צינון מספר טלפון לאחר ניתוק
שלום.
אני לקוח של חברת גולן טלקום בעל מספר טלפון שנשאר אצלי עוד מאורנג' (קידומת 054).
אתמול, לאחר בקשת ניתוק מיידי מהחברה גיליתי שמספר הטלפון שלי נמחק.
בשירות הלקוחות של גולן אמרו לי שאין אפשרות בכלל להחזיר את המספר, שהוא ב"צינון" ורק בעוד כחצי שנה ניתן יהיה להשתמש בו שוב.
סירבתי לקבל את המצב, כי ברור הרי שניתן להחזיר - הרי מה היה קורה במידה וזו הייתה טעות שלהם?
בכל מקרה, ראיתי שבפורום כבר קרה מקרה דומה וכן הוחזר המספר.
מישהו יכול לסייע לי אל מי לפנות וכיצד?
תודה רבה!
בשירות הלקוחות של גולן אמרו לי שאין אפשרות בכלל להחזיר את המספר, שהוא ב"צינון" ורק בעוד כחצי שנה ניתן יהיה להשתמש בו שוב.
סירבתי לקבל את המצב, כי ברור הרי שניתן להחזיר - הרי מה היה קורה במידה וזו הייתה טעות שלהם?
תודה רבה!
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
נסה לפנות לפניות הציבור של גולן.
נסה להסביר את המצב לחברה שאתה עובר אליה ושתעשה מאמצים מולם מאחורי הקלעים לנייד את המספר שלך.
נסה להסביר את המצב לחברה שאתה עובר אליה ושתעשה מאמצים מולם מאחורי הקלעים לנייד את המספר שלך.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
דיברתי עם נציג והוא הסביר לי שהם יכולים להחזיר מספר רק אם מדובר בטעות שלהם (שאגב זה לא נכון, עובדה שהחזירו למישהו שביקש מהם להתנתק).
הם אמרו לי ש*חוקית* הם לא יכולים להחזיר מספר לאחר שביקשתי ניתוק. האם זה נכון? לא הצלחתי למצוא חוק או הנחיה של משרד התקשורת לגבי זה.
הם אמרו לי ש*חוקית* הם לא יכולים להחזיר מספר לאחר שביקשתי ניתוק. האם זה נכון? לא הצלחתי למצוא חוק או הנחיה של משרד התקשורת לגבי זה.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
Shuki12 כתב:דיברתי עם נציג והוא הסביר לי שהם יכולים להחזיר מספר רק אם מדובר בטעות שלהם (שאגב זה לא נכון, עובדה שהחזירו למישהו שביקש מהם להתנתק).
הם אמרו לי ש*חוקית* הם לא יכולים להחזיר מספר לאחר שביקשתי ניתוק. האם זה נכון? לא הצלחתי למצוא חוק או הנחיה של משרד התקשורת לגבי זה....
שאלות בנושא ניידות מספרים ומספור
·http://www.moc.gov.il/410-he/MOC.aspx
·כמובן שכבר בדקתי פה, אבל לא נמצאת שם תשובה לשאלה לי אם זה חוקי או לא....
ברור שטכנית הם יכולים לעזור לך אבל לא רוצים.Shuki12 כתב:שלום.
תודה רבה!...
גם אם המסך לא מאפשר את הפעולה לנציג (ואני משוכנע שהוא כן מאפשר) תמיד יש אנשי תמיכה טכניים במחלקת אופרציה שיכולים לעדכן סטטוס איזשהו בבסיס נתונים עם שורת פקודה.
אבל נראה לי שלהתלונן על גולן טלקום למשרד התקשורת עם נושא כזה זה כמו להתלונן על מרים פיירברג שלא שילמה וועד בית. יש מעל ראשם תלונות חמורות בהרבה.
אז הפיתרון היחיד (והמקומם) לדעתי הוא להתחבר אליהם שוב ואז לעשות ניוד מסודר.