כמה שאלות של "נוב" לגבי ה-M7000
בשעה טובה, הטלוויזיה מותקנת אצלי.
לגבי ה-HDMI: שמתי לב שבסורסים של ה-HDMI רשום בסוגריים (ARC) משהו כזה, ועל אחד אחר משהו אחר (אני לא זוכר בע"פ, אני בעבודה), אפשר הסבר מה זה אומר ?
לגבי ה-HDR: איך מפעילים ? איך מגיעים לאופציה ?
לגבי התמונה: איך אני משחק עם ה-Scaling ? חיברתי את המחשב תחת רזולוציה של 4K והגבולות חרגו מהמסך.
עוד שאלה לגבי התמונה: איפה אני מכבה את ה"החלקת תמונה" שמתי לב מבדיקה ביס שהתנועה "לא טבעית".
והאם יש עוד טיפים לטלוויזיה ?
נ.ב
שמתי לב שהנורת לוגו של ה-Hisense על הטלוויזיה נשארת דלוקה אף על פי שהטלוויזיה כבויה, יש דרך לכבות את זה ? (לא ממש מציק לי, מקסימום אצטרך להתרגל להרדם עם האור הזה בחדר).
תודה רבה !
לגבי ה-HDMI: שמתי לב שבסורסים של ה-HDMI רשום בסוגריים (ARC) משהו כזה, ועל אחד אחר משהו אחר (אני לא זוכר בע"פ, אני בעבודה), אפשר הסבר מה זה אומר ?
לגבי ה-HDR: איך מפעילים ? איך מגיעים לאופציה ?
לגבי התמונה: איך אני משחק עם ה-Scaling ? חיברתי את המחשב תחת רזולוציה של 4K והגבולות חרגו מהמסך.
עוד שאלה לגבי התמונה: איפה אני מכבה את ה"החלקת תמונה" שמתי לב מבדיקה ביס שהתנועה "לא טבעית".
והאם יש עוד טיפים לטלוויזיה ?
נ.ב
שמתי לב שהנורת לוגו של ה-Hisense על הטלוויזיה נשארת דלוקה אף על פי שהטלוויזיה כבויה, יש דרך לכבות את זה ? (לא ממש מציק לי, מקסימום אצטרך להתרגל להרדם עם האור הזה בחדר).
תודה רבה !
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני יכול לענות רק על הראשונה - ARC זה Audio Return Channel. זה בשביל להעביר לרסיבר או סאונדבר את הצליל כשהמקור מחובר ישירות לטלויזיה (למשל אם מנגנים בנגן הפנימי, בנטפליקס או ביוטיוב).
לגבי ה HDR - עדיין אין את העדכון בישראל, כשיגיע עדכון פשוט יהיה לך במצב תמונה לבחור HDR לפי מה שאני יודע.
איזה רזולוציה שמת?
3840*2160?
לגבי ה SMR - לך להגדרות ואתה תראה מנגנון החלקת תנועה, תכבה אותו.. אם עדיין יהיה תקוע תעבור לHDMI אחר ותחזור וזה יסתדר.
אתה יכול גם לשים מצב משחק ושם זה כבוי כבר(במידה ואתה משחק בסוני וכו')
לגבי הנורה, לא בדקתי אם אפשר לכבות, אבל האור לא כזה מפריע בתכלס, אתה לא מרגיש אותו.. אני ישן מול הטלויזיה ולא מפריע לי בכלל.
איזה רזולוציה שמת?
3840*2160?
לגבי ה SMR - לך להגדרות ואתה תראה מנגנון החלקת תנועה, תכבה אותו.. אם עדיין יהיה תקוע תעבור לHDMI אחר ותחזור וזה יסתדר.
אתה יכול גם לשים מצב משחק ושם זה כבוי כבר(במידה ואתה משחק בסוני וכו')
לגבי הנורה, לא בדקתי אם אפשר לכבות, אבל האור לא כזה מפריע בתכלס, אתה לא מרגיש אותו.. אני ישן מול הטלויזיה ולא מפריע לי בכלל.
תודה לכם.
רק רוצה לדעת אם הבנתי נכון - אין בעייתיות בכך שאני מחובר ל-ARC למרות שאני לא מחבר אותו דרך רסיבר אלא ישירות למקור ?
לגבי ה-SMR אני אבדוק כשאגיע מהעבודה, למרות שנכנסתי ל-Picture Setting ולא מצאתי שבדקתי לפני.
לגבי ה-HDR - אז אם אני מבין נכון, אין לי כרגע HDR, לא משנה אם מדובר ב-HDMI או ב-RCA ? אני פשוט לא ראיתי את האופציה הזאת
בכלל כשנכנסתי להגדרות.
לגבי הנורה - זה מאד מינורי ולא מפריע, סתם רציתי לדעת אם קיימת האופציה לכבות.
רק רוצה לדעת אם הבנתי נכון - אין בעייתיות בכך שאני מחובר ל-ARC למרות שאני לא מחבר אותו דרך רסיבר אלא ישירות למקור ?
לגבי ה-SMR אני אבדוק כשאגיע מהעבודה, למרות שנכנסתי ל-Picture Setting ולא מצאתי שבדקתי לפני.
לגבי ה-HDR - אז אם אני מבין נכון, אין לי כרגע HDR, לא משנה אם מדובר ב-HDMI או ב-RCA ? אני פשוט לא ראיתי את האופציה הזאת
בכלל כשנכנסתי להגדרות.
לגבי הנורה - זה מאד מינורי ולא מפריע, סתם רציתי לדעת אם קיימת האופציה לכבות.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
ב-RCA בטח שלא יהיה לך HDR. אמור להיות לך HDR ב-USB ואולי בכלל בהזרמת תכנים ב-DLNA. דרך HDMI יהיה רק אחרי העדכון.
·אוקיי, הבנתי.Malcontent כתב:ב-RCA בטח שלא יהיה לך HDR. אמור להיות לך HDR ב-USB ואולי בכלל בהזרמת תכנים ב-DLNA. דרך HDMI יהיה רק אחרי העדכון....
סתם מסקרנות, איך הפיצ'ר של ה-HDR ? הוא נראה מאד טוב בתמונות שמפורסמות בגוגל, אבל יכול להיות שמדובר בצורה שיווקית של הייסנס ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תוריד סרטון הדגמה בHDR מכאן: http://demo-uhd3d.com/
ותפעיל את הסרטון דרך הנגן הפנימי של המסך ותראה אם זה בכלל עובד. לא בטוח שיש HDR בטלויזיה ללא העדכון.
ואם יורשה לי לשאול, מה אתה רוצה לחבר ב-RCA ולמה?
ותפעיל את הסרטון דרך הנגן הפנימי של המסך ותראה אם זה בכלל עובד. לא בטוח שיש HDR בטלויזיה ללא העדכון.
ואם יורשה לי לשאול, מה אתה רוצה לחבר ב-RCA ולמה?
·על הטלוויזיה עצמה רשום שיש את הפיצ'ר של ה-HDR, אני מניח שהעדכון פותר את העניין שהוא יופעל גם דרך HDMI.TheCoolest כתב:תוריד סרטון הדגמה בHDR מכאן: http://demo-uhd3d.com/
ואם יורשה לי לשאול, מה אתה רוצה לחבר ב-RCA ולמה?...
אני אבדוק את הסרטונים כשאגיע לבית.
ולגבי ה-RCA, סתם רשמתי בשביל לבדוק באילו סורסים ה-HDR כן עובד, אל דאגה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
רק מקורות HDMI 2.0A תומכים ב-HDR...
אממ אתה בטוח ? כי חיברתי את המחשב ל-HDMI1 וקיבלתי רזולוציה של 2160p. הרצתי גם סרטון דמו של 4K והכל היה נראה בסדר.
ומאד-דוג - מה הכוונה USB 2+3 ? שרק ה-USB מוציא HDR בינתיים ? אם כן, תודה.
ושאלה לי אליך: איך האיכות של ה-HDR של הייסנס ?
ומאד-דוג - מה הכוונה USB 2+3 ? שרק ה-USB מוציא HDR בינתיים ? אם כן, תודה.
ושאלה לי אליך: איך האיכות של ה-HDR של הייסנס ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
HDMI 1.4 (כניסות 1 ו-2) מסוגל להעביר אות 4K בקצב ריענון של 30HZ.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
רוב הסיכויים שהמחשב מנסה להוציא 60HZ, אבל הכרטיס מסך שלך כנראה לא מסוגל לזה. איזה כרטיס מסך יש במחשב?
אתה יכול להכנס להגדרות מתקדמות ולבחור רזולוציה 4K עם קצב ריענון נמוך יותר.
אתה יכול להכנס להגדרות מתקדמות ולבחור רזולוציה 4K עם קצב ריענון נמוך יותר.
יש לי כרטיס Radeon R9 290 כרטיס דיי חזק אני מניח.
העניין הוא שלא הצלחתי להכנס להגדרות מתקדמות בשביל לשנות את הקצב רענון, הוא כאילו לא מגיב.
נכנסתי ל-Device Manager והדרייבר של המוניטור נראה תקין, אין סימן קריאה צהוב או משהו...
העניין הוא שלא הצלחתי להכנס להגדרות מתקדמות בשביל לשנות את הקצב רענון, הוא כאילו לא מגיב.
נכנסתי ל-Device Manager והדרייבר של המוניטור נראה תקין, אין סימן קריאה צהוב או משהו...