המלצה לסטרימר בבקשה
אשמח מאוד לקבל המלצה למכשיר שיתאים למצבי. אני ממש חדש בעניין.
מדובר בקולנוע ביתי קטן במרתף עם רסיבר ומקרן. ממה שקראתי אני רוצה סטרימר אבל אולי אני טועה.
דרישות:
מנגן Blu-Ray (יש לי אוסף קטן)
מנגן קבצי MKV עם פסקול DTS איכות 720/1080P עם קבצי SRT עם כתוביות בעברית.
חיבוריות 3 USB ו- wi-fi
מאוד רצוי - יציאות Digital Audio ו-composite. זה מה שכרגע מחובר לרסיבר שיש לי. אבל אם אין ברירה אני אעביר את כל המערכת ל-HDMI (אולי הגיע הזמן)
תקציב: עד 2000 ש"ח
תודה מראש
מדובר בקולנוע ביתי קטן במרתף עם רסיבר ומקרן. ממה שקראתי אני רוצה סטרימר אבל אולי אני טועה.
דרישות:
מנגן Blu-Ray (יש לי אוסף קטן)
מנגן קבצי MKV עם פסקול DTS איכות 720/1080P עם קבצי SRT עם כתוביות בעברית.
חיבוריות 3 USB ו- wi-fi
מאוד רצוי - יציאות Digital Audio ו-composite. זה מה שכרגע מחובר לרסיבר שיש לי. אבל אם אין ברירה אני אעביר את כל המערכת ל-HDMI (אולי הגיע הזמן)
תקציב: עד 2000 ש"ח
תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי Muhandes ב 15/09/2016 9:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
כל סטרימר יעשה את מה שכתבת , ואין צורך להוציא 2000 ש"ח .
ורצוי להעביר את כל החיבורים ל HDMI כדי לקבל את הפורמטים DTS-HD , Dolby TRUE-HD .
האם יד-2 בא בחשבון ? , אתה יכול להשיג סטרימרים מעולים בכמה מאוד שקלים בודדים !
ורצוי להעביר את כל החיבורים ל HDMI כדי לקבל את הפורמטים DTS-HD , Dolby TRUE-HD .
האם יד-2 בא בחשבון ? , אתה יכול להשיג סטרימרים מעולים בכמה מאוד שקלים בודדים !
@pessik
·תודה על ההצעה. כל סטרימר מכיל נגן Blu-Ray? אתה יכול לתת דוגמא טובה? אני לא רוצה יד שנייה אבל בהחלט לא מתנגד להוציא פחות.
אם לא היה ברור, לעבור לHDMI כי זה אומר לקדוח את כל החדר ולהעביר חוט למקרן ולכן אני מעדיף לחכות. אבל אני בהחלט שוקל את זה.
·תודה על ההצעה. כל סטרימר מכיל נגן Blu-Ray? אתה יכול לתת דוגמא טובה? אני לא רוצה יד שנייה אבל בהחלט לא מתנגד להוציא פחות.
אם לא היה ברור, לעבור לHDMI כי זה אומר לקדוח את כל החדר ולהעביר חוט למקרן ולכן אני מעדיף לחכות. אבל אני בהחלט שוקל את זה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
- קומפוסיט או קומפוננט? יש הבדל ממש גדול. קומפוסיט היא יציאה שאולי התאימה לשידורי SD בעבר המאד רחוק, אבל היא ממש לא מתאימה לצפיה בשום דבר היום. לא חושב שתמצא היום סטרימר עם יציאה כזו, אבל תוכל למצוא ממיר מ-HDMI לקומפוננט ב$10-20 באיביי.
- לא סביר למצוא "סטרימר" שמכיל נגן בלוריי, בשביל זה המציאו את נגני הבלוריי. (או מחשב עם כונן בלוריי)
- בשביל מה אתה צריך USB 3.0 בסטרימר? קישוריות Wifi זה כבר סטנדרט כמעט בכל מכשיר.
אתה יכול לקנות NUC עם כונן בלוריי חיצוני או מחשב במארז לא גדול המתאים לשמש במחשב מדיה עם כונן בלוריי פנימי. כך תקבל את כל הדרישות שלך למעט יציאת קומפוננט.
- לא סביר למצוא "סטרימר" שמכיל נגן בלוריי, בשביל זה המציאו את נגני הבלוריי. (או מחשב עם כונן בלוריי)
- בשביל מה אתה צריך USB 3.0 בסטרימר? קישוריות Wifi זה כבר סטנדרט כמעט בכל מכשיר.
אתה יכול לקנות NUC עם כונן בלוריי חיצוני או מחשב במארז לא גדול המתאים לשמש במחשב מדיה עם כונן בלוריי פנימי. כך תקבל את כל הדרישות שלך למעט יציאת קומפוננט.
@TheCoolest תודה על התגובה.
כפי שאמרתי אני ממש חדש בעניין אז סליחה על הבורות.
היציאה מהרסיבר כרגע היא קומפוסיט כי חדר הקולנוע נבנה לפני 15 שנה וזה מה שהיה לי אז. מאז החלפתי רסיבר ומקרן אבל לא חפרתי שוב את הקירות. הרסיבר מקבל כניסה HDMI אבל אני לא מוצא דרך לבצע downscale מכניסה HDMI ליציאה קומפוסיט. קיוויתי שקיים כזה פתרון כדי שבאופן זמני אוכל לצפות עד שנחפור את הקירות, אבל אני מבין ממה שאתה אומר שלא. אז לסיכום שדרוג אחרי 15 שני אומר שאני צריך להעביר HDMI מהרסיבר למקרן וזה מה שאני אעשה.
אני צריך USB כי החדר נמצא במרתף ואין שם wi-fi. בתוכנית להעביר אבל בינתיים USB זה סוג של גיבוי.
לגבי נגן הבלו ריי, כאמור אני חדש בעניין. ראיתי בדביקים פתרונות ישנים כמו Dune HD Max שכוללים נגן, קיוויתי שעוד יש מוצרים כאלה כדי לסגור הכל בקופסה אחת, אבל אני לא מוצא. קיוויתי שאולי אחד המומחים פה מכיר. האם אני מבין נכון שכבר לא קיימים כאלה פתרונות?
היציאה מהרסיבר כרגע היא קומפוסיט כי חדר הקולנוע נבנה לפני 15 שנה וזה מה שהיה לי אז. מאז החלפתי רסיבר ומקרן אבל לא חפרתי שוב את הקירות. הרסיבר מקבל כניסה HDMI אבל אני לא מוצא דרך לבצע downscale מכניסה HDMI ליציאה קומפוסיט. קיוויתי שקיים כזה פתרון כדי שבאופן זמני אוכל לצפות עד שנחפור את הקירות, אבל אני מבין ממה שאתה אומר שלא. אז לסיכום שדרוג אחרי 15 שני אומר שאני צריך להעביר HDMI מהרסיבר למקרן וזה מה שאני אעשה.
אני צריך USB כי החדר נמצא במרתף ואין שם wi-fi. בתוכנית להעביר אבל בינתיים USB זה סוג של גיבוי.
לגבי נגן הבלו ריי, כאמור אני חדש בעניין. ראיתי בדביקים פתרונות ישנים כמו Dune HD Max שכוללים נגן, קיוויתי שעוד יש מוצרים כאלה כדי לסגור הכל בקופסה אחת, אבל אני לא מוצא. קיוויתי שאולי אחד המומחים פה מכיר. האם אני מבין נכון שכבר לא קיימים כאלה פתרונות?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא כל כך מבין איך אתה יכול לראות 720P ו1080P באמצעות חיבור קומפוסיט. אם איני טועה, הרזולוציה הכי גבוה שזה תומך היתה משהו בסביבות ה 1024X768.
היה לי מזמן מתאם VGA ל-S-VIDEO + COMPOSITE. אם יש לך מחשב עם יציאת VGA אז זאת אופציה זמנית שתוכל להשתמש בה. אבל האיכות תהיה "לא משהו" בלשון המעטה.
הכוונה שלי היא למה אתה צריך USB 3.0, לא USB בכלל. USB 3.0 זה טוב ויפה להעתיק דברים במהירות הכי גבוהה שההתקן מסוגל להגיע אליה. לצורך צפיה בתוכן גם USB 2.0 יעשה את העבודה בקלות. אבל שוב, אם אתה רוכש מחשב, סביר להניח שיהיו לו מספר כניסות USB 3.0.
אני עדיין חושב שעם גמישות שאתה ככל הנראה צריך עכשיו ותצטרך בעתיד כשתעבור לתשתית HDMI מחשב מדיה ימלא את מרבית הדרישות שלך.
היה לי מזמן מתאם VGA ל-S-VIDEO + COMPOSITE. אם יש לך מחשב עם יציאת VGA אז זאת אופציה זמנית שתוכל להשתמש בה. אבל האיכות תהיה "לא משהו" בלשון המעטה.
הכוונה שלי היא למה אתה צריך USB 3.0, לא USB בכלל. USB 3.0 זה טוב ויפה להעתיק דברים במהירות הכי גבוהה שההתקן מסוגל להגיע אליה. לצורך צפיה בתוכן גם USB 2.0 יעשה את העבודה בקלות. אבל שוב, אם אתה רוכש מחשב, סביר להניח שיהיו לו מספר כניסות USB 3.0.
אני עדיין חושב שעם גמישות שאתה ככל הנראה צריך עכשיו ותצטרך בעתיד כשתעבור לתשתית HDMI מחשב מדיה ימלא את מרבית הדרישות שלך.
·שלום, אני צריך עזרה של מישהו שמבין.pessik כתב:כל סטרימר יעשה את מה שכתבת , ואין צורך להוציא 2000 ש"ח .
האם יד-2 בא בחשבון ? , אתה יכול להשיג סטרימרים מעולים בכמה מאוד שקלים בודדים !...
קניתי סטרימר ב-200 ש"ח, זה הדגם:
https://www.azrieli.com/o/c6db728e-3a1c ... a85cc7e82b
הצ'יפסט שלו RK3329
לצערי הרב הוא לא מוציא יותר מסטריאו...המגבר denon 1300X מזהה אותו רק כסטריאו
חיברתי את הסטרימר ב-hdmi למגבר והמגבר מחובר לטלויזיה ב-hdmi גם כן
אני יודע שיש אפשרות לחבר את הסטרימר עם עוד כבל SPDIF, אבל הוא נותן רק DTS וDD
האם אני עושה הכל נכון ופשוט קניתי סטרימר שלא מוציא DTS-HD , Dolby TRUE-HD?
אם כן, האם אפשר להמליץ על סטרימר לא יקר שניתן לחבר אותו ב-HDMI ולהנות מסרטים עם פס קול מתקדם
תודה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
·Muhandes כתב:@TheCoolest תודה על התגובה.
היציאה מהרסיבר כרגע היא קומפוסיט כי חדר הקולנוע נבנה לפני 15 שנה וזה מה שהיה לי אז. מאז החלפתי רסיבר ומקרן אבל לא חפרתי שוב את הקירות....
אם התקציב 2000 הייתי ממליץ לך להשקיע עד 200 ש"ח בסטרימר ו-1800 בהשחלה של כבלים HDMI במקום הקומפוזיט
אתה מבין שאפילו HD 720P אתה לא רואה, נכון?
תודה, זה היה לפני עשרה חודשים. לפני תשעה חודשים העברתי את הכל ל-HDMI (וגם הוספתי PC עם Kodi ונגן Blu-Ray).guyezra כתב:·......
אם התקציב 2000 הייתי ממליץ לך להשקיע עד 200 ש"ח בסטרימר ו-1800 בהשחלה של כבלים HDMI במקום הקומפוזיט
אתה מבין שאפילו HD 720P אתה לא רואה, נכון?...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
·kishmike כתב:·אני הקפצתי את השרשור עם שאלה ספציפית......
מישהו יכול לעזור לי אולי?
במקום סראונג אני שומע רעש מצקצק ברמקולים...
היית פותח שירשור חדש במקום להקפיץ הודעה לא ממש רלוונטית...
אני לא מכיר את הדגם הזה אבל לפי הלינק זה Amlogic S905XT
ככה שלא אמורה להיות בעיה
תבדור את ההגדרות אודיו שלך, שבחרת 2.0 ותשחק עם ה-PASSTHROU
אתה גם יכול להתקין LibreELEC, שם אין בעיה