היי לכולם.
על סף סגירה לדגם הנ"ל. האם מישהו יכול לתת חוות דעת?
מה שקצת מערער אותי שאני רואה באתרים השונים שהוא לא פופלרי לעומת GR-J909DID שעולה 2000 שקל יותר וההבדל בינהם הוא שהאחרון עם 4 דלתות. קצת מוזר כי זה בדיוק אותה טכנולוגיה, לא מבין מאיפה נובע הפער בפופלריות ובמחיר...
תודה לכל העוזרים
רכישת מקרר חדש - דגם GR-J309DID של LG
-
YohananHemo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אצלי השארפ 4 דלתות כבר כ7 שנים ואפס תקלות . ממש מוצלח.
למעט עניין הפלסטיקים המעצבנים כמו למשל דלתית המגירה של הירקות שאמורה להתרומם כפותחים את המגירה - כל מגש/כלי גדול ששמים במדף מעליה גורם לצירים שלה להשבר כשהיא מנסה להפתח ולא יכולה.... התייאשנו מלהחליף אותה...
LG גם מוצלחים כנראה..
למעט עניין הפלסטיקים המעצבנים כמו למשל דלתית המגירה של הירקות שאמורה להתרומם כפותחים את המגירה - כל מגש/כלי גדול ששמים במדף מעליה גורם לצירים שלה להשבר כשהיא מנסה להפתח ולא יכולה.... התייאשנו מלהחליף אותה...
LG גם מוצלחים כנראה..
-
YohananHemo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
היי לכולם.
מה שקצת מערער אותי שאני רואה באתרים השונים שהוא לא פופלרי לעומת GR-J909DID שעולה 2000 שקל יותר וההבדל בינהם הוא שהאחרון עם 4 דלתות. קצת מוזר כי זה בדיוק אותה טכנולוגיה, לא מבין מאיפה נובע הפער בפופלריות ובמחיר...
תודה לכל העוזרים
תודה לכל העוזרים