תוכנית ריאליטי האח הגדול ישראל עונה 8
ממה שאני מנחש בזכיינית השידור קשת זאת תהיה העונה האחרונה של התוכנית הזאת, כי אחר כך היא עוברת לזכיינית השידור רשת, וגם שהתוכנית הזאת תעבור לזכיינית השידור רשת זה לא בטוח ששם תהיה לה עונה 2, כי לפי מה שנראה לי המנהלים הגדולים רוצים לשדר את התוכנית הזאת כדי לקבל יותר רייטינג ולא כי הם אוהבים את התוכנית הזאת ושבנתים אם לא מצאו תוכנית אחרת שיכולה בכמות הרייטינג להחליף את התוכנית הזאת.
הערה חשובה- אני יודע שאצל כל אדם יש את תוכניות הטלוויזיה שהוא מעדיף לראות ושהוא מעדיף לא לראות, אשד אני מבקש שאם אתם לא מעדיפים לראות את התוכנית הזאת שלא לרשום על זה באשכול שלי כי אני יצרתי אותו, כי זה לא מה שיגרום לאנשים לשנות את דעתם בנושא הזה.
אז נראה לי שהעונה השמינית של האח הגדול תהיה עונה מיוחדת, לא רגילה ולא VIP , אלא חצי משתתפי VIP כנראה שרובם מהעונות הקודמות של האח הגדול ישראל, וחצי משתתפים פחות מפורסמים או לא מפורסמים.
עד כמה העונה הזאת תהיה מעניינת? אני לא יודע.
אני מנחש שהיא תשודר אחרי התוכנית ריאלטי המשימה אמאזונאס.
בינתים נפתחה ההרשמה לעונה השמינית של האח הגדול ישראל.
https://www.facebook.com/BigBrother.Kes ... =3&theater
מי מתכוון אפילו לזמן מסוים לצפות בעונה השמינית של האח הגדול ישראל?
הערה חשובה- אני יודע שאצל כל אדם יש את תוכניות הטלוויזיה שהוא מעדיף לראות ושהוא מעדיף לא לראות, אשד אני מבקש שאם אתם לא מעדיפים לראות את התוכנית הזאת שלא לרשום על זה באשכול שלי כי אני יצרתי אותו, כי זה לא מה שיגרום לאנשים לשנות את דעתם בנושא הזה.
אז נראה לי שהעונה השמינית של האח הגדול תהיה עונה מיוחדת, לא רגילה ולא VIP , אלא חצי משתתפי VIP כנראה שרובם מהעונות הקודמות של האח הגדול ישראל, וחצי משתתפים פחות מפורסמים או לא מפורסמים.
עד כמה העונה הזאת תהיה מעניינת? אני לא יודע.
אני מנחש שהיא תשודר אחרי התוכנית ריאלטי המשימה אמאזונאס.
בינתים נפתחה ההרשמה לעונה השמינית של האח הגדול ישראל.
https://www.facebook.com/BigBrother.Kes ... =3&theater
מי מתכוון אפילו לזמן מסוים לצפות בעונה השמינית של האח הגדול ישראל?
השם האמיתי שלי זה רמי,
השם משתמש שלי הראשון פה זה רמקולים.
השם האמיתי שלי זה רמי,
שלחו איזה סקר לאחרונה על זה...
ב IPANEL נראה לי , בסקר נשאלו האנשים האם הם יודעים שהעונה הזאת
הולכת להיות העונה האחרונה של האח הגדול ?
אז נראה שלא יהיה המשכיות . ואולי טוב שכך.. מיצינו .
אז נראה שלא יהיה המשכיות . ואולי טוב שכך.. מיצינו .
Re: שלחו איזה סקר לאחרונה על זה...
·יש בבקשה קישור לסקר הזה?ShalomY כתב:ב IPANEL נראה לי , בסקר נשאלו האנשים האם הם יודעים שהעונה הזאת
אז נראה שלא יהיה המשכיות . ואולי טוב שכך.. מיצינו ....
אני הייתי מעדיף שבתוכנית האח הגדול יעשו שינוים בפורמט,
זה לא שאין לתוכנית הזאת המשכיות, אלא היא עוברת לזכיינית השידור רשת.
אפילו בארצות הברית ממשיכים לשדר את התוכנית של האח הגדול
http://www.cbs.com/shows/big_brother/
כי זאת תוכנית שמעניינת לא מעט אנשים.
השם האמיתי שלי זה רמי,
בארה"ב הפורמט בכלל שונה לגמרי. הגרסא האמריקאית יותר דומה להישרדות מאשר לאח הגדול הישראלי שמבוסס של האח הבריטי. והאמת האח האמריקאי הרבה יותר מעניין לדעתי מאשר הישראלי. אבל בארץ זה לא יתפוס שהדיירים מדיחים בעצמם אחד את השני ובלי אסמסים של הקהל.
·berlad26 כתב:בארה"ב הפורמט בכלל שונה לגמרי. הגרסא האמריקאית יותר דומה להישרדות מאשר לאח הגדול הישראלי שמבוסס של האח הבריטי. והאמת האח האמריקאי הרבה יותר מעניין לדעתי מאשר הישראלי. אבל בארץ זה לא יתפוס שהדיירים מדיחים בעצמם אחד את השני ובלי אסמסים של הקהל....
אני לא מוצא הבדל גדול בין הדחה מהצופים לבין הדחה מהדיירים בגלל זה לא רק באח הגדול הישראלי ההדחה זה מהצופים.
מה אתה לא אוהב בהדחה במשחק שהיא דרך הצופים?
לפי דעתי, לצופים בתוכנית הזאת, גם צריך לתת לכל מי שרוצה, להיות שותף בתוכנית כזאת כי זאת תוכנית שמיועדת גם לצופים בה.
השם האמיתי שלי זה רמי,
עוד מידע בקשר לעונה הבאה של התוכנית האח הגדול
פרטים ראשונים על העונה החדשה והאחרונה של "האח הגדול" בקשת בהנחיית ארז טל (1)וקורין גדעון: העונה שתעלה באמצע דצמבר, נכון לעכשיו ב־18 בחודש, ותשודר בימים ראשון ושלישי, תהיה כולה באווירת פרידה של הריאליטי המצליח מהזכיינית, כאשר הרעיון הוא לתת לצופים תחושה ש"האח הגדול" המפורסם שהכרנו יורד מהמסך, וזאת אף שיעלה שוב ברשת.
על פי גורם המעורה בפרטים, המשימות יהיו משימות שכבר שודרו בעונות קודמות ויתכתבו עם העונה הנוכחית, ובכך תירשם סגירת המעגל של הזכיינית עם הריאליטי הכי מדובר בעשור האחרון.
http://www.israelhayom.co.il/article/422439
אני מקווה אם זה נכון שהמשימות החוזרות לא יהיו בצורה משעממת.
אבל איך לדעתכם התוכנית הזאת תתמזג נכון עם התוכנית מאסטר שף שהתחילה לא מזמן בעונה רגילה שצריכה להיות נראה לי 3 חודשים? ותוסיפו גם את התוכנית הכוכב הבא לאירוויזיון.שכנראה גם צריכה להיות בחודש דצמבר.
ואם זה נכון שמשבוע הבא שקשת תשדר בשבוע 3 ימים, איך אפשר ב 3 ימים בשבוע, לשדר את כל שלושת התוכניות האלה?
אם מתי שקודם קשת שידרה 4 ימי בשבוע, שהיא לא הצליחה לשדר בשבוע, יותר מפרק אחד לא מקוצר של התוכנית הכוכב הבא לאירווזיון?
פרטים ראשונים על העונה החדשה והאחרונה של "האח הגדול" בקשת בהנחיית ארז טל (1)וקורין גדעון: העונה שתעלה באמצע דצמבר, נכון לעכשיו ב־18 בחודש, ותשודר בימים ראשון ושלישי, תהיה כולה באווירת פרידה של הריאליטי המצליח מהזכיינית, כאשר הרעיון הוא לתת לצופים תחושה ש"האח הגדול" המפורסם שהכרנו יורד מהמסך, וזאת אף שיעלה שוב ברשת.
על פי גורם המעורה בפרטים, המשימות יהיו משימות שכבר שודרו בעונות קודמות ויתכתבו עם העונה הנוכחית, ובכך תירשם סגירת המעגל של הזכיינית עם הריאליטי הכי מדובר בעשור האחרון.
http://www.israelhayom.co.il/article/422439
אני מקווה אם זה נכון שהמשימות החוזרות לא יהיו בצורה משעממת.
אבל איך לדעתכם התוכנית הזאת תתמזג נכון עם התוכנית מאסטר שף שהתחילה לא מזמן בעונה רגילה שצריכה להיות נראה לי 3 חודשים? ותוסיפו גם את התוכנית הכוכב הבא לאירוויזיון.שכנראה גם צריכה להיות בחודש דצמבר.
ואם זה נכון שמשבוע הבא שקשת תשדר בשבוע 3 ימים, איך אפשר ב 3 ימים בשבוע, לשדר את כל שלושת התוכניות האלה?
אם מתי שקודם קשת שידרה 4 ימי בשבוע, שהיא לא הצליחה לשדר בשבוע, יותר מפרק אחד לא מקוצר של התוכנית הכוכב הבא לאירווזיון?
השם האמיתי שלי זה רמי,
·berlad26 כתב:בארה"ב הפורמט בכלל שונה לגמרי. הגרסא האמריקאית יותר דומה להישרדות מאשר לאח הגדול הישראלי שמבוסס של האח הבריטי. והאמת האח האמריקאי הרבה יותר מעניין לדעתי מאשר הישראלי. אבל בארץ זה לא יתפוס שהדיירים מדיחים בעצמם אחד את השני ובלי אסמסים של הקהל....
מרוב שהאמריקאים מתים על האח הגדול עם עשו גרסה חדשה של האח הגדול
תראה בקישור
https://en.wikipedia.org/wiki/Big_Brother:_Over_the_Top