בג"ץ הורה למדינה: ערוץ 20 עולה למערך 'עידן+'
תודה על המידע אני מקווה שעוד ערוצים יגיעו אחריו
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
·כי פהoferlaor כתב:מי ישלם? אדלסון ושות, אני מניח....
רשום שזה יעלה למדינה מיליוני שנים
"עליית ערוץ 20 תעלה למדינה כ-8 מיליון שקל בשנה עבור התפעול השוטף להרחבת מערך עידן פלוס. "
http://www.themarker.com/advertising/1.3025361
אז האם בג"ץ התנה את עליית ערוץ 20 לעידן פלוס בזה שהמדינה לא משתתפת בזה שערוץ 20 ישדר בעידן פלוס?
השם האמיתי שלי זה רמי,
השם משתמש שלי הראשון פה זה רמקולים.
·yaronnn כתב:בכתבה רשום תוך 60 יום והתיקון נמצא אצל שר האוצר והתקשורת והם צריכים לחתום כדי להעלות אותו למערך השאלה מתי זה יקרה ולמה הם לא חותמים מיידית ומעלים אותו בימים הקרובים למה צריך חודשיים המתנה...
אולי הם לא רוצים לשלם עוד 8 מיליון שקל אם ערוץ 20 יהיה בעידן פלוס
כי שר התקשורת לא בטוח עם שידורי עידן פלוס בשידור הקרקעי דיגיטלי ימשכו כמו שהם.
אז למה לשלם כסף מיותר?
לא רוצים שיהיה כמו שהיה עם אנלימיטד הממשלה השקיעה ולא בטוח מה יקרה עם המיזם הזה.
השם האמיתי שלי זה רמי,
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
האם יעלה בHD כפי שמשדר בסלקום tv או בSD(בכבלים ובלווין ואפילו באתר שלהם..)
- oferlaor
- מנהל

שאלות טובות. לא ברור מי ישלם (בדף להבנתי לא מתערב בזה) והעלות כאן גבוהה כי צריך להכפיל את מערך עידן פלוס לזה. מצד שני כבר נרכש מספיק ציוד לזה ולמה למשל ערוץ 9 לא מקבל הטבה זהה? למה ערוצים 2 + 10 היחידים שמשלמים למערך וכך השאר בחינם? יש כאן אנומליה מאוד בולטת. שלא לדבר על זה שערוץ 20 אמור להיות ערוץ מורשת והוא ערוץ פוליטי לכל דבר ולכן היה אמור להיות בהפרה של הרשיון שלו בכלל...
פופוליזם במסווה של "מורשת". הריי שידורי הכדורגל או תוכניות כמו "כלכלי בלילה", זה מיטב המורשת של העם היהודי. מזל שיש את ה"פייטן". ואף מילה על יהדות גליציה. כי בכל זאת, עיסוק בענייני היום כמו ב"פטריוטים", זה האם-אימא של המורשת של העם היהודי.oferlaor כתב:שאלות טובות. לא ברור מי ישלם (בדף להבנתי לא מתערב בזה) והעלות כאן גבוהה כי צריך להכפיל את מערך עידן פלוס לזה. מצד שני כבר נרכש מספיק ציוד לזה ולמה למשל ערוץ 9 לא מקבל הטבה זהה? למה ערוצים 2 + 10 היחידים שמשלמים למערך וכך השאר בחינם? יש כאן אנומליה מאוד בולטת. שלא לדבר על זה שערוץ 20 אמור להיות ערוץ מורשת והוא ערוץ פוליטי לכל דבר ולכן היה אמור להיות בהפרה של הרשיון שלו בכלל......
מדהים כיצד ערוץ שקם בשנתיים האחרונות, בעת המקוונת, לא נאכף גם ברשתות החברתיות ובמירשתת - ולמעשה, משדר חדשות תחת כל מיני עמודי אינטרנט מקבילים, ועוסק בחדשות בעמוד שלו, ולא נאכף על ידי המועצה לשידורי כבלים ולווין כלל וכלל. אם זה ערוץ מורשת, אנא ממנו להיות עסוק יותר בעניינים אלו. אם במדובר בערוץ ברודקאסט בעל אוריינטציה ימנית - ברוך הבא. אבל אנא, אל נא לקרוא לערוץ 20 ערוץ המורשת. האם כל מי שהוא אשכנזי אין לו מורשת יהודית (הריי זו משנתו של הערוץ... לא?)? האם כל מי שהוא ימני בדעותיו, אוהב את ישראל יותר ממישהו שהוא בעל שיוך לצד השמאלי של המפה הפוליטית? מתי לאחרונה נידונה בערוץ השאלה יהדות אורתודוקסית אל מול הקונסרבטיבית - יחסנו לאן? מתי היה עיסוק בתרבות העשירה של יהדות פולין? גרמניה או ליטא? מתי נפתחו השידורים עם מדריכים חינוכיים להילכות הנחת תפילין ועיסוק במנהגים יהודים קדמוניים (בכל זאת, רק הסינים עתיקים כמונו... )? במקום לנצל את היות המדיום, כמדיות מחברת (מלשון חיברות, בשורוק) ולקרב אנשים מכל העדות אל המסך באמצעות היכרות עם המנהגים והדרכות על ביצוע הפולחן כמיטב המסורות הרבות, הערוץ עוסק באקטואליה והשפעה על דעת הקהל מתוך אינטרסים להפוך לערוץ כללי ("פוקס ניוז הישראלי" עלק... שאגב, קיים כבר, והוא משדר מיפו לעולם...).
אם אנחנו יהודים, יש לכך השלכות רבות על תרבותנו על החומרים המרתקים שניתן בנקל למלא איתם לוח שידורים שלם (בכל זאת, לא נולדנו במאה ה-6 לספירה...). אם ערוץ המורשת האורגינל היה רוצה לעסוק ביהדות ולא בפוליטיקה שאין לה גרם אחד קשור ליהדות, היה פונה לארכיון קול ישראל ולרשות השידור והיה מצליח לעשות את מה שברשות השידור הוותיקה מצליחים לעשות מעת לעת: תוכניות שלמות על יהדות וזיקה - שאגב, הן מרתקות! הריי אם נסתכל על סמנטיקה בלבד, ערוץ 20 בוחר במודע להיקרא "ערוץ 20" ולא "ערוץ המורשת" - וזה ברור לאן הרוח נושבת.
לא מפריע לי שערוץ כזה יעלה על הממיר של כולנו - נהפוכו. גם אני בעד (אם זה לא היה ברור עד עכשיו). אם בדובר בערוץ כללי - תואיל בטובה המועצה להנפיק רישיון חדש לערוץ שכל עיסוקו ערוץ למורשת העם היהודי. מגיע לנו קצת יותר.... בשם היהדות.
ושאלת השאלות: מי יממן וכמה:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001150962
·הציבור יממן 8 מיליון שקל?i_zik כתב:פופוליזם במסווה של "מורשת". הריי שידורי הכדורגל או תוכניות כמו "כלכלי בלילה", זה מיטב המורשת של העם היהודי. מזל שיש את ה"פייטן". ואף מילה על יהדות גליציה. כי בכל זאת, עיסוק בענייני היום כמו ב"פטריוטים", זה האם-אימא של המורשת של העם היהודי.......
מדהים כיצד ערוץ שקם בשנתיים האחרונות, בעת המקוונת, לא נאכף גם ברשתות החברתיות ובמירשתת - ולמעשה, משדר חדשות תחת כל מיני עמודי אינטרנט מקבילים, ועוסק בחדשות בעמוד שלו, ולא נאכף על ידי המועצה לשידורי כבלים ולווין כלל וכלל. אם זה ערוץ מורשת, אנא ממנו להיות עסוק יותר בעניינים אלו. אם במדובר בערוץ ברודקאסט בעל אוריינטציה ימנית - ברוך הבא. אבל אנא, אל נא לקרוא לערוץ 20 ערוץ המורשת. האם כל מי שהוא אשכנזי אין לו מורשת יהודית (הריי זו משנתו של הערוץ... לא?)? האם כל מי שהוא ימני בדעותיו, אוהב את ישראל יותר ממישהו שהוא בעל שיוך לצד השמאלי של המפה הפוליטית? מתי לאחרונה נידונה בערוץ השאלה יהדות אורתודוקסית אל מול הקונסרבטיבית - יחסנו לאן? מתי היה עיסוק בתרבות העשירה של יהדות פולין? גרמניה או ליטא? מתי נפתחו השידורים עם מדריכים חינוכיים להילכות הנחת תפילין ועיסוק במנהגים יהודים קדמוניים (בכל זאת, רק הסינים עתיקים כמונו... )? במקום לנצל את היות המדיום, כמדיות מחברת (מלשון חיברות, בשורוק) ולקרב אנשים מכל העדות אל המסך באמצעות היכרות עם המנהגים והדרכות על ביצוע הפולחן כמיטב המסורות הרבות, הערוץ עוסק באקטואליה והשפעה על דעת הקהל מתוך אינטרסים להפוך לערוץ כללי ("פוקס ניוז הישראלי" עלק... שאגב, קיים כבר, והוא משדר מיפו לעולם...).
אם אנחנו יהודים, יש לכך השלכות רבות על תרבותנו על החומרים המרתקים שניתן בנקל למלא איתם לוח שידורים שלם (בכל זאת, לא נולדנו במאה ה-6 לספירה...). אם ערוץ המורשת האורגינל היה רוצה לעסוק ביהדות ולא בפוליטיקה שאין לה גרם אחד קשור ליהדות, היה פונה לארכיון קול ישראל ולרשות השידור והיה מצליח לעשות את מה שברשות השידור הוותיקה מצליחים לעשות מעת לעת: תוכניות שלמות על יהדות וזיקה - שאגב, הן מרתקות! הריי אם נסתכל על סמנטיקה בלבד, ערוץ 20 בוחר במודע להיקרא "ערוץ 20" ולא "ערוץ המורשת" - וזה ברור לאן הרוח נושבת.
לא מפריע לי שערוץ כזה יעלה על הממיר של כולנו - נהפוכו. גם אני בעד (אם זה לא היה ברור עד עכשיו). אם בדובר בערוץ כללי - תואיל בטובה המועצה להנפיק רישיון חדש לערוץ שכל עיסוקו ערוץ למורשת העם היהודי. מגיע לנו קצת יותר.... בשם היהדות.
ושאלת השאלות: מי יממן וכמה:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001150962...
איך בדיוק? לא זכור לי שהצפיה בעידן פלוס נכון לעכשיו זה בתשלום חודשי.
השם האמיתי שלי זה רמי,
- oferlaor
- מנהל

·oferlaor כתב:דרך תקציב המדינה הכוונה...
רשום בכתבה שהמדינה משקיעה על זה 2 מיליון מהתקציב שלה
אבל על ה 8 מיליון מהציבור ממה יקחו כסף?
שוב יעלו מיסים במדינה?
הכסף שנשלם לתאגיד הציבורי יהיה סכום יותר גבוה כדי שזה יספיק לעידן פלוס?
ובקשר לחלק של ה 2 מיליון מתקציב המדינה
אני מקווה שהקיצוצים האלה לא יהיה ממשרד התקשורת.
השם האמיתי שלי זה רמי,