שרשור תגובות: כמו שציפינו: אפל מכריזה על אייפונים חדשים ושעון חכם חדש
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
נתחיל בזה שפשוט כל פעם, אני נדהם מחדש בקטע של "ההדלפות"
זה אשכרה אחד לאחד, כל מה שראינו עד אתמול התממש..
ללא ספק אפל שוב ייצרה אייפון חזק, מבחינת העיצוב אין חדש..לא קריטי האמת
כאילו מה כבר יעשו? יותר טיפה עגול ,פחות ישר..
מה שכן אהבתי זה האוזניות החדשות: AirPods
רק המחיר שלהם מטורף, בארץ הם בטח יעלו כפול כסף..
שורה תחתונה אין ממש חדש, השקה נחמדה כהרגלם של "אפל".
נ.ב- דובר באחד ההדלפות על 3G זכרון זה קיים?
לא ראיתי שזה הוזכר.. אשמח לקבל תשובה על כך..
זה אשכרה אחד לאחד, כל מה שראינו עד אתמול התממש..
ללא ספק אפל שוב ייצרה אייפון חזק, מבחינת העיצוב אין חדש..לא קריטי האמת
כאילו מה כבר יעשו? יותר טיפה עגול ,פחות ישר..
מה שכן אהבתי זה האוזניות החדשות: AirPods
רק המחיר שלהם מטורף, בארץ הם בטח יעלו כפול כסף..
שורה תחתונה אין ממש חדש, השקה נחמדה כהרגלם של "אפל".
נ.ב- דובר באחד ההדלפות על 3G זכרון זה קיים?
לא ראיתי שזה הוזכר.. אשמח לקבל תשובה על כך..
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46328
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
אפקט ה- Bokeh ב- 7+ נראה מעולה.
שיתוף הפעולה עם נייק גורם לי לשקול רכישה של השעון רק בגלל העיצוב.
מאכזב שהמסך נשאר פחות או יותר זהה. הייתי מצפה לרזולוציה גבוהה יותר בדגם ה- 7.
ה- AirPods נראות מגוכחות ומזכירות יותר מידי מייבש שיער.
שימו לב כי עכשיו קיבלנו זכרון אחסון בנפח כפול באותו מחיר בהשוואה לדגמים של שנה שעברה.
שיתוף הפעולה עם נייק גורם לי לשקול רכישה של השעון רק בגלל העיצוב.
מאכזב שהמסך נשאר פחות או יותר זהה. הייתי מצפה לרזולוציה גבוהה יותר בדגם ה- 7.
ה- AirPods נראות מגוכחות ומזכירות יותר מידי מייבש שיער.
שימו לב כי עכשיו קיבלנו זכרון אחסון בנפח כפול באותו מחיר בהשוואה לדגמים של שנה שעברה.
-
עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
זה אכן לא הוזכר, וגם מבדיקה שלי, אפל עדיין לא אמרו כמה RAM יש באייפון 7.clubnet כתב: נ.ב- דובר באחד ההדלפות על 3G זכרון זה קיים?
לא ראיתי שזה הוזכר.. אשמח לקבל תשובה על כך.....
אני מאמין שלקראת ההשקה נדע כבר, אך נכון להיום אי אפשר לדעת בוודאות.
-
עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
[imgbig]https://s22.postimg.org/hew7pwj3l/Whats ... _02_51.jpg[/imgbig]ziv_r כתב: ה- AirPods נראות מגוכחות ומזכירות יותר מידי מייבש שיער....
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
החידוש שהפתיע אותי באופן אישית זה הסטריאו.
לא ראיתי את זה קודם לכן באף הדלפה, והם טוענים שזה X2 חזק מהאייפון 6S. לדעתי זה שיפור רציני ביותר, ומשפר חוויה בצפייה בסרטונים, גיימינג, מוסיקה, ובשימוש שוטף.
בנוסף החסינות למים זה משהו חשוב מאוד שיהיה, הגיע באיחור ענקי לאפל, אבל מזל שהגיע.
לא ראיתי את זה קודם לכן באף הדלפה, והם טוענים שזה X2 חזק מהאייפון 6S. לדעתי זה שיפור רציני ביותר, ומשפר חוויה בצפייה בסרטונים, גיימינג, מוסיקה, ובשימוש שוטף.
בנוסף החסינות למים זה משהו חשוב מאוד שיהיה, הגיע באיחור ענקי לאפל, אבל מזל שהגיע.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

האמת, ה7 פלוס מפתה.. אבל:
כבעל 6 פלוס לא רואה סיבה לשדרוג, נכון- ה1 ג'יגה ראם מעצבן - כל פעם לחכות לפתיחת אפליקציות מחדש.
המצלמה של ה6 מספיק טובה לסמארטפון כך גם המסך, הבטרייה (שאחרי שנתיים מספיקה לי ליום שלם)
אם מדובר על שדרוג ממכשיר ישן יותר- ברור! הקפיצה היא גדולה. אך מ6פלוס לא יכול להצדיק.
לגבי השעון- עדיין לא השתכנעתי שצריך כזה.
המוצר המעניין אלו האוזניות האלחוטיות, בשביל לתת חוות דעת צריך לשמוע אותם..
כבעל 6 פלוס לא רואה סיבה לשדרוג, נכון- ה1 ג'יגה ראם מעצבן - כל פעם לחכות לפתיחת אפליקציות מחדש.
המצלמה של ה6 מספיק טובה לסמארטפון כך גם המסך, הבטרייה (שאחרי שנתיים מספיקה לי ליום שלם)
אם מדובר על שדרוג ממכשיר ישן יותר- ברור! הקפיצה היא גדולה. אך מ6פלוס לא יכול להצדיק.
לגבי השעון- עדיין לא השתכנעתי שצריך כזה.
המוצר המעניין אלו האוזניות האלחוטיות, בשביל לתת חוות דעת צריך לשמוע אותם..
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
מי שמחזיק במכשירי 6\6S אני אישית ממליץ לו לחכות לדגם הבא של האייפון.. לדעתי הכי טוב לדלג כל 2 דגמים שלמים... כלומר מ5 ל-7, מ4- ל-6 וכו'...
או לחלופין מ-5S ל-7S שיצא וכו'...
האייפונים מספיק חזקים ונוחים כדי לשרוד את התקופת זמן הזאת, וגם בדר"כ כל 2 דגמים שלמים יש שינוי מאוד רציני ו"כיף" לעבור...
או לחלופין מ-5S ל-7S שיצא וכו'...
האייפונים מספיק חזקים ונוחים כדי לשרוד את התקופת זמן הזאת, וגם בדר"כ כל 2 דגמים שלמים יש שינוי מאוד רציני ו"כיף" לעבור...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מצד שני, המחירים של האייפונים מהדור הנוכחי ביד 2, זהים למחיר של של הדור החדש במידה ויש אפשרות לרכוש בחו"ל - יוצא שמשדרגים דור עם עלות אפסית.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
@ziv_r
באתר בארצות הברית לא מוכרים איפון סים פריי רק עם חברה, למרות שהם טוענים שהמכשירים פתוחים... פעם היה אפשר לבחור סים פריי בארצות הברית (המחירים שם משמעותי זולים יותר מאשר אירופה).
זה מה שמופיע בתושבות לשאלות נפוצות:
When I buy iPhone from apple.com, is it tied to a carrier or does it come “unlocked”?
Nearly all iPhone models sold on apple.com are “unlocked” — which means your iPhone isn’t tied to a single carrier. Your iPhone will be locked to your carrier only if you choose carrier financing from AT&T or Sprint.
When I buy from apple.com, does my iPhone come ready to use?
Yes, if you have selected an iPhone for use on AT&T, Sprint, or Verizon. When your iPhone arrives, all you have to do is turn it on and follow the onscreen instructions to set it up. If you have selected an iPhone for T-Mobile, it will come with the appropriate nano-SIM, but you will need to contact T-Mobile or visit an Apple Store to activate your iPhone. If you have selected the SIM-free iPhone, you can insert your own nano-SIM card or obtain one from the supported carrier of your choice and activate it in order to use your iPhone.
באתר בארצות הברית לא מוכרים איפון סים פריי רק עם חברה, למרות שהם טוענים שהמכשירים פתוחים... פעם היה אפשר לבחור סים פריי בארצות הברית (המחירים שם משמעותי זולים יותר מאשר אירופה).
זה מה שמופיע בתושבות לשאלות נפוצות:
When I buy iPhone from apple.com, is it tied to a carrier or does it come “unlocked”?
Nearly all iPhone models sold on apple.com are “unlocked” — which means your iPhone isn’t tied to a single carrier. Your iPhone will be locked to your carrier only if you choose carrier financing from AT&T or Sprint.
When I buy from apple.com, does my iPhone come ready to use?
Yes, if you have selected an iPhone for use on AT&T, Sprint, or Verizon. When your iPhone arrives, all you have to do is turn it on and follow the onscreen instructions to set it up. If you have selected an iPhone for T-Mobile, it will come with the appropriate nano-SIM, but you will need to contact T-Mobile or visit an Apple Store to activate your iPhone. If you have selected the SIM-free iPhone, you can insert your own nano-SIM card or obtain one from the supported carrier of your choice and activate it in order to use your iPhone.
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
@Batnun
אתה יודע אם אפשר להזמין גם בחנות של אפל או שחייבים להזמין אונליין ? אני רוצה את ה-7 פלוס ולא אכפת לי לישון לילה אחד מחוץ לקניון לחכות שהחנות תפתח.
אתה יודע אם אפשר להזמין גם בחנות של אפל או שחייבים להזמין אונליין ? אני רוצה את ה-7 פלוס ולא אכפת לי לישון לילה אחד מחוץ לקניון לחכות שהחנות תפתח.
·starrywolf כתב:@Batnun
אתה יודע אם אפשר להזמין גם בחנות של אפל או שחייבים להזמין אונליין ? אני רוצה את ה-7 פלוס ולא אכפת לי לישון לילה אחד מחוץ לקניון לחכות שהחנות תפתח....
נדמה לי שאפשר להזמין אונליין ולבחור לאסוף מהחנות, אבל למה לעשות את זה? אם מזמינים מחר מקבלים את האייפון באותו יום שזה זמין בחנויות - 16/9.
Batnun
.
- egurevitch
- עורך ht photo

- תגובות: 878
- שם מלא: אייל גורביץ'
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 41 פעמים
·menny כתב:@Cable_Guy
ברגע שאתה שם סים ישראלי הוא נפתח..
כל שנה יש את הדיון הזה.., קונים אייפון של T-MOBILE שמים סים ישראלי והכל עובד
...
למה לא של verizon שתומך בשני סוגי הרשתות, לא עדיף?
אייל גורביץ', כתב צילום.
http://www.eyalg.com
http://www.eyalg.com