Dune מכריזה על ה- Solo Lite, סטרימר תקציבי עם ב- UHD אך עדיין HDMI 1.4b

חדשות ועדכונים של HT Magazine

מה דעתך על ה- Dune HD Solo Lite?

אני חייב כזה!
3
8%
אם לא היה לי פתרון, הייתי שוקל לקנות
6
15%
אמתין לכתבה על הסטרימר ואז אשקול אם לקנות
6
15%
בשבילי רק פתרון מבוסס Kodi
8
21%
מיושן עוד לפני שיצא
16
41%

סך הכול הצבעות: 39

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46363
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #1 

למאמר: Dune מכריזה על ה- Solo Lite, סטרימר תקציבי עם תמיכה ב- UHD אך עדיין HDMI 1.4b

תמונה

כולם מחפשים סטרימר עם HDMI 2.0 בעל תמיכה ב- HDR, אבל Dune HD חושבת שיש עדיין סיכוי לסטרימר בעל HDMI 1.4b בעל יכולות ניגון 3D ו- UHD. מה אתם חושבים?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #2 

כל מכשיר שיוצא כיום, מטלויזיה דרך רסיבר ועד סטרימר וכו' שלא תומכים ב- HDR, מיושנים עוד לפני שיצאו.
לדעתי - גם ככה נתח השוק של סטרימרים ייעודיים רק הולך וקטן עם השנים. הסמארט המובנה בכמעט כל מסך היום מספק יכולות הזרמה וניגון טובים כשזה רק הולך ומשתפר עם הזמן ובנוסף השוק מוצק בסטרימרים מבוססי קודי ו/או סטרימרים סיניים זולים. לכן, כדי לבדל את עצמם ביחס לכל השאר ולתת חוויה שלמה למשתמש שגם רוצה FUTURE PROOF חייבים להוציא סטרימרים ייעודיים שיודעים פשוט לעשות הכל. ולעשות את זה ללא רבב. אחרת, מה הפואנטה בכלל של כל זה?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4962
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 451 פעמים

שליחה #3 

שחר תקן אותי אם אני טועה...
כדי להנות מ HDR צריכים שכל השרשרת תתמוך כולל התוכן, אני מאוד מרוצה מהמקרן שלי שאינו 4K וללא HDR ואין לי
כוונה לשדרג אותו בקרוב, סטרימר כזה יתאים לי למרות שיש לי נגן עם קודי אבל אינו תומך פורמטים חדשים(וישנים כמו DTS-HD וכו').
עד שאשדרג את המקרן אקנה סטירימר שיהיה חדש באותו הזמן.
לדעתי יש הרבה חברים/חובבים במצב דומה.
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #4 

איתן, בהחלט לגיטימי. אני פשוט בדעה שבאופן כללי 4K כשלעצמו לא נותן יותר מידי, לכן לדעתי מי שכבר מתקדם הלאה עדיף לו לשקול לעבור כבר כל החבילה 4K עם HDR. אני מדבר על כל השרשרת כמובן..
לגביך פרטנית - אם המקרן שלך גם אינו 4K, אז אני לגמרי לא מבין איך סטרימר כזה רלוונטי אליך? מה הוא ייתן לך שסטרימר ישן יותר של FHD לא נותן?

Avic1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 109
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

כאחד החברים החובבים כדברי @niko אני יכול להתחבר לדבריו.
אנחנו כעת במצב ביניים שיימשך לא מעט זמן לדעתי, כי להחליף את כל השרשרת זה סיפור יקר מאוד, כך שסטרימר כזה יכול להוות קניית ביניים מצויינת עבור שדרגנים מצויים כמוני ו- Dune המצויינים כנראה מבינים את זה.

כאשר אני רוצה לראות תוכן איכותי בשרשרת ה- FHD שלי, אני עדיין משתמש ב- 303d כי הוא פשוט עושה את העבודה נהדר.
אז לדעתי, גם אם הוא תומך 4K ועדיין במחיר אטרקטיבי, אז כן, יש לו מקום עדיין בין כל מכונוות הקודי, מכונות הסמארט ושלל סטרימרי המדבקה הסיניים.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #6 

יש לו 3D תמיכה באטמוס
וגם תוכל להזרים דרכו 4K אם יש לך תכנים כאלה
זה חבילה שאפשר בהחלט לחיות איתה עוד לא מעט זמן

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4962
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 451 פעמים

שליחה #7 

שחר, כפי הציינו מעליי כנראה שיש לזה שוק למי שלא מתכוון להחליף את כל השרשרת.
4K אני איתך, רזולוציה בלבד לא מעניין.
הוא נותן לי פורמטי סאונד ו3D מלא שאין לי בMINIX(קודי וממשק שאני בהחלט אוהב)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #8 

אוקיי, הבנתי אתכם (Y)
אז אתם אומרים שזה בעיקר בשביל התמיכה בסאונד? זו הנקודה? כי כולכם בינתיים (וכפי שאמרתם - גם בעתיד הקרוב) עם מסכים/מקרנים שהם FHD וה- 4K בכלל לא רלוונטי עבורכם..
כנראה שאני רץ מהר מידי ומסתכל רחוק מידי, בהחלט אפשרי. אגב, גם אני עם מסך FHD בעתיד הנראה לעין (עד שייצא מסך עם HDR עם יכולות שייספקו אותי, גדול יותר מה- 55 שיש לי כרגע ובמחיר שאני אוכל להרשות לעצמי..)

MikMak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 856
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #9 

אם הוא מספק 3D בצורה נוחה ונגישה בהחלט זה מכשיר כדאי כי אין צורך להשקיע יותר רק בשביל זה , ונכון להיום חוץ ממחשב אין מכשיר שתומך ב -3D בצורה מצוינת עם כל מה שמסביב .
-----------------------------------------------
רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #10 

אחלה מכשיר,
לא בשבילנו.
היה מעניין לעשות מבחן (אולי יש) בין כל האנדרואיד 4K למינהם - שעולים עד כ100$ (אני כבר מזמן איבדתי את הידיים והרגליים בתחום הזה) לבין מכשירים כאלה.

מוזר שDUNE לא מתקדמת למה שאנו רוצים.
האם זה בגלל העדר צ'יפ מתאים מבית SIGMA?

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46363
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #11 

Sigma Designs כבר הציגה SoC עם תמיכה ב- HDR, זהו ה- SMP8762, אך עדיין חברות הסטרימרים לא אימצו אותו.

Avic1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 109
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #12 

@Itay_Pollak
היתה תקופה שההתלבהות מהקודי והסטרימרים המיועדים העסיקה אותי כ"כ ואם אחפש פה בלוחות, בטח אמצא את המודעה למכירה של ה- 303d כי "מה אני צריך אותו"... אבל התחרטתי, כי כאשר אני שם מקור איכותי בסטרימר הזה, הכל פשוט מרגיש אחרת, גם התמונה וגם הסאונד.

אתה איבדת את הידיים והרגליים בדיוק מהסיבה שצצים אנדרואידים כאלה כפטריות אחרי הגשם הראשון ולכן מאוד קשה לעשות שם סדר, גם אם תחפש חומר בחו"ל, סיכוי גדול מאוד שתלך לאיבוד.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #13 

jacko-il כתב:כנראה שאני רץ מהר מידי ומסתכל רחוק מידי, בהחלט אפשרי.
...
כן, נראה לי שאפשרי :)
זה פשוט עדיין קצת מוקדם מדי לזה

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

אוקיי, אז השאלה עדיין עומדת בעינה - מה הפואנטה של סטרימר 4K אם הוא לא תומך ב- HDR ? שאלתי - האם בגלל התמיכה בפורמטי הסאונד? רשמו כאן גם תמיכה בתלת מימד מלא, שזה באמת אחלה. אני חובב תלת מימד אבל זה נראה כאילו אני בסופר מיעוט. אני כל פעם בהלם מגודל ההתלהבות שאני רואה כאן בפורום מזה שיצרנים זנחו את התלת מימד ומפסיקים להציע אותו ולדבר עליו (כאשר סמסונג ב"חוד החנית"). כשהודיעו שזה פחות או יותר נגמר אנשים פה שמחו כאילו מינימום הורידו את מס הבלו על הדלק. עכשיו, הסיבה היחידה שעד היום לא רכשתי ציוד שיידע לנגן לי תלת מימד מלא (למעט ניגון בלו-ריי פיסי ב- PS4 שלי) היא כי פשוט המסכים שהיו לי הם FHD עם תלת פאסיבי ופשוט אין בזה פואנטה. HOU ותלת מימד מלא נותנים בדיוק את אותה התוצאה..

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #15 

אני מאוד אוהב סירטי 3D
פשוט על מנת להנות מזה בבית צריך מסך ענק וברוב המוחלט של המקרים טלויזיה היא פשוט קטנה מדי - כלומר צריך מקרן וזה לרוב האנשים אין בבית
אז אני עם 303d ומקרן תלת מימד ואני מסודר (בערך כי הרסיבר שלי HDMI 1.3b)

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #16 

jacko-il כתב:אוקיי, הבנתי אתכם (Y)
אז אתם אומרים שזה בעיקר בשביל התמיכה בסאונד? זו הנקודה? כי כולכם בינתיים (וכפי שאמרתם - גם בעתיד הקרוב) עם מסכים/מקרנים שהם FHD וה- 4K בכלל לא רלוונטי עבורכם..
...
·
מה הקשר לסאונד...יש לי סטרימר DUNE BASE 3D ואני מנגן איתו תכנים של אטמוס ו DTS-X שבכלל מקודדים ע"י הרסיבר.

MikMak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 856
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #17 

טלHD כתב:
...
...
·
מה הקשר לסאונד...יש לי סטרימר DUNE BASE 3D ואני מנגן איתו תכנים של אטמוס ו DTS-X שבכלל מקודדים ע"י הרסיבר.
...
·איך אתה מרוצה מהתפקוד שלו בתור מכשיר תלת מימד ( סרטי ISO 3D וגם קבצי תקיות BDMV ולא ניתקלת בבעיות משונות ) או הוא לוקה בחסר?

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #18 

שלא תבין אותי לא נכון - אני גם עם 303D.
והוא באמת אוכל 99% בלי שיהוקים בלי גיהוקים. פשוט עובד.
אבל מאוד חורה לי שאלוהים יודע כמה זמן אחרי שבוקסי הושקו ונסגרו, לא כל סטרימר מגיע עם יצירת "קיר" סרטים וסדרות. פרטים ומשיכת כתוביות.

בכל מקרה, אני אישית לא ניסיתי את כל קופסאות האנדרואיד למטרה זו - אבל אני מבין שיש לא מעט שמסתדרים איתה.

שחו
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1354
נתן תודות: 117 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #19 

Itay_Pollak כתב:שלא תבין אותי לא נכון - אני גם עם 303D.
והוא באמת אוכל 99% בלי שיהוקים בלי גיהוקים. פשוט עובד.
אבל מאוד חורה לי שאלוהים יודע כמה זמן אחרי שבוקסי הושקו ונסגרו, לא כל סטרימר מגיע עם יצירת "קיר" סרטים וסדרות. פרטים ומשיכת כתוביות.

בכל מקרה, אני אישית לא ניסיתי את כל קופסאות האנדרואיד למטרה זו - אבל אני מבין שיש לא מעט שמסתדרים איתה.
...
·אני עובד לאחרונה עם מכשיר זול שהגיע כאנדרואיד והקנתי עליו liberelec בשביל הקודי ( אנדרואיד לא תומך בקידודי הסאונד החדשים )
המכשיר הוא beelink minimx ועובד מצויין בהזרמה של תכני בלוריי שמאוחסנים ברשת הביתית, לא חווה שום תקיעות או בעיות והממשק והמהירות של הקודי יחד עם סידור המדיה שלו מאוד מאוד נוחים.
שחר

erez67
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

למה לא ידענו?

שליחה #20 

אם הייתי יודע לא הייתי קונה את הגרסה המלאה - מי צריך עידן כאשר כל הטלוויזיות תומכות בזה?
הלייט בהחלט מספיק ובנתיים שילמנו כפול עבור פונקציונליות די מיותרת

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”