מחפש טלויזיה לחדר שינה: עד רוחב 80 (האם 32 אינצ')?
שלום,
אני מחפש טלויזיה מחדר שינה. הטליזיה תהיה ממוקמת בארון, מול המיטה, אך במדף עליון. מרחק צפיה - 2.80 מטר (אנך ממיקום הטלויזיה) / 3.40 מטר (קו ישיר ממיקום הטלויזיה העתידית). רוחב המדף - 80 ס"מ
1. מהו גודלה המירבי של הטלויזיה שניתן להכניס ברוחב 80 ס"מ? האם 32 אינצ'?
2. איזו טלויזיה מומלצת? אין לי כבלים, אלא רק עידן + וקודי.
3. אין לי כוונה להוסיף רמקולים / רסיבר בחדר השינה, אז ברצוני בטלויזיה עם איכות שמע טובה מאד
4. האם גודל של 32 אינצ' לא קטן מדי עבור צפיה ממרחק כזה?
5. לשם השוואה: יש לי מסך מחשב בגודל 23 אינצ'. מהו המרחק האקווילנטי למרחק צפיה זהה, לעומת 32 אינצ' מול מרחק 3.4 אינצ'? (ברצוני לקבל קנה מידה ולהבין עד כמה התרגום וכו' יהיה קריא).
6. מהו הגובה האידיאלי מהתקרה? האם קרוב לתקרה? האם במרכז הארון? אין לי מיטה מתרוממת, אז הצפייה תהיה במצב שכיבה, עם ראש מוטה על הכרית.
7. תקציב? בחיפוש בזאפ ראיתי סמסונג UA32J4003 HD Ready מ 800 ש"ח ועד Sony KDL32W705 Full HD במחיר 2,800 ש"ח. אין לי תקציב מוגדר, אבל זה לא סכום ש'יפיל' אותי.
הטלוזיה בסלון הינה HD Ready פנסוניק 50X20 והיא מעולה עבורי. אני רוצה משהו בסגנון ובאיכות שלה...
תודה
אני מחפש טלויזיה מחדר שינה. הטליזיה תהיה ממוקמת בארון, מול המיטה, אך במדף עליון. מרחק צפיה - 2.80 מטר (אנך ממיקום הטלויזיה) / 3.40 מטר (קו ישיר ממיקום הטלויזיה העתידית). רוחב המדף - 80 ס"מ
1. מהו גודלה המירבי של הטלויזיה שניתן להכניס ברוחב 80 ס"מ? האם 32 אינצ'?
2. איזו טלויזיה מומלצת? אין לי כבלים, אלא רק עידן + וקודי.
3. אין לי כוונה להוסיף רמקולים / רסיבר בחדר השינה, אז ברצוני בטלויזיה עם איכות שמע טובה מאד
4. האם גודל של 32 אינצ' לא קטן מדי עבור צפיה ממרחק כזה?
5. לשם השוואה: יש לי מסך מחשב בגודל 23 אינצ'. מהו המרחק האקווילנטי למרחק צפיה זהה, לעומת 32 אינצ' מול מרחק 3.4 אינצ'? (ברצוני לקבל קנה מידה ולהבין עד כמה התרגום וכו' יהיה קריא).
6. מהו הגובה האידיאלי מהתקרה? האם קרוב לתקרה? האם במרכז הארון? אין לי מיטה מתרוממת, אז הצפייה תהיה במצב שכיבה, עם ראש מוטה על הכרית.
7. תקציב? בחיפוש בזאפ ראיתי סמסונג UA32J4003 HD Ready מ 800 ש"ח ועד Sony KDL32W705 Full HD במחיר 2,800 ש"ח. אין לי תקציב מוגדר, אבל זה לא סכום ש'יפיל' אותי.
הטלוזיה בסלון הינה HD Ready פנסוניק 50X20 והיא מעולה עבורי. אני רוצה משהו בסגנון ובאיכות שלה...
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
1. כן, "32.
2. לא חשבתי שיש מבחר כזה גדול. אני חושב שהכל תלוי בסכום שאתה רוצה להוציא.
מבחינת איכות תמונה, אני חושב שלא תטעה עם הסוני או עם סדרת הH של סמסונג. לגבי סדרת J4000, אני לא מכיר.
4. ממש ממש קטן, לכזה מרחק גם טלויזיה עם רזולוציה HD Ready זה יותר ממספיק.
5. לגבי ראות הכתוביות, אני מניח שזה תלוי בראיה שלך. עד תחילת השנה השתמשתי ב-CRT "29 וגם ממרחק של 3.5 ראיתי את התרגום בלי קושי.
0.71875 = 32 / 23.
2.44375 = 3.40 * 0.71875.
המרחק האקווילנטי אמור להיות סביב ה2.5 מטר.
6. אני חושב שהכי נכון יהיה לבדוק את זה לבד. תקח קרטון בגודל הטלויזיה, תמקם אותו במקומות המיועדים למסך, תשכב במיטה ותראה מה הגובה האידאלי מבחינתך.
7. ראה 2 ו-4.
מבחינת איכות תמונה, אני חושב שלא תטעה עם הסוני או עם סדרת הH של סמסונג. לגבי סדרת J4000, אני לא מכיר.
5. לגבי ראות הכתוביות, אני מניח שזה תלוי בראיה שלך. עד תחילת השנה השתמשתי ב-CRT "29 וגם ממרחק של 3.5 ראיתי את התרגום בלי קושי.
0.71875 = 32 / 23.
6. אני חושב שהכי נכון יהיה לבדוק את זה לבד. תקח קרטון בגודל הטלויזיה, תמקם אותו במקומות המיועדים למסך, תשכב במיטה ותראה מה הגובה האידאלי מבחינתך.
7. ראה 2 ו-4.
· אוי, לו היית יודע לְמה אנשים עדיין מאזינים (כולל עבדך הנאמן). יש אנשים שעדיין לא יודעים מה הם מפסידים.jtk כתב:סאונד טוב בטלוויזיה? אני לא בטוח אם יש דבר כזה, אבל אני משער שחלקן גרועות יותר.
...
אתמול ניהלתי שיחת הכנה עם האישה בנושא רסיבר וקולנוע ביתי שישלימו את רכישת הטלויזיה הקרובה (לסלון),
והיא לא הבינה בשביל מה זה נדרש.
הכי קטע שאמרתי שתוכניות שלי די סבירות ואני לא מתכנן להגיע לרמקולים על התקרה
(מן הסתם המושג אטמוס אינו מוכר לה), אז היא אמרה שאין לה בעייה עם רמקולים על התקרה.
תודה: בדקתי את איכות הצפיה מול מסך המחשב שלי: זה אכן מעט רחוק, אך עדיין אפשר לראות את התרגום בצורה די טובה.TheCoolest כתב:1. כן, "32.
0.71875 = 32 / 23.
7. ראה 2 ו-4....
במידה ובעתיד ארצה לקרב את הטלויזיה - האם יש מתקן שמקרב את הטלויזיה בצורה ישרה (!) מגב הארון, במרחק של כ מטר, ולאחר מכן מאפשר הטיה של הטלויזיה בכיוון מטה?
רוחב הארון הוא 80. כמעט כמו רוחב הטלויזיה. מה שמאפשר אך ורק להזיז את הטלויזיה בכיוון ישר.
משהו כמו שמשורטט כאן.
ולגבי הטלויזיה עצמה:
היש עדיפות לטכנולוגית לד? מה היתרון של טלויזיה כזו?
לא צריך WIFI. לא צריך תלת מימד. לא צריך טלויזיה חכמה. רק צריך טלויזיה פשוטה HD READY... אשמח להמלצות לדגם ספציפי.
תודה!
כל המסכים בימינו משתמשים ב-LED כמקור האור.urielp כתב:היש עדיפות לטכנולוגית לד? מה היתרון של טלויזיה כזו?...
הדבר היחיד האחר בשוק הוא OLED, שלא מגיע ב-32", ועולה הרבה יותר.
אין לי המלצה על דגם ספציפי. נשמע שאתה מחפש מסך פשוט, אז לדעתי לך לפי אורך אחריות. ייתכן שלפנסוניק יש 5 שנות אחריות מלאות. בניגוד לאחרים עם 3 מלאות, 1 פלוס 2 חלקיות, או 1.