המלצה על מסך "92 עד 1500שח
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3723
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 854 פעמים
- קיבל תודות: 279 פעמים
אני עם מקרן של OPTOMA HD28DSE ובגלל "מוגבלות התקנה" אני אסתפק ב"92.
מחפש מסך "92 עד 1500 שח.
אם קיים מסך מתיחה בסכום הזה אשמח.
המלצות שלכם??
מחפש מסך "92 עד 1500 שח.
אם קיים מסך מתיחה בסכום הזה אשמח.
המלצות שלכם??
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
-
big007
-
- חבר מביא חבר

·הדגם שיש לך הוא 16:9?...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אכן
-
big007
-
- חבר מביא חבר

עדיין לא מצאתי
מסך נגלל ידני "92 עם מסגרת שחורה ללא דרופ.
האם מישהו יכול להמליץ או יודע מי מוכר מסך כזה?
מסך נגלל ידני "92 עם מסגרת שחורה ללא דרופ.האם מישהו יכול להמליץ או יודע מי מוכר מסך כזה?
לא הבנתי מה הכוונה לא מצאת... מה הבעיה למצוא מסך סטנדרטי כזה?
יש בכל מיני חנויות באינטרנט, חפש בזאפ.
לי יש מסך 106" ידני שקניתי אקראית מאיזשהו אתר בפחות מ-900 שקל והוא אחלה.
יש בכל מיני חנויות באינטרנט, חפש בזאפ.
לי יש מסך 106" ידני שקניתי אקראית מאיזשהו אתר בפחות מ-900 שקל והוא אחלה.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

דרופ במסך זהו פס שחור בד"כ של 40 סמ שנמצא בחלקו העליון של המסך.kwui כתב:מה הכוונה ב"דרופ"?...
·
הכוונה שתיהיה מסגרת שחורה שווה ברוחבה בכל ארבעת הצדדים במסך.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

@Enc0der
·
העניין הוא שאף אחד מהמוכרים לא יודע לומר לי אם יש למסך מסגרת שחורה ללא דרופ.
·
העניין הוא שאף אחד מהמוכרים לא יודע לומר לי אם יש למסך מסגרת שחורה ללא דרופ.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

·כל העניין הוא שהמקרן לא הכי נוח בהתקנה מבחינת אפשרויות כגון שיפט שלא קיים בכלל וזם קטן מידי.Enc0der כתב:מה זה משנה? אתה לא חייב לפתוח אותו......
כך שאני מעוניין שכאפתח את המסך בפעם אחת.מבלי לכוון מעלה מטה.
לא הבנתי.
דרופ זה בחלק העליון, כלומר אם הוא קיים זה יתרון כי אתה יכול להוריד את המסך יותר למטה במקרה שהוא מותקן גבוה מדי. ואם אתה לא צריך אותו, אתה פשוט לא פותח את החלק הנוסף הזה. איפה פה החיסרון בזה שקיימת לך האופציה?
דרופ זה בחלק העליון, כלומר אם הוא קיים זה יתרון כי אתה יכול להוריד את המסך יותר למטה במקרה שהוא מותקן גבוה מדי. ואם אתה לא צריך אותו, אתה פשוט לא פותח את החלק הנוסף הזה. איפה פה החיסרון בזה שקיימת לך האופציה?
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@Enc0der
·אם הבנתי אותו נכון, החסרון מבחינתו שהוא כל הזמן צריך לעצור את המסך בדיוק באותו מקום כדי שהתמונה תצא באמצע. להבדיל ממסך שיורד עד הסוף ולא צריך להתעסק איתו בכל פתיחה.
למרות שגם לי פחות ברור למה לפתוח מינימום. בשביל לשים את זה צמוד לתקרה ולקרוע את הצוואר?
·אם הבנתי אותו נכון, החסרון מבחינתו שהוא כל הזמן צריך לעצור את המסך בדיוק באותו מקום כדי שהתמונה תצא באמצע. להבדיל ממסך שיורד עד הסוף ולא צריך להתעסק איתו בכל פתיחה.
למרות שגם לי פחות ברור למה לפתוח מינימום. בשביל לשים את זה צמוד לתקרה ולקרוע את הצוואר?
אבל זה במילא ידני והוא צריך לפתוח עם היד ולעצור בשלב מסויים, זה לא באמת משנה אם השלב הזה יהיה "בסוף" או קצת לפני.. אתה פותח "בפעם אחת" ולא משנה שום דבר "למעלה למטה"...
אצלי למשל הפתיחה היא עד הקו של המזנון, אפילו שיש למסך עוד קצת דרופ להיפתח אליו אם הייתי רוצה.. אני פותח אותו עד איפה שבא לי וזהו.
אצלי למשל הפתיחה היא עד הקו של המזנון, אפילו שיש למסך עוד קצת דרופ להיפתח אליו אם הייתי רוצה.. אני פותח אותו עד איפה שבא לי וזהו.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

·אז זהו שהמסך לא יירד מהתקרה הוא אמור להיתלות מתחת למזגן עילי.Alon_Solo כתב:@Enc0der
למרות שגם לי פחות ברור למה לפתוח מינימום. בשביל לשים את זה צמוד לתקרה ולקרוע את הצוואר?...
ואז אין לי הרבה משחק עם המסך.בגלל זה אני מעדיף למשוך את המסך בפעם אחת מבלי לבזבז זמן עם כיוונים "מיותרים" שלפעמים מעצבנים.
הנה שרשור שפתחתי עם תרשים ומידות.
http://www.hometheater.co.il/vt259413.html
כרגע תליתי את המקרן לפי המחשבון של החברה.
והתמונה מתחילה כ15 ס"מ מתחת למזגן.
לקחתי בחשבון שהמסך יורחק טיפה מהקיר בגלל הטלויזיה ובגלל זה אני הולך על גודל של "92.
אני עדיין לא מבין אותך.
אין פה שום משחקים, ההבדל בין יש דרופ לאין דרופ (שזה למעשה בעצם 5 ס"מ דרופ או 30 ס"מ דרופ) זה פשוט אם אתה פותח אותו עד תחילת הדרופ או עד סוף הדרופ.
אין פה שום משחקים, ההבדל בין יש דרופ לאין דרופ (שזה למעשה בעצם 5 ס"מ דרופ או 30 ס"מ דרופ) זה פשוט אם אתה פותח אותו עד תחילת הדרופ או עד סוף הדרופ.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

יותר קל להסתדר עם דרופ של 5ס"מ מאשר עם 30ס"מ.Enc0der כתב:אני עדיין לא מבין אותך.
אין פה שום משחקים, ההבדל בין יש דרופ לאין דרופ (שזה למעשה בעצם 5 ס"מ דרופ או 30 ס"מ דרופ) זה פשוט אם אתה פותח אותו עד תחילת הדרופ או עד סוף הדרופ....
ב5 ס"מ ישנה אפשרות להוריד טיפה את המקרן. עם 30ס"מ זה כבר יהיה בעייתי החלק התחתון של המסך יגע במזנון.
ולזה אני לא רוצה להגיע.
מקווה שהייתי ברור...?
אוקיי, אני חושב שהבנתי - אתה משום מה חושב שחייבים לפתוח את המסך עד הסוף כולל כל הדרופ. זה לא המצב... הוא יכול לעצור בכל נקודה גם באמצע הדרך, כלומר אתה לא חייב לפתוח את הדרופ שלו. ולכן (בפעם ה-10 בערך..) אין שום חיסרון בזה שיש למסך דרופ נוסף - אתה לא חייב להשתמש בו אם אתה לא רוצה...