayspecifications.com/en/model/bf1d5f0
http://www.displayspecifications.com/en/model/bf1d5f0