מקלדת אלחוטית למחשב HTPC... -דחוף-
שלום לכולם!
הזמנתי את המקלדת Media Center המקורית של מייקרוסופט מ goldtop.co.il, ונזכרתי רק עכשיו לקרוא עליה ביקורות באינטרנט.. ולא התרשמתי יותר מדי.
פעילות העכבר חשובה לי ולפי מה שהבנתי העכבר שם לא סימפטי בלשון המעטה..
חפשתי וחפשתי ולא מצאתי אפילו חנות אחת באינטרנט שמוכרת מקלדות נורליות עם עכבר נורמלי מובנה עליהן, שיתאימו ל Vista Media Center, למרות שמצאתי עשרות רבות באתרים בחו"ל...
אני צריך עזרה מאוד דחופה כדי לדעת אם לבטל את ההזמנה או לא.. אם אני לא אמצא כלום אני אשאר עם מה שיש עכשיו וזהו..
בתודה גדולה מראש! גיא.
הזמנתי את המקלדת Media Center המקורית של מייקרוסופט מ goldtop.co.il, ונזכרתי רק עכשיו לקרוא עליה ביקורות באינטרנט.. ולא התרשמתי יותר מדי.
פעילות העכבר חשובה לי ולפי מה שהבנתי העכבר שם לא סימפטי בלשון המעטה..
חפשתי וחפשתי ולא מצאתי אפילו חנות אחת באינטרנט שמוכרת מקלדות נורליות עם עכבר נורמלי מובנה עליהן, שיתאימו ל Vista Media Center, למרות שמצאתי עשרות רבות באתרים בחו"ל...
אני צריך עזרה מאוד דחופה כדי לדעת אם לבטל את ההזמנה או לא.. אם אני לא אמצא כלום אני אשאר עם מה שיש עכשיו וזהו..
בתודה גדולה מראש! גיא.
לגבי מקלדות נוספות גם אני ביררתי ולא מצאתי כאלה בארץ...
ורק שתדע שעל המקלדת שהזמנת מגולדטופ אין אותיות בעברית..
דיברתי עם מייקרוסופט והם אמרו שכאשר המדיה סנטר יושק בארץ (שזה יהיה בשבוע הבא) אז תצא גם המקלדת עם האותיות בעברית...
אז אם זה חשוב אני מציע שתבטל את ההזמנה ותחכה עוד כמה ימים...
דיברתי עם מייקרוסופט והם אמרו שכאשר המדיה סנטר יושק בארץ (שזה יהיה בשבוע הבא) אז תצא גם המקלדת עם האותיות בעברית...
אז אם זה חשוב אני מציע שתבטל את ההזמנה ותחכה עוד כמה ימים...
כתבתי להם בהערות שאם הם יכולים בתוספת תשלום להוסיף עברית על המקלדת \ לצרף מדבקות בעברית.ran84 כתב:לגבי מקלדות נוספות גם אני ביררתי ולא מצאתי כאלה בארץ...
אז אם זה חשוב אני מציע שתבטל את ההזמנה ותחכה עוד כמה ימים......
הבעיה היא שהמקלדת של מייקרוסופט ( דגם 8000 ) עולה 250$ בארה"ב, ואין לי שום כוונה שבעולם לבזבז יותר מ 1000 שקל על מקלדת ועכבר..
אני לא מכיר את המקלדות של מיקרוסופט אבל אני קניתי את המקלדת האחרונה של לוגיטק(edge - dinovo).
והיא מדהימה. דקה מאוד. טעינה של שעתיים מספיקה לחודשיים עבודה. יש לה touch pad במקום עכבר. טווח יותר מסביר ( בלוטות'). היא עולה בארה"ב 200$. הוספתי אותיות עיבריות ב- 30 ש"ח.
להלן הלינק:
http://www.logitech.com/index.cfm/produ ... NTID=12339
בהצלחה,
גיא
והיא מדהימה. דקה מאוד. טעינה של שעתיים מספיקה לחודשיים עבודה. יש לה touch pad במקום עכבר. טווח יותר מסביר ( בלוטות'). היא עולה בארה"ב 200$. הוספתי אותיות עיבריות ב- 30 ש"ח.
להלן הלינק:
http://www.logitech.com/index.cfm/produ ... NTID=12339
בהצלחה,
גיא
אני קניתי עכשיו מקלדת של Adesso - Slimtouch wireless.
עדיין לא חיברתי אותה למחשב אבל אני קצת מאוכזב. מצד אחד היא מאוד קטנה (זעירה) ומתאימה ל HTPC אך איכות הפלסטיק נראית ירודה יחסית וממש לא ברמת המחיר של המוצר.
עוד דבר שצריך להיזהר ממנו ביבוא מקלדות אלחוטיות הנו משרד התקשורת. ממני דרשו להביא אישור ממשרד התקשורת כאשר המקלדת הגיעה דרך UPS וזה לקח כמה ימים טובים.
ה EDGE נראית מעולה , השאלה היא האם העכבר שלה פרקטי בתור עכבר ולא רק בתור Scroller כמו שלוגיטק מציגים באתר שלהם.
עדיין לא חיברתי אותה למחשב אבל אני קצת מאוכזב. מצד אחד היא מאוד קטנה (זעירה) ומתאימה ל HTPC אך איכות הפלסטיק נראית ירודה יחסית וממש לא ברמת המחיר של המוצר.
עוד דבר שצריך להיזהר ממנו ביבוא מקלדות אלחוטיות הנו משרד התקשורת. ממני דרשו להביא אישור ממשרד התקשורת כאשר המקלדת הגיעה דרך UPS וזה לקח כמה ימים טובים.
ה EDGE נראית מעולה , השאלה היא האם העכבר שלה פרקטי בתור עכבר ולא רק בתור Scroller כמו שלוגיטק מציגים באתר שלהם.
לגבי הEDGE.
ה-TOUCH PAD הינו בדיוק כמו של מחשב נייד ובנוסף יש לו את אפשרות הגלילה.
אחרי כמה שעות אתה מתרגל לטכניקה של הגלילה וכל השאר זהה.
דרך אגב ראיתי בארץ אתר שמוכר את ה- EDGE ב- 1500 ש"ח. לטעמי זה יותר מדי, גם 200 $ זה הרבה אבל החלטתי לפנק את עצמי.
גיא
ה-TOUCH PAD הינו בדיוק כמו של מחשב נייד ובנוסף יש לו את אפשרות הגלילה.
אחרי כמה שעות אתה מתרגל לטכניקה של הגלילה וכל השאר זהה.
דרך אגב ראיתי בארץ אתר שמוכר את ה- EDGE ב- 1500 ש"ח. לטעמי זה יותר מדי, גם 200 $ זה הרבה אבל החלטתי לפנק את עצמי.
גיא
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ה Gyration ממש לא נוחה לשימוש במיטה כי לא מדובר במקלדת משולבת אלא בעכבר ומקלדת נפרדים , זה שאפשר להניף את העכבר באוויר לא עוזר הרבה.
מה עוד שהיבואן הישראלי של Gyration דורש 950 ש"ח על מוצר של 100 דולר בחו"ל.
לגבי מי שגם מתכוון לפעמים לשחק במחשב כל המקלדות עם העכבר בחל'ק העליון של המקלדת לא פרקטיות לחלוטין.
לדעתי ה Adesso וה Edge (אפילו שבה לא השתמשתי) הן האופציות היחידות.
הבעייה של ה EDGE היא מחיר לא כל כך שפוי
מה עוד שהיבואן הישראלי של Gyration דורש 950 ש"ח על מוצר של 100 דולר בחו"ל.
לגבי מי שגם מתכוון לפעמים לשחק במחשב כל המקלדות עם העכבר בחל'ק העליון של המקלדת לא פרקטיות לחלוטין.
לדעתי ה Adesso וה Edge (אפילו שבה לא השתמשתי) הן האופציות היחידות.
הבעייה של ה EDGE היא מחיר לא כל כך שפוי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: