Router לשימוש ביתי
אהלן חברים.
צריך את עזרתכם בראוטר לשימוש ביתי, לאחר 5 שנים של שימוש (ללא דופי) בראוטר של TP-Link TL-WR941ND (עד שקרס)
בבית יש 6 סמארטפונים, 2 מחשבים ניידים, PS4.
בית ממוצע בגודלו אבל קירות עבים יחסית.
תשתית של הוט HOTBOX בתור מודם (שוקל להחליף ל HOTBOX2 כי אחד הלפטופים עם 802.11 ac wifi)
תודה מראש לעוזרים!
צריך את עזרתכם בראוטר לשימוש ביתי, לאחר 5 שנים של שימוש (ללא דופי) בראוטר של TP-Link TL-WR941ND (עד שקרס)
בבית יש 6 סמארטפונים, 2 מחשבים ניידים, PS4.
בית ממוצע בגודלו אבל קירות עבים יחסית.
תשתית של הוט HOTBOX בתור מודם (שוקל להחליף ל HOTBOX2 כי אחד הלפטופים עם 802.11 ac wifi)
תודה מראש לעוזרים!
·קודם כל, לא ידוע לי שהוט מחליפים סתם ככה נתבים שעובדים ולא התקלקלו רק בגלל שיש נתב שהוא דגם "מתקדם" יותר.asher21 כתב: תשתית של הוט HOTBOX בתור מודם (שוקל להחליף ל HOTBOX2 כי אחד הלפטופים עם 802.11 ac wifi)...
ובמקרה שלך בכלל לא הבנתי איך זה קשור כי ההוטבוקס למיניהם לא תומכים ב-AC, ההוטבוקס 1 או 2 בכלל לא מגיעים עם תדר 5Ghz בחיבור האלחוטי.
בכל מקרה אתה הופך את ההוטבוקס למודם בלבד ומחבר לו נתב טוב יותר אז קנה נתב שתומך AC וזה ייתן לך תמיכה בהתקנים המהירים יותר.
·גיל37 כתב:·קודם כל, לא ידוע לי שהוט מחליפים סתם ככה נתבים שעובדים ולא התקלקלו רק בגלל שיש נתב שהוא דגם "מתקדם" יותר.......
ובמקרה שלך בכלל לא הבנתי איך זה קשור כי ההוטבוקס למיניהם לא תומכים ב-AC, ההוטבוקס 1 או 2 בכלל לא מגיעים עם תדר 5Ghz בחיבור האלחוטי.
בכל מקרה אתה הופך את ההוטבוקס למודם בלבד ומחבר לו נתב טוב יותר אז קנה נתב שתומך AC וזה ייתן לך תמיכה בהתקנים המהירים יותר....
@asher21
·
זכור לי שקראתי איפשהו שHOTBOX 2 תומך...
בכל אופן אני משתמש בו רק בתור מודם, כרגע גם בתור נתב (הראוטר שבק חיים)
השאלה שלי איזה ראוטר מומלץ, שהוא מספיק חזק (אבל לא ברמה שיפלוט המון קרינה) ויציב.?
ולגבי הHOTBOX 2 איו שום סיבה שאני אבקש להחליף ולא יחליפו לי (או שפשוט אאיים לעזוב חח זה תמיד עובד)
·
זכור לי שקראתי איפשהו שHOTBOX 2 תומך...
בכל אופן אני משתמש בו רק בתור מודם, כרגע גם בתור נתב (הראוטר שבק חיים)
השאלה שלי איזה ראוטר מומלץ, שהוא מספיק חזק (אבל לא ברמה שיפלוט המון קרינה) ויציב.?
ולגבי הHOTBOX 2 איו שום סיבה שאני אבקש להחליף ולא יחליפו לי (או שפשוט אאיים לעזוב חח זה תמיד עובד)
@asher21
·
http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=901119
TP-Link TDW9980 ראיתי את הדגם הזה למכירה בארץ, איך הוא?
הוא גם משמש בתור מודם.. עדיף לי לוותר על ההוטבוקס ולהשתמש גם בזה?
·
הוא גם משמש בתור מודם.. עדיף לי לוותר על ההוטבוקס ולהשתמש גם בזה?
יש לי את ההוטבוקס2 ותאמין לי שהוא לא תומך ואין לו בכלל תדר 5Ghz. אין מה לעשות, הנתבים של הוט גרועים מאד בכל מה שקשור לאלחוטי.
אין לך שום סיבה לקנות את הנתב של tp link בקישור שהבאת כי יש לו מודם vdsl מובנה שמייקר את הסיפור ואתה מחובר להוט כך שזה מיותר בשבילך.
אין דבר כזה ״ראוטר שלא יפלוט המון קרינה״. אם אתה משתמש בראוטר dual band יש לו שני מעגלי רדיו שמשדרים בתדרים שונים בו זמנית.
בנתבים טובים יש אפשרות לשלוט בממשק שלהם על עוצמת השידור אבל זה כמובן בא על חשבון הטווח.
הקרינה לא מסוכנת אבל מומלץ לשים את הנתב במקום מרכזי בבית .
אם אתה מאלו שעדיין חוששים מקרינה, חפש פתרונות אחרים כמו השחלת כבלי רשת בדירה , רשת על גבי קו החשמל, רשת על חוטי הטלפון או מוקה (רשת על גבי התשתית של הטלויזיה).
אין לך שום סיבה לקנות את הנתב של tp link בקישור שהבאת כי יש לו מודם vdsl מובנה שמייקר את הסיפור ואתה מחובר להוט כך שזה מיותר בשבילך.
אין דבר כזה ״ראוטר שלא יפלוט המון קרינה״. אם אתה משתמש בראוטר dual band יש לו שני מעגלי רדיו שמשדרים בתדרים שונים בו זמנית.
בנתבים טובים יש אפשרות לשלוט בממשק שלהם על עוצמת השידור אבל זה כמובן בא על חשבון הטווח.
אם אתה מאלו שעדיין חוששים מקרינה, חפש פתרונות אחרים כמו השחלת כבלי רשת בדירה , רשת על גבי קו החשמל, רשת על חוטי הטלפון או מוקה (רשת על גבי התשתית של הטלויזיה).
·למה לא לחשוש מקרינה אני ישן בחדר שהראוטר במרחק כמה סנטימטרים ממני, אני ל רוצה לקום בבוקר עם זנבגיל37 כתב:יש לי את ההוטבוקס2 ותאמין לי שהוא לא תומך ואין לו בכלל תדר 5Ghz. אין מה לעשות, הנתבים של הוט גרועים מאד בכל מה שקשור לאלחוטי.
למה לא לחשוש מקרינה אני ישן בחדר שהראוטר במרחק כמה סנטימטרים ממני, אני ל רוצה לקום בבוקר עם זנב...
נערך לאחרונה על ידי asher21 ב 08/09/2016 22:01, נערך 2 פעמים בסך הכל.
·גיל37 כתב:יש לי את ההוטבוקס2 ותאמין לי שהוא לא תומך ואין לו בכלל תדר 5Ghz. אין מה לעשות, הנתבים של הוט גרועים מאד בכל מה שקשור לאלחוטי.
למה לא לחשוש מקרינה אני ישן בחדר שהראוטר במרחק כמה סנטימטרים ממני, אני ל רוצה לקום בבוקר עם זנב...
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
·המודם של ה-9980 הוא VDSL ולכן מתאים רק לתשתית של בזק.asher21 כתב:@asher21
·
הוא גם משמש בתור מודם.. עדיף לי לוותר על ההוטבוקס ולהשתמש גם בזה?...
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
·ועדיין הנתב הזה יכול לעבוד עם האינטרנט של הוט כשההוטבוקס מוגדר כמודם בלבד מכיוון שיש לו כניסת wan.NetCHEIF כתב:·המודם של ה-9980 הוא VDSL ולכן מתאים רק לתשתית של בזק..........
עדיין זה בזבוז כסף לקנות נתב משולב vdsl כשלא מחוברים לבזק ועוד יותר בזבוז להשקיע כסף במודם vdsl שלא תומך בטכנולוגיות שבזק מנסה עכשיו.