רצועות טייפ וראש של טייפ
הייתי מאוד בטוח שזה ישמור להם לאורך זמן על החיים, ובפועל מערכת שרציתי כל כך לשמור לאורך שנים, איבדה אחד מהטייפים שלה (אולי זמנית).
הזמנתי סטים חדשים של גומיות
זה קישור לאחד מהמוצרים http://www.telespares.com.au/index.php? ... _id=303482
אותה ממש קשה להשחיל מבלי להוציא את כל חלקי הטייפ החוצה
בנוסף קיים גם O-RING (מרובע)
בצד השני גם נחלשו השתיים אבל עדיין טובות.
וגומיית הORING של המונה גם רפויה אבל הוא עוד עובד
בנוסף קרה נזק לא צפוי, הכפתור של ה AUTO REVERSE נתקע במצב למאטה ומסרב להתרומם (פשוט תקוע)
אני מתכנן לפתוח ולהוציא את המנגנון (ועדיין אין לי מושג איך לגשת אליו, גם אם אשווה בין צד B).
המתג הזה אמור להתרמם ולרדת כמו חמאה, הוא פשוט נתקע, אולי למישהו יש ניסיון עם זה? (כי במערכות חדשות החלק הזה גם מובנה במכשיר בצורה דיגיטלית)
כבר פתחתי בעבר, ותראו איזו שטות עשיתי (ברצון טוב לתחזק אותה למשך שנים).
עכשיו כשאני אוציא את המנגנון הזה כשיגיאו הגומיות והרצועות ספייר (הזמנתי בכמויות מכל מני סוגים במטרה שיהיה לי תמיד רזרבי)
ההיבט המכני פה ממש רציני ודק, אבל עניין של גומיה לא יהווה עניין (הרצוע זה יותר בעייתי)
הגריז ששימנתי את הגומיות בפועל ריכך והאריך אותן.
אל אף שאני לא חושב שזה עניין הרכות, אבל אחרי שהרצוע עוברת.
*ולא, המערכת הזו לא תלך למעבדה, אני רוצה לתקן אותה לבד (אני לא אקבל הצעה כזו כי זו לא מערכת ששווה מחיר מעבדה).
מה שכן, למערכת שכזו, אם אני אדע שרכיב נהרס, אני אשקיע ואקנה חדש ואנסה לתקן (בתכום הסביר). אם היה שלט הייתי קונה (אבל אין במערכת IR)
מדריך הרכבה אני בהמשך אקנה, החלטתי שאני נשאר עם המערכת הזו.
הזמנתי סטים חדשים של גומיות
זה קישור לאחד מהמוצרים http://www.telespares.com.au/index.php? ... _id=303482
אותה ממש קשה להשחיל מבלי להוציא את כל חלקי הטייפ החוצה
בנוסף קיים גם O-RING (מרובע)
בצד השני גם נחלשו השתיים אבל עדיין טובות.
וגומיית הORING של המונה גם רפויה אבל הוא עוד עובד
בנוסף קרה נזק לא צפוי, הכפתור של ה AUTO REVERSE נתקע במצב למאטה ומסרב להתרומם (פשוט תקוע)
אני מתכנן לפתוח ולהוציא את המנגנון (ועדיין אין לי מושג איך לגשת אליו, גם אם אשווה בין צד B).
המתג הזה אמור להתרמם ולרדת כמו חמאה, הוא פשוט נתקע, אולי למישהו יש ניסיון עם זה? (כי במערכות חדשות החלק הזה גם מובנה במכשיר בצורה דיגיטלית)
כבר פתחתי בעבר, ותראו איזו שטות עשיתי (ברצון טוב לתחזק אותה למשך שנים).
עכשיו כשאני אוציא את המנגנון הזה כשיגיאו הגומיות והרצועות ספייר (הזמנתי בכמויות מכל מני סוגים במטרה שיהיה לי תמיד רזרבי)
ההיבט המכני פה ממש רציני ודק, אבל עניין של גומיה לא יהווה עניין (הרצוע זה יותר בעייתי)
הגריז ששימנתי את הגומיות בפועל ריכך והאריך אותן.
אל אף שאני לא חושב שזה עניין הרכות, אבל אחרי שהרצוע עוברת.
*ולא, המערכת הזו לא תלך למעבדה, אני רוצה לתקן אותה לבד (אני לא אקבל הצעה כזו כי זו לא מערכת ששווה מחיר מעבדה).
מה שכן, למערכת שכזו, אם אני אדע שרכיב נהרס, אני אשקיע ואקנה חדש ואנסה לתקן (בתכום הסביר). אם היה שלט הייתי קונה (אבל אין במערכת IR)
מדריך הרכבה אני בהמשך אקנה, החלטתי שאני נשאר עם המערכת הזו.
נערך לאחרונה על ידי legopart ב 08/11/2016 14:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
אחרי שקלקלת לעצמך את המגבר,עכשיו פנית לעשות את אותו הדבר למערכת מיני הזאת? קצת רחמנות,ואני מתכוון ברצינות.צר לי,legopart,אני מניח שכוונותיך באשר לניסיונות "התיקונים" של הציוד שלך טובות,אבל..בפוסטים שלך כאן אתה גורם "להרמות גבה" ואולי (בלי להעליב!) חלק כאן גם חושבים בליבם שאתה סוג של "טרול" שהתלבש על הפורום עם כתיבת פוסטים תמוהים ואף ניסיונות מתן עצות מעט מוזרות בפוסטים של אחרים,אך בגלל שפורום הוינטאג' נחשב לפורום סובלני למדי (הרבה יותר מאחרים) עדיין לא מעירים לך על כך בפומבי ובצורה בוטה יותר.נכון-לא כולם כאן טכנאים מומחים-רוב הפורום מורכב מאוהבי התחום(סטריאו וינטאג',והמוצרים שאתה מציג כאן לא עונים כלל להגדרה הזאת),אך אלה מהם שזהו עיסוקם שמשתתפים פה הם בעלי ניסיון רב בהנדסת אלקטרוניקה וגם בחלק המעשי שלה,לא רק בתיאוריה.כרגע,דיירי הפורום לא מבינים(וגם אני,למרות שאני רוצה להאמין שאתה לא טרול) מה אתה מנסה להשיג בפוסטים שאתה מפרסם של "ניסיונות התיקונים" שלך,הם רק,קצת לא נעים לי לכתוב זאת,מעוררים גיחוך.רשמתי לך כבר כאן שלא לומדים לתקן מכשירים אלקטרוניים באמצעות התכתבות בפורומים,ושאתה סתם גורם לעצמך לעוגמת נפש,וחבל שזה כך.

Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
חבל שאין פורום תואם בארץ לחובבי רדיו/ הלחמות.
אני מבקש את מלוא ההתחשבות והתמיכה, אני רוצה להוכיח לעצמי שאני יכול לתקן את זה (אני לא חושב שאני צריך להוכיח זו למישהו נוסף).
לפני כמה חודשים שלחתי את ההודעה הזו ברצון לקבל על זה חוות דעת מורחבת http://www.hometheater.co.il/vt257386.html
בפועל קיבלתי רק תגובה אחת, ולכן החלטתי לקבל החלטה על דעת עצמי ולכן רציתי לשתף פה את העובדה שטעיתי, כדי שגם אחרים יראו ושלא יחשבו לעשות כך.
לגבי הרכיב התקוע, אולי מישהו נתקל בזה בעבר? האם זה ידרוש משהו רציני? (אני מוכן להשאיר את זה במצב התקוע, זה לא משפיע על המכשיר).
אם אתה רוצה אני יכול לכתוב מדריך על החלפת גומיות בטייפים ו CD ?
ד"א טייפים כבר לא נמכרים בהייקף ופחות נפוצים, אז הייתי בטוח כמאט ב100% שאשלח את זה בווינטג', בייחוד בקשר לנושא הגומיות והרצועות.
אתה חושב שכדאי שאעביר את זה לתמיכה תכנית, ומה שיגיבו שם, יגיבו?
המערכת הזו היא משנת ה80 גם הרמקולים שמצורפים אליה, למרות שזה סטראו שמוגדר כזול, אבל במיילא סוני ברוב מוצריו לא ייצרו מוצרים יוקרתיים, אז סטראו זה פחות אלבון להגיד שיש לי של SONY (אשמח אם יתקנו אותי)
ד"א: לא שרפתי את המגבר (רסיבר), הוא נהרס (קצת הקצנתי את הכותרת), אבל זה מה שרציתי להגיד כשמשהו ברשותי נשבר, אז אני אומר שזה בגללי ובגלל זה אני רוצה לתקן אותו (אפילו אם זה היה גורל או קפיצת מתח שחרצה את גורלו)
אני מבקש את מלוא ההתחשבות והתמיכה, אני רוצה להוכיח לעצמי שאני יכול לתקן את זה (אני לא חושב שאני צריך להוכיח זו למישהו נוסף).
לפני כמה חודשים שלחתי את ההודעה הזו ברצון לקבל על זה חוות דעת מורחבת http://www.hometheater.co.il/vt257386.html
בפועל קיבלתי רק תגובה אחת, ולכן החלטתי לקבל החלטה על דעת עצמי ולכן רציתי לשתף פה את העובדה שטעיתי, כדי שגם אחרים יראו ושלא יחשבו לעשות כך.
לגבי הרכיב התקוע, אולי מישהו נתקל בזה בעבר? האם זה ידרוש משהו רציני? (אני מוכן להשאיר את זה במצב התקוע, זה לא משפיע על המכשיר).
אם אתה רוצה אני יכול לכתוב מדריך על החלפת גומיות בטייפים ו CD ?
ד"א טייפים כבר לא נמכרים בהייקף ופחות נפוצים, אז הייתי בטוח כמאט ב100% שאשלח את זה בווינטג', בייחוד בקשר לנושא הגומיות והרצועות.
אתה חושב שכדאי שאעביר את זה לתמיכה תכנית, ומה שיגיבו שם, יגיבו?
המערכת הזו היא משנת ה80 גם הרמקולים שמצורפים אליה, למרות שזה סטראו שמוגדר כזול, אבל במיילא סוני ברוב מוצריו לא ייצרו מוצרים יוקרתיים, אז סטראו זה פחות אלבון להגיד שיש לי של SONY (אשמח אם יתקנו אותי)
ד"א: לא שרפתי את המגבר (רסיבר), הוא נהרס (קצת הקצנתי את הכותרת), אבל זה מה שרציתי להגיד כשמשהו ברשותי נשבר, אז אני אומר שזה בגללי ובגלל זה אני רוצה לתקן אותו (אפילו אם זה היה גורל או קפיצת מתח שחרצה את גורלו)
- Kosh
- גורו וינטאג'

למה אין כאן אייקון/אמוג'י של facepalm??
לא,לא צריך כאן מדריך להחלפת רצועות לטייפ,כי כמעט אף אחד כבר לא משתמש בטייפ,ומי שכן,פשוט מחליף את הרצועות אצל טכנאי (המעטים שעוד מתעסקים עם טייפים) או מקפיד לדעת איך להחליף אותן בעצמו לפני שהוא ניגש למשימה בלי להרוס חלקים נוספים.וגם אם היו פורומים בארץ שמתעסקים "בהלחמות" (ואין קשר לחובבות רדיו כלל,שזהו גם תחביב בהכחדה שהאינטרנט דיי חיסל)) אז גם שם לא היו מבינים את הפוסטים שלך ומסתכלים עליהם בתמיהה.
לא,לא צריך כאן מדריך להחלפת רצועות לטייפ,כי כמעט אף אחד כבר לא משתמש בטייפ,ומי שכן,פשוט מחליף את הרצועות אצל טכנאי (המעטים שעוד מתעסקים עם טייפים) או מקפיד לדעת איך להחליף אותן בעצמו לפני שהוא ניגש למשימה בלי להרוס חלקים נוספים.וגם אם היו פורומים בארץ שמתעסקים "בהלחמות" (ואין קשר לחובבות רדיו כלל,שזהו גם תחביב בהכחדה שהאינטרנט דיי חיסל)) אז גם שם לא היו מבינים את הפוסטים שלך ומסתכלים עליהם בתמיהה.
אפשר הכוונה לערך באנגלית שיוכל להסביר לי כיצד לתקן את המפסק הזה? אני מוכן ללמוד
או מה השם של הרכיב באנגלית כדי שאחפש מידע עליו?
אתה וודאי ממליץ לרכוש את ה SERVIES MANUAL (את זה הבנתי ממלא מומחים פה).
תודה.
ולכל מי שמוכן לעזור תודה מראש.
או מה השם של הרכיב באנגלית כדי שאחפש מידע עליו?
אתה וודאי ממליץ לרכוש את ה SERVIES MANUAL (את זה הבנתי ממלא מומחים פה).
תודה.
ולכל מי שמוכן לעזור תודה מראש.
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
רגע רגע...קוש, אני זקוק למדריך להחלפת רצועות לטייפ ו CD ...זה שאתה כבר ראית רצועה בחייך לא אומר שהאחרים ראו, בעיקר אני...לגו, תן לנו מדריך בבקשה.
עוד דבר, לגו...טרם תחליף גומיות אל תשכח לנקות היטב עם אלכוהול את כל הפולי והגלגלים עליהם מתלבשת הגומיה,אחרת גם הגומיות החדשות יוטבלו בגריז,שמן ומי יודע מה עוד מרחת ומשחת שם.
איפה טומי לעזאזל
עוד דבר, לגו...טרם תחליף גומיות אל תשכח לנקות היטב עם אלכוהול את כל הפולי והגלגלים עליהם מתלבשת הגומיה,אחרת גם הגומיות החדשות יוטבלו בגריז,שמן ומי יודע מה עוד מרחת ומשחת שם.
איפה טומי לעזאזל
@legopart
לפי הפרופיל שלך אתה ותיק בפורום - הרבה יותר ממני
מצד שני - אני ותיק במקצוע כמו רבים מן החברים כאן.
התוספת שלי ל"שמן על המדורה" הינה זו... (אבל חס וחלילה לא על גומיות ! )
מערכות שנות השמונים "הצטיינו" בהורדת עלויות אחרי שביזבזו את כל האלומיניום והפנלים היפים בשנות ה-70. במיוחד מערכות כמו אלה של סוני...
התוצאה הינה שרידות נמוכה, פלסטיקים מתפוצצים, גומיות מתפוררות, מפסקים מתפרקים, תצוגות שמפסיקות לתפקד, הלחמות מתנתקות ועוד כהנה וכהנה.
ומה שנראה לאורך השנים וכבר רואים גם היום שמערכות משנות ה-70 יחזיקו יותר זמן ממערכות שנות ה-80 וה-90....
מה אני רוצה לאמר ?
כדי לשפץ מערכות שנות ה-80 צריך להיות ערני לכל אלה ולהבין שבמהלכי שיפוץ ושיקום צריך להיות מאד מקצועי משום שאחרת "הם מתפוררים בידיים". וגם לא ניתן למצוא חלפים... הגישה הערנית אומרת גם שצריך משנה זהירות עם כל חומר כימי שמשתמשים בו.
שמן וגריז ? - על גומיות ? - לעולם לא. גם מתפורר וגם מחליק...
מנקה מגעים ? - ממיס את הליכלוך אבל גם את הפלסטיק מסביב...
חומר ניקוי "סבוני" ? - מנקה את הפנלים וגם את הדפסת הכתוביות על הפנלים...
מלחם חזק ? - ממיס את הבדיל וגם מרים את הפדים באותה הזדמנות...
חומר הלחמה ? - על רגל רכיב שעברה קורוזיה ? נותן תחושה של הלחמה נאותה אבל הרגל נשארת חסרת מגע...
בקיצור. תשאיר את העבודה הזאת למקצועיים.
דרך אגב. שים לב לעניין הזה אם אתה נכנס להרפתקה.... רוב החובבים שמפרקים מנגנונים מכניים של טייפים לצורכי שיפוץ נשארים עם חלקים "ספיירים" לאחר סיום השיפוץ.
לפי הפרופיל שלך אתה ותיק בפורום - הרבה יותר ממני
מצד שני - אני ותיק במקצוע כמו רבים מן החברים כאן.
התוספת שלי ל"שמן על המדורה" הינה זו... (אבל חס וחלילה לא על גומיות ! )
מערכות שנות השמונים "הצטיינו" בהורדת עלויות אחרי שביזבזו את כל האלומיניום והפנלים היפים בשנות ה-70. במיוחד מערכות כמו אלה של סוני...
התוצאה הינה שרידות נמוכה, פלסטיקים מתפוצצים, גומיות מתפוררות, מפסקים מתפרקים, תצוגות שמפסיקות לתפקד, הלחמות מתנתקות ועוד כהנה וכהנה.
ומה שנראה לאורך השנים וכבר רואים גם היום שמערכות משנות ה-70 יחזיקו יותר זמן ממערכות שנות ה-80 וה-90....
מה אני רוצה לאמר ?
כדי לשפץ מערכות שנות ה-80 צריך להיות ערני לכל אלה ולהבין שבמהלכי שיפוץ ושיקום צריך להיות מאד מקצועי משום שאחרת "הם מתפוררים בידיים". וגם לא ניתן למצוא חלפים... הגישה הערנית אומרת גם שצריך משנה זהירות עם כל חומר כימי שמשתמשים בו.
שמן וגריז ? - על גומיות ? - לעולם לא. גם מתפורר וגם מחליק...
מנקה מגעים ? - ממיס את הליכלוך אבל גם את הפלסטיק מסביב...
חומר ניקוי "סבוני" ? - מנקה את הפנלים וגם את הדפסת הכתוביות על הפנלים...
מלחם חזק ? - ממיס את הבדיל וגם מרים את הפדים באותה הזדמנות...
חומר הלחמה ? - על רגל רכיב שעברה קורוזיה ? נותן תחושה של הלחמה נאותה אבל הרגל נשארת חסרת מגע...
בקיצור. תשאיר את העבודה הזאת למקצועיים.
דרך אגב. שים לב לעניין הזה אם אתה נכנס להרפתקה.... רוב החובבים שמפרקים מנגנונים מכניים של טייפים לצורכי שיפוץ נשארים עם חלקים "ספיירים" לאחר סיום השיפוץ.
וינטאג'מניה !!!
מקבל וקונה ציוד לשיפוץ.
מקבל וקונה ציוד לשיפוץ.
·מכיר את זה (:, פעם בכלל קרה לי מצב שלא נשארו לי ברגים להשלים את ההרכבה (במקרה הרע חשבתי שנפלו מהשולחן), בסוף היה לי ניחוש שלא כל חור היה נחוץ בבורג.JD9002 כתב:נשארים עם חלקים "ספיירים" לאחר סיום השיפוץ....
חייב להיות איזה חומר שישמור על הגומי או תחליף לגומי (כמו שאת הרפידות ברמקולים עשו מחומר רקום=בד שלא מתפורר כמו הגומי הסיטטי)
וזה לא גומי של רכב, הוא לא עובר קילומטרג' על אסוולט, אבל הטמפ' בארץ זה פשוט אסון לכל האלקטרוניקה והפלסטיק.
-טעות שלי-
אני אזהר בפירוק המנגנון, כשאגיע אליו, אשמור לו פינה נפרדת כשאנתק אותו מגוף המכשיר, אפתח רק את המכסה האחורי כדי שתהיה לי גישה לגלגלים (אם תהיה לי גישה בלי לפרק אז אעשה את זה גם בלי לפרק עם פינצטה).
אני פשוט צריך להבין מה יכול לתקוע את המתג, אולי איזה גלגל נדחק לפינה כי הגומיה נפלה ונכנסה לתוכו.
הזמנתי את הSERVICE MANUAL פשוט אשב בזמן החופשי ואתחיל ללמוד אותו.
ד"א: באותה הזדמנות אני צריך לנקות את הגומי והראש והקורא בתוך הטייפ (הוא לא נוקה כבר הרבה זמן), איזה אלכוהול כדאי?
אני לא חושב שזה צריך להיות דלוק או להסתובב כדי לנקות, אני אעשה את זה במצב כבוי, כשהרכיבים יהיו מפורקים מחוץ למערכת.
הגישה לרכיבים שנמצאים בתוך המערכת הזו פשוט אסון (כדי לשלוף את הטייפ, אני צריך לשלוף את כל הלוחות ולפרק כמאט לגמרי את השילדה).
והקרש הזול הזה בגב המכשיר פשוט אסון!, מה הם חשבו?, היום גם הוא עשוי ממתכת .
פשוט טמטום, מלפנים זה פאנל פלסטיק זול, מאחורה זה קרש של 1.5mm זול בינהם מחברת הרצפה שעשויה מפח (שעליה שנאי מאוד כבד) ומעליו לוח האם הראשי שמוחזק בין 2 רצועות מתכת שמגשרות בין הקרש לפאנל הקדמי.
ומעל הכל מכוסה בפח של מעטפת המכשיר (שסוגר את החלק העליון והצדדים)
המכשיר כמאט כולו חלול מבפנים, כל האזור מאחורי הטייפים (שמוברגים לפאנל הקדמי) חלול (מוברג רק השנאי בכל החלל הזה), ומעל הלוח גם אין כלום (לוח גדול) שכל הלוחות הקטנים שיוצאים ממנו מוצמדים אנכית לפאנל הקידמי, רק בשביל שכלפי התצוגה זה יראה מקצועי ומושקע.
לא שזה שונה ממכשירים שיש כיום (פשוט היום מנצלים יותר טוב את המקום וגם יש יותר פיצ'רים ופחות כפתורים וווסטים על המכשיר עצמו)
נערך לאחרונה על ידי legopart ב 08/09/2016 20:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
כן...RAMIRAMI68 כתב: איפה טומי לעזאזל...
הגומי גמור. אין שום דבר שישמור עליו או ישקם אותו. במקרה הטוב הוא נסדק במקרה החמור יותר הוא נמס ונמרח ונדבק ועושה שחור על הידיים ועל הבגדים.
אה. ושכחתי ספירט או כוהל ... הבעייה העיקרית עם כוהל שיש כאלה שמתפתים ששותים אותו....
אה. ושכחתי ספירט או כוהל ... הבעייה העיקרית עם כוהל שיש כאלה שמתפתים ששותים אותו....
- Kosh
- גורו וינטאג'

·RAMIRAMI68 כתב:רגע רגע...קוש, אני זקוק למדריך להחלפת רצועות לטייפ ו CD ...זה שאתה כבר ראית רצועה בחייך לא אומר שהאחרים ראו, בעיקר אני...לגו, תן לנו מדריך בבקשה.
איפה טומי לעזאזל...
גם אני לא מבין לאן הוא נעלם.זה לא שהוא העליב או הסתכסך עם מישהו כאן לפני שהוא "מחק" את עצמו מכאן,עד כמה שאני יודע.
- Kosh
- גורו וינטאג'

אחד כזה לא מספיק..
·שמעתי שיש בעיה באחוזי המיםJD9002 כתב:הגומי גמור. אין שום דבר שישמור עליו או ישקם אותו. במקרה הטוב הוא נסדק במקרה החמור יותר הוא נמס ונמרח ונדבק ועושה שחור על הידיים ועל הבגדים.
אה. ושכחתי ספירט או כוהל ... הבעייה העיקרית עם כוהל שיש כאלה שמתפתים ששותים אותו.......
כלומר שאפילו 95מעלות (אחוזים) זה עדיין מכיל מים, אבל בהדרכה הוא אמר שזה יכול לפגוע בקלטת אם שמים ישר.
טוב תודה על האזהרה והעזרה ואכן צריך לנקות שם.
חברה מעלי kosh ו zxaura , אתם לא עוזרים, אני מבקש שקודם כל יגיבו מי שכן יכול לעזור, אחר כך מצידי תעשו פארק שעשועים מהאשכול, אבל רק אחר כך .
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
ד"א: אני וותיק פה כי אני רשום מגיל 16-18 ועד היום זמין כאן (איזה 10 שנים כבר), תמיד ידעתי את הערך של המקום הזה.
לגו...לא מובן לי איך אתה טוען שהוותק שלך באתר הינו 10 שנים בעוד בפרופיל שלך מוצהר כי נרשמת לפני ...3 שנים?
נרשמת בגיל 16 או 18? בן כמה אתה היום?...14?
אני הולך לגרז את הפרקים שלי...
לגו...לא מובן לי איך אתה טוען שהוותק שלך באתר הינו 10 שנים בעוד בפרופיל שלך מוצהר כי נרשמת לפני ...3 שנים?
נרשמת בגיל 16 או 18? בן כמה אתה היום?...14?
אני הולך לגרז את הפרקים שלי...
^
אני בלב שלי עוד זוכר את זה, וצוחק
http://www.hometheater.co.il/vp324981#324981
"להעביר לחות לחוט"
*שאר ההודעות ילדיות שם לא פחות.
רציתי ליצור משתמש חדש, מן רעיון חדש לחיים שלי לכן קראתי לו legopart רציתי להשתנות ולהתקדם בחיים, עכשיו גם הזכרתי לי עד כמה רציתי זאת.
שכחתי שבעבר רק נרשמתי פה ולא הייתי פעיל. בגלל זה אני גם חוזר לפה הרבה.
שלחתי רק על החודשים האחרונים איזה 450 הודעות.
ועכשיו אני גם נזכר איך רציתי להשתנות ולהמשיך עם החיים הלאה וקדימה!!!
תודה רבה לך! העלת לי חיוך!!! רחב רחב רחב מאוד (:
ועכשיו אני עדיין יותר מתמיד רוצה להתקדם בחיים. (בחיים שלי לא חייכתי כל כך הרבה בצירוף דמעות
)
עוד אשכול מעניין שמצאתי מפעם http://www.hometheater.co.il/vp1087735#1087735 שווה לשלם על תיקון הגומיות של הרמקול (:
איזה אנשים נשמות היו פעם, תמיד ששו לעזור ולימדו אחד את השני דברים חדשים (הייתי ילד אז, לא הבנתי כמאט כלום ממה שנאמר)
*בקשר לרסיבר והסטריאו, באמת קפרע, אם אני אשבור או יעשה להם נזק, אני אקנה חדש או אשקיע באיזה אחד יוקרתי ואותו אני אתקן אך ורק במעבדה.
אני בלב שלי עוד זוכר את זה, וצוחק
http://www.hometheater.co.il/vp324981#324981
"להעביר לחות לחוט"
*שאר ההודעות ילדיות שם לא פחות.
רציתי ליצור משתמש חדש, מן רעיון חדש לחיים שלי לכן קראתי לו legopart רציתי להשתנות ולהתקדם בחיים, עכשיו גם הזכרתי לי עד כמה רציתי זאת.
שכחתי שבעבר רק נרשמתי פה ולא הייתי פעיל. בגלל זה אני גם חוזר לפה הרבה.
שלחתי רק על החודשים האחרונים איזה 450 הודעות.
ועכשיו אני גם נזכר איך רציתי להשתנות ולהמשיך עם החיים הלאה וקדימה!!!
תודה רבה לך! העלת לי חיוך!!! רחב רחב רחב מאוד (:
ועכשיו אני עדיין יותר מתמיד רוצה להתקדם בחיים. (בחיים שלי לא חייכתי כל כך הרבה בצירוף דמעות
עוד אשכול מעניין שמצאתי מפעם http://www.hometheater.co.il/vp1087735#1087735 שווה לשלם על תיקון הגומיות של הרמקול (:
איזה אנשים נשמות היו פעם, תמיד ששו לעזור ולימדו אחד את השני דברים חדשים (הייתי ילד אז, לא הבנתי כמאט כלום ממה שנאמר)
*בקשר לרסיבר והסטריאו, באמת קפרע, אם אני אשבור או יעשה להם נזק, אני אקנה חדש או אשקיע באיזה אחד יוקרתי ואותו אני אתקן אך ורק במעבדה.