המלצה למתקין להשחלת כבל רשת בין 2 קומות באזור המרכז.
היי, יש לי כניסת קו טלפון ליד המחשבים בכל קומה ואני רוצה להוסיף בנוסף לקו טלפון גם חיבור כבל רשת שאני אוכל לחבר את המחשב בקומה השניה דרך חיבור פיזי ולא אלחוטי.
החשמלי היחידי שאני מכיר אמר לי שהוא לא מבין בהשחלת כבלי רשת ולא רוצה להתעסק עם זה. אז אני מבקש את המלצתכם למישהו מאזור חולון שיכול לבצע כזה חיבור כזה.
תודה!
החשמלי היחידי שאני מכיר אמר לי שהוא לא מבין בהשחלת כבלי רשת ולא רוצה להתעסק עם זה. אז אני מבקש את המלצתכם למישהו מאזור חולון שיכול לבצע כזה חיבור כזה.
תודה!
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1404
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
שלום,
דרך אתר מידרג השתמשתי בשירותיו של דימה רבקוב לפני כחודשיים +
דימה הגיע במועד והשחיל לי כבלים רשת, טלויזיה וטלפון בדירה בנוסף למה שהיה כבר מותקן
ביצע עבודה איכותית
הנייד שלו: 054-666-6261
ערן
דימה הגיע במועד והשחיל לי כבלים רשת, טלויזיה וטלפון בדירה בנוסף למה שהיה כבר מותקן
ביצע עבודה איכותית
ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
·רק לידיעתך, הייתי עם דימה בקשר רק לא לגבי עבודה אלא לגבי גניבה ופרסום עבודות באתר שלו ובמודעות פרסום.carmonle כתב:שלום,
ביצע עבודה איכותית
ערן...
הוא השתמש בתמונות של העבודות שלי בכדי לשווק את עצמו, כמעט הגענו לבית המשפט אך בסוף הוא התנצל והוריד את התמונות.
גם ערבתי את האתר מדרג בעניין והם הורידו את התמונות שלו
להגיד לך אם הוא לא משתמש בהם ללא ידיעתי אני לא יודע להגיד לך וצריך רק חוקר פרטי אבל אישית לא הייתי מסתכל אפילו לכיוון אלו שגונבים פרנסה מאחרים ומשתמשים בפרטים של אחרים בכדי לקדם את עצמם שלא כצדק