שאלה ממביני טעם בקפה: קפה בקופיקס נחשב גרוע/טוב/לא טוב?
הודעה ראשונה שלי כאן.
קורא הרבה בכל מיני כתבות על קופיקס
"הקפה שלהם זה לא יותר ממים חומים"
"על המי ביוב האלה אנשים משלמים 5 שקל?"
"בבית אני מכין לי 2 אספרסו ב 5 שקל ועוד נשאר עם עודף"
אני לא מבין בקפה.
אבל כמו הרבה שלא מבינים, כן אוהב לשתות קפה.
הפוך. לפעמים אספרסו קצר
אבל השאלה שלי, בתור אחד שמעולם לא טעם קפה איכותי
ממי שכן טעמו
וגם יצא להם לטעום בקופיקס (או שזה חוק בל יעבור אצלכם לא לשתות קפה בקופיקס?)
איך הקפה שם?
האם מה שמגיבים וציטטתי, באמת מתאים לקפה של קופיקס?
האם הוא כ"כ גרוע?
סתם סיקרן אותי פשוט ואמרתי לעצמי איפה נשאל? סתם פורום לא מתאים. גיגלתי בגוגל והגעתי לפורום של קפה
קורא הרבה בכל מיני כתבות על קופיקס
"הקפה שלהם זה לא יותר ממים חומים"
"על המי ביוב האלה אנשים משלמים 5 שקל?"
"בבית אני מכין לי 2 אספרסו ב 5 שקל ועוד נשאר עם עודף"
אני לא מבין בקפה.
אבל כמו הרבה שלא מבינים, כן אוהב לשתות קפה.
הפוך. לפעמים אספרסו קצר
אבל השאלה שלי, בתור אחד שמעולם לא טעם קפה איכותי
ממי שכן טעמו
וגם יצא להם לטעום בקופיקס (או שזה חוק בל יעבור אצלכם לא לשתות קפה בקופיקס?)
איך הקפה שם?
האם מה שמגיבים וציטטתי, באמת מתאים לקפה של קופיקס?
האם הוא כ"כ גרוע?
סתם סיקרן אותי פשוט ואמרתי לעצמי איפה נשאל? סתם פורום לא מתאים. גיגלתי בגוגל והגעתי לפורום של קפה
- BarDar
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 489
- נתן תודות: 210 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
כמו בכל רשת בתי קפה, לפעמים תיפול על בריסטה טוב ולפעמים לא.
הקפה עצמו (פולי הקפה) טרי והמכונות אספרסו סבירות, ואני לא חושב שהקפה פחות טוב משאר הרשתות הגדולות (כמו ארומה) שלוקחות מחיר כפול
הקפה עצמו (פולי הקפה) טרי והמכונות אספרסו סבירות, ואני לא חושב שהקפה פחות טוב משאר הרשתות הגדולות (כמו ארומה) שלוקחות מחיר כפול
אין שום סיבה שלא ללחוץ על "תודה"
תודה
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78765
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
נפלתי על לא מעט בתי קפה עם קפה שרוף או תערובת גרוע. בקופיקס זה לא היה מבריק אבל גם לא כזה רע.
·אתה כל כך טועה ....BarDar כתב:כמו בכל רשת בתי קפה, לפעמים תיפול על בריסטה טוב ולפעמים לא.
הקפה עצמו (פולי הקפה) טרי והמכונות אספרסו סבירות, ואני לא חושב שהקפה פחות טוב משאר הרשתות הגדולות (כמו ארומה) שלוקחות מחיר כפול...
נתחיל מרשת ארומה, מוצר הקפה שלהם מעולה , אם מדברים על תערובת הקפה שלהם לאספרסו ולקפוצ'ינו איכות הפולים מעולה, הבעייה היא האם עד שמגיעים לשקית ספציפית, היא טרייה או לא והבריסטה במקום, מקצועי או לא.
לגבי קופיקס, קפה רע , רע מאוד אפילו, אם בארומה באספרסו משתמשים בתערובת 70% ערביקה בעלויות קניה לסניף של נניח 65 ש"ח לקילו , ובקפוצ'ינו 85% ערביקה בעלות קניה לסניף של כ76 ש"ח לקילו. ברשת קופיקס רוכים קפה מבית היוצר של סגפרדו שמיועד בכלל למכונות וונדינג ,שהוא בין 70-80% רובוסטה שעולה לסניף משהו כמו 38 שקלים. זה נורא פשוט, אין הפתעות בזול, אם רוצים למכור מוצר בזול, צריך לייצר אותו מחומר גלם זול ובסוד הכמויות הגדולות. אין לי צפיה לטעם טוב, הבריסטות בסניפי קופיקס לא בדיוק עוברים השתלמיות מקצועיות ובכלל ההשקעה בכח אדם בקופיקס לא ממריאה לאיזה כיוון טוב. משלמים לעובדים משכורות מאוד נמוכות, אני מתפלא שהם מתייחסים ללקוחות בצורה מכובדת.
לצערי גם בקפה נטו ובקפה קפה מוכרים קפה תרעלה מגעיל כזה, בגדול ברוב הרשתות אני מתקשה למצוא קפה ראוי....
בשביל הצרכז הישראלי שהמחיר הזול הוא מה שטעים לו, לא תשמע טענות.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לפחות בהתחלה היה להם קפה מאיטליה ולא רע בכלל. הכל תלוי בבריסטה. אם משווים לכל בית קפה אחר אז קופיקס מקבילים לכולם רק במחיר זול יותר.
המחיר הזול לא נובע ממשהו רע שם אלא ממדיניות תמחור נכונה זה הכל.
המחיר הזול לא נובע ממשהו רע שם אלא ממדיניות תמחור נכונה זה הכל.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
איזה מקצועניים פה. הופתעתי
במיוחד מהידע הרב שיש לקרבונרה
מאיפה הידע עד לרמת איכות וסוג הקפה שיש לקופיקס?
זה לא משהו שמפורסם איפה שהוא, או שהם אומרים. או שפשוט בתור חובב קפה שאלת את עובדים
מהנושא הזה הבנתי גם שהקפה של ארומה נחשב בין הטובים (אבל אחרי שקופיקס הרגילו את הצרכן שכוס קפה עולה 5₪ זה מבאס להיכנס לארומה לקפה).
אין בפורום או באתר עצמו סקירות על בתי קפה בארץ, נכון?
הכוונה שמי שאין ברשותו מכונת קפה, אבל כן רוצה קפה טוב, טעים ואיכותי
שיוכל כמו שיש "ביקורת מסעדות" להיכנס ולקרוא איזה בית קפה מומלץ בת"א למשל.
אין דבר כזה פה, או שאני טועה ודווקא יש
במיוחד מהידע הרב שיש לקרבונרה
מאיפה הידע עד לרמת איכות וסוג הקפה שיש לקופיקס?
זה לא משהו שמפורסם איפה שהוא, או שהם אומרים. או שפשוט בתור חובב קפה שאלת את עובדים
מהנושא הזה הבנתי גם שהקפה של ארומה נחשב בין הטובים (אבל אחרי שקופיקס הרגילו את הצרכן שכוס קפה עולה 5₪ זה מבאס להיכנס לארומה לקפה).
אין בפורום או באתר עצמו סקירות על בתי קפה בארץ, נכון?
הכוונה שמי שאין ברשותו מכונת קפה, אבל כן רוצה קפה טוב, טעים ואיכותי
שיוכל כמו שיש "ביקורת מסעדות" להיכנס ולקרוא איזה בית קפה מומלץ בת"א למשל.
אין דבר כזה פה, או שאני טועה ודווקא יש
נערך לאחרונה על ידי NarynK ב 03/06/2017 17:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש גם את רשת Coffizz ב 5 ש"ח לכוס
שלום,
פעמים רבות כשאני עובר באלנבי לא רחוק מהשוק (אלנבי פינת רמב"ם, כניסה למדרחוב של נחלת בינימין) אני מתיישב בסניף של Coffizz ומקבל קפה בהחלט משביע רצון ב 5 ש"ח. הקפה לא מתקרב אפילו לזה של "קפה בשוק" שנמצא בלב שוק הכרמל אבל יותר טעים לי מהקפה בקופיקס, אולי בזכות המקום עצמו: יש שם כיסאות מרווחים במקום מוצל, בעלי המקום והעובדים אדיבים, בקיצור חוויה של בית קפה ב 5 ש"ח (חוויה של בית קפה בערבון מוגבל: שאר אורחי המקום אולי לא יהיו בסגנון שלכם, למי שזה שחשוב).
צריך לזכור שיש להם עוד מוצרים רבים ב 5 ש"ח כולל שתיה קרה, גלידה, עוגיות וכו' כשעל כל מוצר כזה הייתם משלמים פי 3 לפחות בבית קפה רגיל.
לגבי קופיקס: לטעמי הקפה בינוני אבל זה גם לפחות ב 50% מהמקומות שאני מתיישב בהם.
זה לא אומר שאי אפשר ליהנות ממנו. תלוי בבנאדם, באווירה, עם מי אתה נמצא וכמה הקפה הזה בא לך טוב עכשיו.
גם בבית קפה עם חומרי גלם יקרים, מספיק שהמלצר יתעכב דקה ויגיש קפה חמים בשביל להרוס את הכיף של הקפה.
פעמים רבות כשאני עובר באלנבי לא רחוק מהשוק (אלנבי פינת רמב"ם, כניסה למדרחוב של נחלת בינימין) אני מתיישב בסניף של Coffizz ומקבל קפה בהחלט משביע רצון ב 5 ש"ח. הקפה לא מתקרב אפילו לזה של "קפה בשוק" שנמצא בלב שוק הכרמל אבל יותר טעים לי מהקפה בקופיקס, אולי בזכות המקום עצמו: יש שם כיסאות מרווחים במקום מוצל, בעלי המקום והעובדים אדיבים, בקיצור חוויה של בית קפה ב 5 ש"ח (חוויה של בית קפה בערבון מוגבל: שאר אורחי המקום אולי לא יהיו בסגנון שלכם, למי שזה שחשוב).
צריך לזכור שיש להם עוד מוצרים רבים ב 5 ש"ח כולל שתיה קרה, גלידה, עוגיות וכו' כשעל כל מוצר כזה הייתם משלמים פי 3 לפחות בבית קפה רגיל.
לגבי קופיקס: לטעמי הקפה בינוני אבל זה גם לפחות ב 50% מהמקומות שאני מתיישב בהם.
זה לא אומר שאי אפשר ליהנות ממנו. תלוי בבנאדם, באווירה, עם מי אתה נמצא וכמה הקפה הזה בא לך טוב עכשיו.
גם בבית קפה עם חומרי גלם יקרים, מספיק שהמלצר יתעכב דקה ויגיש קפה חמים בשביל להרוס את הכיף של הקפה.
@gilg7
·
מסכים לגמרי. מבחינתי מה שחשוב זה טריות הקפה וצורת ההכנה שלו. יכולה להיות תערובת גם מעל 30% רובוסטה אבל אם מי שמכין את הקפה מקפיד ויודע מה שהוא שעושה אז יכולה לצאת תוצאה טובה מאוד.
·
מסכים לגמרי. מבחינתי מה שחשוב זה טריות הקפה וצורת ההכנה שלו. יכולה להיות תערובת גם מעל 30% רובוסטה אבל אם מי שמכין את הקפה מקפיד ויודע מה שהוא שעושה אז יכולה לצאת תוצאה טובה מאוד.
- Levibarohad
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום חברים ולקוחות יקרים
אני יכול לומר לכם בקצרה שקפה עושים עם אהבה...אפילו אצלי בבית אני עושה קפוצינו אספרסו מפנק בשקל קפסולה ומקציף ממכונה ב350שח ועדיין יורד לארומה ומתבאס על הזמן המתנה והמאפה הקר שאני מקבל עם קפה מזולזל בפקינג 20 שח ..לכן מה שחשוב זה בריסטה מקצועי וגם חומר טוב שניגרס וגם אהבה למקצוע שירות חיוך להרגשה הכי טובה בעולם כדי לשתות. את הקפה של הבוקר/של ההפסקה/או סתם קפה חמישי עם סיגריה...הכל חרטה מה שחשוב זה ההקצפה של החלב ואספרסו ממקום נקי וחם...אוהב אותכם.