מחפש תוכנה טובה לשמיעת מוזיקה שמסדרת תקיות לפי שם ולא עושה בלאגן

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
moshebit פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 988
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

שלום ,
אתם מכירים תוכנה שמסדרת תקיות לפי שם ומראה הכל מסודר במוזיקה במכשיר GALAXY S2 ?

hipoo
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2125
שם מלא: hipoo
נתן תודות: 537 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #2 

כן
https://play.google.com/store/apps/deta ... rial&hl=en
לא מצאתי יותר נוחה ממנה
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.

כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.

moshebit פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

hipoo כתב:כן
https://play.google.com/store/apps/deta ... rial&hl=en
לא מצאתי יותר נוחה ממנה
...
·תודה רבה,
השאלה היא ככה :
למה נגיד יש לי תקייה אחת של LINKING PARK והשניה של EMINEM , למה שאני נכנס לתקייה של LINKING PARK ומנגן את השיר הראשון הוא יעבור לכל השירים באותה תקייה לבד והוא יעצר בסיום השיר האחרון בתקייה LINKING PARK והוא לא עובר אוטומטי לתקייה הבאה אחריו של EMINEM , אני צריך תוכנה שאתה יכול לסייר בתקיות וסתם בא לי לשמוע תקייה והוא יעבור בין התקיות לבד בלי להוסיף כל תקייה ל PLAYLIST ואז הוא מראה לי בצורה גורפת את כל השירים ולא מסודר בתוך תקיות .

מקווה שהבנת לאן חתרתי , תודה רבה.

hipoo
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2125
שם מלא: hipoo
נתן תודות: 537 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #4 

moshebit כתב:
...
...
·תודה רבה,
השאלה היא ככה :
למה נגיד יש לי תקייה אחת של LINKING PARK והשניה של EMINEM , למה שאני נכנס לתקייה של LINKING PARK ומנגן את השיר הראשון הוא יעבור לכל השירים באותה תקייה לבד והוא יעצר בסיום השיר האחרון בתקייה LINKING PARK והוא לא עובר אוטומטי לתקייה הבאה אחריו של EMINEM , אני צריך תוכנה שאתה יכול לסייר בתקיות וסתם בא לי לשמוע תקייה והוא יעבור בין התקיות לבד בלי להוסיף כל תקייה ל PLAYLIST ואז הוא מראה לי בצורה גורפת את כל השירים ולא מסודר בתוך תקיות .

מקווה שהבנת לאן חתרתי , תודה רבה.
...
·
אם אתה רוצה ניגון של כמה תיקיות או כמה שירים שהם לא מאותה התציקיה אז תעשה פלייליסט, כשאתה נכנס לאפליקציה יש שלוש נקודות, למעלה, אתה לוחץ עליהם ונפתח תפריט, שם אתה יכול ליצור פלייליסט או ניגון של כל מה שיש לך אם זה בתיקיה או אם זה בטלפון ולא לפי הסדר, זה נקרא "shuffle all"
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.

כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #5 

ממליץ לך לבדוק את PowerAmp.
ישנה גרסת ניסיון חינמית לתקופה מוגבלת. הגרסה המלאה עולה כ-7 ש"ח ושווה כל אגורה :wink:
לדעתי (אחרי שנים של בדיקת לא מעט נגנים) זהו אחד הנגנים הטובים, אם לא הטוב ביותר.

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1916
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #6 

אני משתמש ב music folder player
יש שם אפשרות לשיר רנדומלי בכל המכשיר או לכל השירים בתיקיה.

mark13
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1010
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #7 

Lee כתב:ממליץ לך לבדוק את PowerAmp.
ישנה גרסת ניסיון חינמית לתקופה מוגבלת. הגרסה המלאה עולה כ-7 ש"ח ושווה כל אגורה :wink:
לדעתי (אחרי שנים של בדיקת לא מעט נגנים) זהו אחד הנגנים הטובים, אם לא הטוב ביותר.
...
·

זה ה נגן הטוב ביותר שאני מכיר
שווה לקנות

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #8 

mark13 כתב:
...
...
·

שווה לקנות
...
Poweramp עלתה לי לפני שנים 16 ש"ח ובדיעבד הייתי משלם עליה גם פי 4. זה בדיוק הנגן שאני צריך. הרישיון כמובן משוייך לחשבון גוגל ז"א השקעה חד פעמית קטנטונת שנשארת לתמיד עם כל המכשירים.

מבחינת ממשק משתמש היא תומכת נהדר בתיקיות, ברשימות השמעה (פנימיות וחיצוניות), אפשרות ליצא רשימות השמעה לקבצים ובאירגון הסיפריה גם בלי להתייחס לתיקיות למי שמעדיף לעבוד עם תגיות. גם התמיכה בעברית טובה מאוד.

לגבי הבקשה הספציפית של פותח השרשור: נראה לי שיש פיתרון ב Poweramp אבל צריך לבדוק את זה:
לפי זכרוני הפעולה Enque דוחפת שירים נבחרים לראש התור מבלי לפגוע בשאר התור. נניח לדוגמא שעושים Suffle All על כל הספריה ובאמצע עושים enque לתיקיה מסויימת. אני חושב שהתיקיה תיכנס לראש הרשימה ואחריה ימשיכו שאר השירים.
אני לא בטוח (כי במצב ניגון shuffle אולי גם התיקיה הנוספת מתערבבת, בניגון רגיל זה עובד) אבל אפשר לבדוק בקלות כי Poweramp מאפשרת לראות את הרשימה המתנגנת כעת.

Priimo
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #9 

mark13 כתב:
...
...
·

שווה לקנות
...
מצטרף וממליץ בחום. רק סופרלטיבים.

Now_and_Then
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #10 

Poweramp מבחינת ממשק היא מעולה אבל לפעמים היא מעוותת לי את הסאונד של השירים ומוציאה כל מיני רעשים אז עברתי לנגן הרגיל של גוגל

moshebit פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

...
Poweramp עלתה לי לפני שנים 16 ש"ח ובדיעבד הייתי משלם עליה גם פי 4. זה בדיוק הנגן שאני צריך. הרישיון כמובן משוייך לחשבון גוגל ז"א השקעה חד פעמית קטנטונת שנשארת לתמיד עם כל המכשירים.

מבחינת ממשק משתמש היא תומכת נהדר בתיקיות, ברשימות השמעה (פנימיות וחיצוניות), אפשרות ליצא רשימות השמעה לקבצים ובאירגון הסיפריה גם בלי להתייחס לתיקיות למי שמעדיף לעבוד עם תגיות. גם התמיכה בעברית טובה מאוד.

לגבי הבקשה הספציפית של פותח השרשור: נראה לי שיש פיתרון ב Poweramp אבל צריך לבדוק את זה:
לפי זכרוני הפעולה Enque דוחפת שירים נבחרים לראש התור מבלי לפגוע בשאר התור. נניח לדוגמא שעושים Suffle All על כל הספריה ובאמצע עושים enque לתיקיה מסויימת. אני חושב שהתיקיה תיכנס לראש הרשימה ואחריה ימשיכו שאר השירים.
אני לא בטוח (כי במצב ניגון shuffle אולי גם התיקיה הנוספת מתערבבת, בניגון רגיל זה עובד) אבל אפשר לבדוק בקלות כי Poweramp מאפשרת לראות את הרשימה המתנגנת כעת.

יש לי את poweramp הבעיה שהיא בקטגוריית תיקיות פורסת את כל התיקיות ואני רואה 20000 שירים לעומת זאת בנגן הרגיל שבא עם galaxy שמאפשר לעבור בין תקיות וכל תקייה עם הקבצים שלה .
הדרישה שלי ניתן לראות כל תקייה כבפנה עצמה ואם אני מתחיל לנגן את השיר הראשון בתקייה ויש לי 3 שירים ב5 תקיות אז אחרי שהוא ינגן את השיר השלישי בתקייה שהוא יעבור לתקייה השניה לבד וכן הלאה . אם יש דבר כזה אני ישמח כי עברתי על כל התוכנות ושום דבר לא מבצע את המשימה.

תודה לכל הנרתמים לעזרה .

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

@moshebit

ש לי את poweramp הבעיה שהיא בקטגוריית תיקיות פורסת את כל התיקיות ואני רואה 20000 שירים לעומת זאת בנגן הרגיל שבא עם galaxy שמאפשר לעבור בין תקיות וכל תקייה עם הקבצים שלה .
...
הפיתרון לבעיה שלך פשוט מאוד :)

ההגדרה הזו לא נמצאת ב Settings אלא ב List Options בראש התפריט: לוחצים על האייקון עם שלוש נקודות ובוחרים List Options ומשנים את הצורת תצוגה ל Hirarchy.
מאותו רגע התצוגה תיהיה בדיוק כמו שאתה אוהב.

גם הספרייה שלי בנויה מתיקיות, תת-תיקיות ולפעמים מתחתיהן עוד תת-תיקיות. בתצוגת Hirarchy רואים רק את תכולת התיקיה הנוכחית בלי פריסה של התיקיות מתחתיה.

לגבי השאלה השניה שהעלית: לדעתי נפתור גם את זה, תשחק קצת בהגדרה החדשה ותכתוב אם עדיין יש איזושהי בעיה.
moshebit פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

gilg7 כתב:@moshebit

...
...

ההגדרה הזו לא נמצאת ב Settings אלא ב List Options בראש התפריט: לוחצים על האייקון עם שלוש נקודות ובוחרים List Options ומשנים את הצורת תצוגה ל Hirarchy.

גם הספרייה שלי בנויה מתיקיות, תת-תיקיות ולפעמים מתחתיהן עוד תת-תיקיות. בתצוגת Hirarchy רואים רק את תכולת התיקיה הנוכחית בלי פריסה של התיקיות מתחתיה.

לגבי השאלה השניה שהעלית: לדעתי נפתור גם את זה, תשחק קצת בהגדרה החדשה ותכתוב אם עדיין יש איזושהי בעיה.
·בדיוק מה שחיפשתי, תודה רבה .אם היה עוד דברים אני ישאל

moshebit פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

gilg7 כתב:@moshebit

...
...

·תודה,

אתה שם תמונה PNG או פורמט אחר ? ואם אני לא שם תמונה יש דרך להגדיר ברירת מחדל תמונה אחרת שתהיה לכולם בצבע שלא שחור ? כאילו כמו לשנות סקין כזה יותר יפה ?

וגם נוצרה לי בעיה שמתי את התוכנה על גלקסי שאין בו אינטרנט הכל עובד טוב ( אני מדבר בגירסה המלאה שקניתי) לאחר יום אני לא יכול להיכנס לתוכנה : " אין דרך לאמת עם GOOGLE PLAY שזה רישיון חוקי" מכוון שאין אינטרנט אין לו חיבור אימות , ואני לא מחבר את הפלאפון לאינטרנט , מה עושים ?

תודה.

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

moshebit כתב:
...
...
·תודה,

אתה שם תמונה PNG או פורמט אחר ? ואם אני לא שם תמונה יש דרך להגדיר ברירת מחדל תמונה אחרת שתהיה לכולם בצבע שלא שחור ? כאילו כמו לשנות סקין כזה יותר יפה ?

וגם נוצרה לי בעיה שמתי את התוכנה על גלקסי שאין בו אינטרנט הכל עובד טוב ( אני מדבר בגירסה המלאה שקניתי) לאחר יום אני לא יכול להיכנס לתוכנה : " אין דרך לאמת עם GOOGLE PLAY שזה רישיון חוקי" מכוון שאין אינטרנט אין לו חיבור אימות , ואני לא מחבר את הפלאפון לאינטרנט , מה עושים ?

תודה.
...
לגבי תמונה שתיהיה ברירת מחדל לכל השירים: לא ניסיתי את זה כי אני מנהל את האלבומים שלי אחרת:

1. בכל תיקיה של אלבום אני שם תמונה בפורמט JPG.

2. כשאני מוסיף אלבום לאוסף אני עובר על כל התגיות עם Mp3tag ובאותה הזדמנות מוסיף לכל שיר תמונה ממוזערת בגודל 100KB בתוך הקובץ MP3 או FLAC כדי שיוצג יפה בכל נגן מודרני עם מסך. זו תוספת של אחוזים בודדים לנפח הקובץ ולא נדרשת עבודה רבה כי ממילא אני עורך את כל השירים באלבום ביחד.

לכן כמעט כל השירים אצלי מוצגים עם תמונה נחמדה מלבד שירים בודדים בלי אלבום.

אבל יש ב Poweramp אפשרויות נוספות (שאני לא משתמש בהן):
א. בהגדרות-> Album Art אפשר להגדיר שיוריד תמונה מהאינטרנט לפי השיר.
ב. יש שם הגדרת Background Type שמבוססת על תמונה, תבדוק את זה.
ג. אפשר להגדיר לו אם לתת עדיפות לתמונה שנמצאת בתיקיה (בשם Cover.jpg) או לתמונת Album Art שהוא מוצא באינטרנט.

לא צריך אינטרנט בשביל להישתמש ב Poweramp. האימות נעשה פעם במספר חודשים.
למעשה, אתה יכול לעשות אימות עם חשבון גוגל אחר (שבו נקנתה התוכנה) ע"י הוספת החשבון למכשיר שלך ואחרי האימות הסרת החשבון. במקרה כזה הוא יבקש אימות שוב אחרי מספר חודשים או אחרי התקנת גירסת אנדרואיד, איפוס טלפון.....דברים כאלה.
אני יודע את זה בוודאות כי החשבון שאני משתמש בו בנייד שונה מהחשבון שקניתי בו את התוכנה וזה עובד לי טוב.

moshebit פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

gilg7 כתב:
...
...
לגבי תמונה שתיהיה ברירת מחדל לכל השירים: לא ניסיתי את זה כי אני מנהל את האלבומים שלי אחרת:

1. בכל תיקיה של אלבום אני שם תמונה בפורמט JPG.

2. כשאני מוסיף אלבום לאוסף אני עובר על כל התגיות עם Mp3tag ובאותה הזדמנות מוסיף לכל שיר תמונה ממוזערת בגודל 100KB בתוך הקובץ MP3 או FLAC כדי שיוצג יפה בכל נגן מודרני עם מסך. זו תוספת של אחוזים בודדים לנפח הקובץ ולא נדרשת עבודה רבה כי ממילא אני עורך את כל השירים באלבום ביחד.

לכן כמעט כל השירים אצלי מוצגים עם תמונה נחמדה מלבד שירים בודדים בלי אלבום.

אבל יש ב Poweramp אפשרויות נוספות (שאני לא משתמש בהן):
א. בהגדרות-> Album Art אפשר להגדיר שיוריד תמונה מהאינטרנט לפי השיר.
ב. יש שם הגדרת Background Type שמבוססת על תמונה, תבדוק את זה.
ג. אפשר להגדיר לו אם לתת עדיפות לתמונה שנמצאת בתיקיה (בשם Cover.jpg) או לתמונת Album Art שהוא מוצא באינטרנט.

לא צריך אינטרנט בשביל להישתמש ב Poweramp. האימות נעשה פעם במספר חודשים.
למעשה, אתה יכול לעשות אימות עם חשבון גוגל אחר (שבו נקנתה התוכנה) ע"י הוספת החשבון למכשיר שלך ואחרי האימות הסרת החשבון. במקרה כזה הוא יבקש אימות שוב אחרי מספר חודשים או אחרי התקנת גירסת אנדרואיד, איפוס טלפון.....דברים כאלה.
אני יודע את זה בוודאות כי החשבון שאני משתמש בו בנייד שונה מהחשבון שקניתי בו את התוכנה וזה עובד לי טוב.

·תודה,
כמה שאלות ,
1) לגבי MP3TAG והוספת תמונה לכל שיר , באיזה תוכנה אתה עושה את זה ? או ניתן דרך הווינדוס בלבד ללא צורך בתוכנה?
וגם יש לך תקייה ראשית וכל אלבום חדש זה תקייה בנפרד ?

2) לגבי החשבון אני רק קניתי את התוכנה והשתמשתי בה ואז ניתקתי את האינטרנט מהמכשיר ורק יום למחורת ביקש שוב פעם אימות כי לא היה אינטרנט , למה זה ככה ? יכול להיות צריך לשים משהו בתוכנה?

תודה.

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #17 

MP3TAG זו התוכנה עצמה.
לגבי PowerAmp - אחרי התקנת גרסת הניסיון החינמית ורכישת הרשיון, מתקינים את ה-Unlocker ומעבר לזה לא נדרש כלום.

moshebit פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

Lee כתב:MP3TAG זו התוכנה עצמה.
לגבי PowerAmp - אחרי התקנת גרסת הניסיון החינמית ורכישת הרשיון, מתקינים את ה-Unlocker ומעבר לזה לא נדרש כלום.
...
·תודה,
זו תוכנה חינמית ?

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19 

moshebit כתב:
...
...
·תודה,
כמה שאלות ,
1) לגבי MP3TAG והוספת תמונה לכל שיר , באיזה תוכנה אתה עושה את זה ? או ניתן דרך הווינדוס בלבד ללא צורך בתוכנה?
וגם יש לך תקייה ראשית וכל אלבום חדש זה תקייה בנפרד ?

2) לגבי החשבון אני רק קניתי את התוכנה והשתמשתי בה ואז ניתקתי את האינטרנט מהמכשיר ורק יום למחורת ביקש שוב פעם אימות כי לא היה אינטרנט , למה זה ככה ? יכול להיות צריך לשים משהו בתוכנה?

תודה.
...
שלום,
מה ש Lee כתב לך נכון, שכחתי לציין שצריך להתקין את האפליקציה Unlocker שלהם.

לגבי התוכנה Mp3tag: אם לא השתמשת בה עד היום, מדובר בתוכנת חובה! לכל מי שמנהל במחשב אלבומים של מוזיקה.
יש עוד הרבה תוכנות אבל לטעמי היא הטובה ביותר. התוכנה עוד זכורה לטוב מהימים שתמיכה בעברית (עם UTF-8) לא הייתה מובנת מאיליה.
תעדכן את כל התגיות במחשב ואז תעתיק לנייד שלך.
שים לב שאפשר להוסיף עם Mp3tag גם תגיות משלך שאתה מגדיר אבל אפשר להסתפק בתגיות הקיימות.
למשל התגית GENRE: מאוד נוחה לסידור האוסף לקבוצות שאתה מגדיר באופן חופשי (דוגמא: שירים בעברית, מוזיקה קלאסית ,....)
כל נגן נורמלי - לא רק Poweramp - מאפשר לפלטר את האוסף לפי GENRE. השדה Comment גם שימושי לטקסט חופשי (בלי פילטור).
אגב, אפשר לחסוך עבודה ידנית עם בסיס נתונים קיים freedb ו MusicBrainz בהגדרות Tag Source של Mp3tag והרבה תגיות כמו Publisher יקבלו ערך מהאינטרנט. אבל זה כבר נושא לשרשור אחר.
באלבומים של מוזיקה קלאסית שיש חשיבות גדולה לביצוע ספציפי של אותן יצירות אני גם מוסיף ASIN (מזהה מוצר של אמאזון)

אצלי בד"כ אין תיקיה נפרדת לכל אלבום אלא ברוב המקרים תיקיה לכל אמן\להקה כשכל האלבומים שלו באותה תיקיה.
אבל למעשה אם מנהלים את התיקיות היטב אין סיבה לנהל תיקיות בכלל באוסף גם אם יש בו עשרות אלפי שירים.
מדובר סה"כ בעניין של נוחיות אישית (ובתפיסה מיושנת שלנו).
moshebit פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

gilg7 כתב:
...
...
שלום,
מה ש Lee כתב לך נכון, שכחתי לציין שצריך להתקין את האפליקציה Unlocker שלהם.

לגבי התוכנה Mp3tag: אם לא השתמשת בה עד היום, מדובר בתוכנת חובה! לכל מי שמנהל במחשב אלבומים של מוזיקה.
יש עוד הרבה תוכנות אבל לטעמי היא הטובה ביותר. התוכנה עוד זכורה לטוב מהימים שתמיכה בעברית (עם UTF-8) לא הייתה מובנת מאיליה.
תעדכן את כל התגיות במחשב ואז תעתיק לנייד שלך.
שים לב שאפשר להוסיף עם Mp3tag גם תגיות משלך שאתה מגדיר אבל אפשר להסתפק בתגיות הקיימות.
למשל התגית GENRE: מאוד נוחה לסידור האוסף לקבוצות שאתה מגדיר באופן חופשי (דוגמא: שירים בעברית, מוזיקה קלאסית ,....)
כל נגן נורמלי - לא רק Poweramp - מאפשר לפלטר את האוסף לפי GENRE. השדה Comment גם שימושי לטקסט חופשי (בלי פילטור).
אגב, אפשר לחסוך עבודה ידנית עם בסיס נתונים קיים freedb ו MusicBrainz בהגדרות Tag Source של Mp3tag והרבה תגיות כמו Publisher יקבלו ערך מהאינטרנט. אבל זה כבר נושא לשרשור אחר.
באלבומים של מוזיקה קלאסית שיש חשיבות גדולה לביצוע ספציפי של אותן יצירות אני גם מוסיף ASIN (מזהה מוצר של אמאזון)

אצלי בד"כ אין תיקיה נפרדת לכל אלבום אלא ברוב המקרים תיקיה לכל אמן\להקה כשכל האלבומים שלו באותה תיקיה.
אבל למעשה אם מנהלים את התיקיות היטב אין סיבה לנהל תיקיות בכלל באוסף גם אם יש בו עשרות אלפי שירים.
מדובר סה"כ בעניין של נוחיות אישית (ובתפיסה מיושנת שלנו).
תודה רבה הסבר מפורט ומקצועי , שאפו !
אני מנסה את UNLOCKER שוב ואני יעדכן .
לגבי התוכנה mp3tag אפשר קישור להורדה ניסיתי לחפש בגוגל והגעתי לאתר מוזר , רוצה לוודא שאני מוריד את התוכנה הנכונה.
ולגבי שימוש בבסיס נתונים קיים מהרשת זה נראה לי אדיר במקום אחד אחד באלפי שירים , אני יחפש על זה .

תודה רבה ולילה טוב .

·

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”