פיליפס אנדרואיד - איך מבטלים

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Moshe_L פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 363
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #1 

נתחיל בכך שהשירות לקוחות שלהם על הפנים.
פניתי אליהם דרך אימייל והם מפנים אותי לטלפונים שלהם. בהתחלה נתנו מספר שגוי. חזרתי אליהם, נתנו מספר אחר. אני מתקשר, ממתין ואז השיחה מתנתקת. אני מתקשר שוב, ממתין ואז השיחה מתנתקת.
אין אפשרות אפילו להשאיר מספר כדי שיחזרו אליך.

הבעיה שאני מנסה לפתור:
כשמדליקים את הטלוויזיה, היא נדלקת ישר והכל טוב. אבל אחרי דקה בערך, מערכת ההפעלה של הטלוויזיה פתאום עולה למשך חצי דקה מעצבנת, מופיע הלוגו של פיליפס ולאחריו האנדרואיד.
מישהו יודע איך מבטלים את ההופעה של מערכת ההפעלה?
אין לי צורך באפליקציות וביטלתי כל תקשורת עם האינטרנט.

אלקטרה_ייבוא
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 55
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

משה ערב טוב, על מנת שאוכל לבדוק את המקרה שציינת ולטפל בפנייתך לשביעות רצונך אנא שלח לי בבקשה את פרטי ההתקשרות עמך למייל:
[email protected] ואנו נחזור אלייך בהקדם. בברכה, לבנת בוקובזה אחראית קשרי לקוחות אלקטרה סחר.

Moshe_L פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 363
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #3 

אלקטרה_ייבוא כתב:משה ערב טוב, על מנת שאוכל לבדוק את המקרה שציינת ולטפל בפנייתך לשביעות רצונך אנא שלח לי בבקשה את פרטי ההתקשרות עמך למייל:
[email protected] ואנו נחזור אלייך בהקדם. בברכה, לבנת בוקובזה אחראית קשרי לקוחות אלקטרה סחר.
...
·

שלחתי את פרטי ההתקשרות בתאריך 12/09.
תחזרו אליי בהקדם? מה זה בהקדם? שבוע?

עדיין לא חזרו אליי.

maxkushnir84
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

@Moshe_L
גם אל תצפה שיחזרו,שירות לקוחות פשוט מזעזע.

התקלה שלך נשמעת כמו קריסת אנדרויד אחרי שהטלויזיה עולה ובגלל זה מופיע מסך העלייה של אנדרויד מחדש קודם כל הייתי מציע לעדכן גרסה אם אתה לא על הגרסה האחרונה של הטלויזיה.

אפשרות נוספת היא שחזור להגדרות יצרן ולבדוק אם התקלה נפתרת,או לחילופין אם התקנת אפליקציות כלשהן מה play store בזמן האחרון הייתי מציע להסיר את כולן ולבדוק אם התקלה עדיין קיימת.
אם שום דבר לא עוזר אז כנראה שיש תקלה בטלויזיה עצמה ולא במערכת הפעלה ובהצלחה עם לקבל מהם עזרה...סיכוי דיי נמוך

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”