בעייה מוזרה בהוטנט
אני מנוי בתשתית הוט וספק הוטנט .. יש לי בעיה דווקא ב TWITCH של buffering כל כמה שניות על איכות source.
כשהתקשרתי בהתחלה להוטנט הוא לא ידע איך לעזור לי אבל ביצע reset לאינטרנט וקיבלתי איפי שונה מזה של הקודם.. הבעיה ב TWITCH תוקנה אבל בעיה אחרת צצה שזמן התגובה ב SPEEDTEST עלה בטיפה והאינטרנט היה יותר לאט ,קיבלתי איפי שמתחיל ב 5.XX.XX.XX ושם הספק הוא HOT , לפני זה האיפי היה 89.XX.XX.XX שהשם של הספק SFR , והנה עוד בעיה צצה שיש לי חסימה לכמה אתרים , התקשרתי אליהם שוב ואמרו לי שיש לי סינון אתרים ... לא זכור לי שביקשתי את זה, רק התלוננתי על בעית ה BUFFERING ב twitch . בקיצור ביקשתי ממנה לבטל תסינון והבעיה הראשונה חזרה לקדמותה.. buffering בtwitch ואיפי שמתחיל ב 89 עם אותו שם ספק שהיה בהתחלה (SFRׂׂ) ,אמנם אני מרגיש שהאינטרנט יותר מהיר וזמן תגובה יותר נמוך ..
מצד אחד יש יתרונות ומצד שני חסרונות , איך אני מסביר להם שיתנו לי מקסימום מהירות עם חיבור טוב לחול ובלי buffering ב TWITCH וחסימות לאתרים?
כשהתקשרתי בהתחלה להוטנט הוא לא ידע איך לעזור לי אבל ביצע reset לאינטרנט וקיבלתי איפי שונה מזה של הקודם.. הבעיה ב TWITCH תוקנה אבל בעיה אחרת צצה שזמן התגובה ב SPEEDTEST עלה בטיפה והאינטרנט היה יותר לאט ,קיבלתי איפי שמתחיל ב 5.XX.XX.XX ושם הספק הוא HOT , לפני זה האיפי היה 89.XX.XX.XX שהשם של הספק SFR , והנה עוד בעיה צצה שיש לי חסימה לכמה אתרים , התקשרתי אליהם שוב ואמרו לי שיש לי סינון אתרים ... לא זכור לי שביקשתי את זה, רק התלוננתי על בעית ה BUFFERING ב twitch . בקיצור ביקשתי ממנה לבטל תסינון והבעיה הראשונה חזרה לקדמותה.. buffering בtwitch ואיפי שמתחיל ב 89 עם אותו שם ספק שהיה בהתחלה (SFRׂׂ) ,אמנם אני מרגיש שהאינטרנט יותר מהיר וזמן תגובה יותר נמוך ..
מצד אחד יש יתרונות ומצד שני חסרונות , איך אני מסביר להם שיתנו לי מקסימום מהירות עם חיבור טוב לחול ובלי buffering ב TWITCH וחסימות לאתרים?
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
1. ב-HOTNET אם יש לך IP שמתחיל ב-89 - זה המצב האידיאלי.
2. לא כתבת באיזה מהירות אתה מחובר ומה מראה בדיקת המהירות שאתה מבצע. זה מידע חשוב.
3. לא יזיק אם תחליף את כתובות שרתי ה-DNS של HOTNET באלה של גוגל.
4. אתה צריך לקחת בחשבון שאיטיות ב-TWITCH יכולה לנבוע גם מאיטיות בשרתים שם ולאו דווקא מבעיה ב-HOT או HOTNET.
2. לא כתבת באיזה מהירות אתה מחובר ומה מראה בדיקת המהירות שאתה מבצע. זה מידע חשוב.
4. אתה צריך לקחת בחשבון שאיטיות ב-TWITCH יכולה לנבוע גם מאיטיות בשרתים שם ולאו דווקא מבעיה ב-HOT או HOTNET.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
1.אז אתה מקבל גם איפי 89. שהספק הוא SFR? זה ספק מצרפת מה זה קשור לארץ?NetCHEIF כתב:1. ב-HOTNET אם יש לך IP שמתחיל ב-89 - זה המצב האידיאלי.
4. אתה צריך לקחת בחשבון שאיטיות ב-TWITCH יכולה לנבוע גם מאיטיות בשרתים שם ולאו דווקא מבעיה ב-HOT או HOTNET....
2. אני במהירות 100 מגה בין אם זה איפי שמתחיל ב 5 ובין אם זה ב 89
3.החלפתי ל DNS של גוגל וזה לא עזר עדיין זה טוען ב twitch
4.אני לא חושב שזה קשור ל twitch .שאני עם השירות של הסינון אתרים אין תבעיה של טעינה ב twitch. מצד שני זה מעלה לי ב 20 פינג את החיבור במשחק dota2
בכללי הוטנט על תשתית בזק זה על הפנים
אני לא יודע מי החשוד פה בזק או הוטנט
אבל משהו בחיבור הזה מסריח איטיות ברוב
שעות היום
אם אתה בתשתית בזק תעבור לבזק בנלאומי
אני מחובר אם טופ 40 בבזק וספק בזק בנלאומי
הטוויטץ' אצלי עובד חלק גם אם אני שם על איכות
sourse
לגבי כתובות שמתחילות ב 77 זה בלוק כתובות
שהוטנט רכשו מספק צרפתי SFR לכן אתה מזוהה
כאילו אתה מצרפת עד שהוטנט לא יקבלו ניהול מלא
לבלוק כתובות האלה כי משאהיה אם הכתובות האלה
יזוהה כאילו הוא מצרפת
בלוק כתובת שמתחחלות ב 89 זה בלוק כתובות של ספקית
כלשהי בלונדון
בכללי אין לזה השפעה בארץ למעט אם אתה תכנס לבינג MSN וכ''ו
אתה תקבל תוכן צרפתי או אנגלי תלוי באיזה בלוק כתובות אתה
שעות היום
sourse
יזוהה כאילו הוא מצרפת
כלשהי בלונדון
אתה תקבל תוכן צרפתי או אנגלי תלוי באיזה בלוק כתובות אתה
·חשבתי שאתה נמצא בהוט 200 מגה . אני כרגע עם תשתית הוט וספק הוטנטMrYair כתב:בכללי הוטנט על תשתית בזק זה על הפנים
שעות היום
sourse
יזוהה כאילו הוא מצרפת
כלשהי בלונדון
אתה תקבל תוכן צרפתי או אנגלי תלוי באיזה בלוק כתובות אתה...
וביקשתי מהם בלוק שמתחיל ב 5 , נראה שיש שיפור משמעותי בצפיית סטרימים .