sansui 2020

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
new_old פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם אני די חדש בתחום
רציתי לשמוע המלצות על המגבר הזה sansui 2020 המגבר עובד מצויין גם הרדיו.
איזה רמקולים ממולצים למגבר זה ? בנוסף ויש לי מגבר נוסף DUAL CV80
הייתי רוצה להישאר בסופו של יום עם מגבר אחד
הרמקולים שיש לי היום הם hed של חברת Cerwin Vega דגם V10-A
השמח לעצות המלצות
הייעוד שלהם זה שמיעה של תקליטים
תודה

JD9002
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1371
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #2 

אני מקווה שאעזור לך.

קודם כל נדייק... האחד רסיבר והשני מגבר. ואני רואה גם תמונה של DUAL CT16 טיונר....

תראה... ה- SANSUI כמותג וינטאג' מוכר ומוערך לפעמים בצורה מוגזמת. קו המוצרים של X0X0 הוא זה שבנה את השם כאשר ה- 9090DB עומד בראש ... , מצד שני הרסיבר הזה שכבר ניתקלתי בו בעבר אינו עושה חסד עם המותג. תכננו אותו עם הספק "בחסר" של בסה"כ 2X12W . אני לא יודע מה היה הסגמנט של השוק שאליו פנו המתכננים אבל אני מאמין שהוא היה בסגמנט הנמוך (מאד) גם לתקופתו. אני לא חושב שהמעגלים שלו היו מושקעים גם בהתחשב בנפח הצנום שלו שלא רואים מקדימה אבל כאשר מביטים מאחור מבינים שהעניקו לו נפח על ידי מארז העץ כנראה כדי לשוות לו ערך יותר גדול ביחס לרסיברים אחרים דומים.

ה- DUAL CV80 מצד שני הינו מוצר אירופאי. גם הוא מותג. היום "לא אוהבים אותם" מכיוון שהכניסות והציאות שלהם הינם ברובן בתקן אירופאי / גרמני של DIN-2 לרמקולים (מה שקוראים קו-נקודה) ומתקשים למצוא להם את הקונקטורים המתאימים ו- DIN-5 לשאר הכניסות. יש כאלה המשפצרים אותם ומחליפים את הקונקטורים של הרמקולים לקפיציים או בננות (ובכך הורסים את המכשיר...). מצד שני ..... ויש צד שני..... ההנדסה האלקטרונית שלהם / מעגלים האלקטרוניים היו בזמנו ברמה גבוהה. מושקעים ולפעמים גם חדשניים. לגבי מגבר ספציפי זה .... בסדרת ה- CVXX הוא יושב גבוה עם 32W/4Ohm מה שייתן כ- 20W/8Ohm. אז כבר יש לך יותר הספק..... אני מאמין גם שמעגלי הקדם שלו יהיו יותר "שקטים" מהמעגלים של SANSUI , במיוחד מדובר על מעגל הקדם של ה- PHONO (אם יהיה זמן אביט בסכמות). ויש לך גם טיונר. לא ? אז אתה מסודר !

אני הייתי בוחר ב- DUAL- אם זו הברירה היחידה שהייתה לי - לבחור בין שני אלה...

אם הייתה לי ברירה אחרת הייתי נמנע משניהם והולך "יותר גבוה"... אבל זה בסדר... תתחיל בזה ותתקדם עם הזמן (אם אפשר להגיד משפט כזה על מכשירי ווינטאג' מלפני 40-50 שנה .... :oops: )

עכשיו תחליט... :)

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #3 

למרות אהבתי לסאנסוי,לא הייתי מציע לך לשדך את הדגם הזה לרמקולים שלך. כמו שקודמי ציין,הוא בנוי מאוד זול ופשוט,ולא מיועד לעומסים.נכון שרמקולים של סרווין ווגה הם בד"כ מאוד נצילים,גם הם יהנו וישמעו הרבה יותר טוב עם מגבר/רסיבר חזק ובכיר יותר.באשר לדואל,תשובתי דומה-כדי שיהיה לך נוח להשתמש בו-תצטרך להרכיב לו טרמינל רמקולים מודרני או להשתמש במתאמים-לא נוח בכלל,וכך גם לכניסות שלו,תצטרך מתאמים מ DIN5 ל-RCA.בכל מקרה שני הרסיברים האלה נמכרו בזמנו בד"כ כחלק מסט עם רמקולים תואמים,אז אף אחד לא חשב שאחרי כמעט 40 שנה,ישתמשו בהם עם רמקולים מודרניים אחרים..(למרות שזה אפשרי,אך לדעתי,לא מומלץ).
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

new_old פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #4 

תודה
על מה כדי ללכת אני ינסה למכור את שניהם מעדיף להתחיל במשהו טוב
ושהיה לי שקט כמה שנים ככה גם האישה לא "תשגע אותי " .

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”