רמקולים איכותיים למחשב ב-1,000 ש"ח, יש דבר כזה?
שלום לכל המומחים.
יש לי תקציב של 1,000 ש"ח (הלוואי והיה יותר), ואני מחפש רמקולים איכותיים למחשב, לשימוש בעיקר לשמיעת מוזיקה.
חשוב לי לציין שאני "יחסית" אודיופיל (אמרתי "יחסית", לא לצחוק עלי), והיום אני משתמש במגבר אוזניות Fiio KUNLUN E18 ואוזניות Beyer Dynamic DT 770 Pro.
כאמור אני רוצה להוסיף רמקולים. אני מחפש משהו עם שמע נקי מאוד וחד. באסים פחות רלוונטיים.
מה אפשר לקנות בתקציב כזה?
יש לי תקציב של 1,000 ש"ח (הלוואי והיה יותר), ואני מחפש רמקולים איכותיים למחשב, לשימוש בעיקר לשמיעת מוזיקה.
חשוב לי לציין שאני "יחסית" אודיופיל (אמרתי "יחסית", לא לצחוק עלי), והיום אני משתמש במגבר אוזניות Fiio KUNLUN E18 ואוזניות Beyer Dynamic DT 770 Pro.
כאמור אני רוצה להוסיף רמקולים. אני מחפש משהו עם שמע נקי מאוד וחד. באסים פחות רלוונטיים.
מה אפשר לקנות בתקציב כזה?
אתה יכול ללכת על מיקרו לאב 6C , או להוסיף יותר כסף ולקנות מוניטורים של JBL או AUDIOENGINE
כיוון שאיכות סאונד חשובה לך כדאי יהיה להתאמץ יותר .
אופציה אחרת זה לקנות את המדפיים האלה ולארגן להם איזה מגבר
https://www.audiovideo.co.il/product_info.php?p_id=608
או לקנות את המדפיים וורפידל דאימונד 220 .
כיוון שאיכות סאונד חשובה לך כדאי יהיה להתאמץ יותר .
אופציה אחרת זה לקנות את המדפיים האלה ולארגן להם איזה מגבר
https://www.audiovideo.co.il/product_info.php?p_id=608
או לקנות את המדפיים וורפידל דאימונד 220 .
Q Acoustics 2020i
תודה על ההמלצה. אם אני הולך על ה-Q Acoustics 2020i, איזה מגבר אני צריך (או במילים אחרות - יכול לקנות בסכום סביר)?
ראיתי שהרבה ממליצים על SMSL SA-50, אבל הוא לא כולל DAC, ואני לא רוצה להשתמש בכרטיס הקול הלא איכותי שיש על לוח האם.
ראיתי שהרבה ממליצים על SMSL SA-50, אבל הוא לא כולל DAC, ואני לא רוצה להשתמש בכרטיס הקול הלא איכותי שיש על לוח האם.
אז תקנה בשלבים , לבינתיים תסתפק בכרטיס קול של המחשב , עד שיזדמן לך לקנות DAC טוב .
דרך אגב כרטיסי קול של מחשבים מודרנים , הם סבירים ועושים את העבודה . זה לא שמדובר בסאונד מעוות או משהו .
SMSL SA-50 באמת מומלץ .
דרך אגב כרטיסי קול של מחשבים מודרנים , הם סבירים ועושים את העבודה . זה לא שמדובר בסאונד מעוות או משהו .
SMSL SA-50 באמת מומלץ .
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
הסביבה ליד המחשב גם ככה צפופה למדי, לכן הייתי נותן עדיפות לרמקולים אקטיבים. יש יופי של מוניטורים ל- M-Audio כמו ה- AV 40 או ה- CR3 של Mackie.
אתה פשוט צודק. גם אני התחלתי לשים לב שהמקום על השולחן לא יספיק לשני רמקולים + מגבר + DAC. מסתבר גם שכרטיס הקול שיש לי על הלוח אם הוא לא רע בכלל (עם ALC 892 העדיף על ה-ALC 887/9 שיש בלוחות הזולים).ziv_r כתב:הסביבה ליד המחשב גם ככה צפופה למדי, לכן הייתי נותן עדיפות לרמקולים אקטיבים. יש יופי של מוניטורים ל- M-Audio כמו ה- AV 40 או ה- CR3 של Mackie....
אז בהנחה שהחלטתי ללכת על זוג רמקולים אקטיביים, מה עדיף מבין השלושה שהמלצתם?
א. Microlab 6C
ב. M-Audio AV40
ג. Mackie CR3
תודה!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
אין גם באמת צורך ברמקולים גדולים יותר, לרוב אנחנו יושבים מרחק של פחות ממטר מהרמקולים, אז דרייברים של 3"-4" מקובלים ויספקו את רוב הצרכים.