רסיבר שמאפשר גם שמיעת רדיו דרך האינטרנט
הי,
הרסיבר ששירת אותי ב-15 שנים שהאחרונות הלך לעולמו.
מעונין ברסיבר או כל מכשיר אחר שמאפשר שמיעת רדיו באמצעות האינטרנט אבל לא מעוניין ברסיברים החדישים והיקרים מאוד.
ברשותי סטרינר שהופך את הטלוויזיה ל"חכמה" אנדרואידית אבל מעוניין לשמוע רדיו אינטרנט בלי לפתוח את הטלוויזיה.
האם יש מכשיר מדיה ביתי שמשלב כונן DVD ורסיבר שכולל גם אינטרנט ומתחבר לרמקולים?
תודה
הרסיבר ששירת אותי ב-15 שנים שהאחרונות הלך לעולמו.
מעונין ברסיבר או כל מכשיר אחר שמאפשר שמיעת רדיו באמצעות האינטרנט אבל לא מעוניין ברסיברים החדישים והיקרים מאוד.
ברשותי סטרינר שהופך את הטלוויזיה ל"חכמה" אנדרואידית אבל מעוניין לשמוע רדיו אינטרנט בלי לפתוח את הטלוויזיה.
תודה
מדיה סנטר שכולל DVD ורדיו אינטרנט
הי,
מעונין במדיה סנטר או כל מכשיר אחר שמאפשר שמיעת רדיו באמצעות האינטרנט אבל לא מעוניין ברסיברים החדישים והיקרים מאוד.
תודה
מעונין במדיה סנטר או כל מכשיר אחר שמאפשר שמיעת רדיו באמצעות האינטרנט אבל לא מעוניין ברסיברים החדישים והיקרים מאוד.
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32984
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אפשר תמיד לקנות HTPC (מחשב במארז סלוני) שיש בו גם כונן DVD.
יש רסיברים שכוללים חיבור לרשת, וניתן באמצעותם גם להתחבר לתחנות רדיו אינטרנטיות דרך אפליקציה לסמארטפון.
לא ידוע לי על מכשיר DVD שכולל רסיבר. ובכלל, DVD זו מדיה שכבר החלה להיעלם מהנוף...
יש רסיברים שכוללים חיבור לרשת, וניתן באמצעותם גם להתחבר לתחנות רדיו אינטרנטיות דרך אפליקציה לסמארטפון.
לא ידוע לי על מכשיר DVD שכולל רסיבר. ובכלל, DVD זו מדיה שכבר החלה להיעלם מהנוף...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
רסיבר עם רדיו אינטרנט מתחיל בארץ מ3500₪. באמזון כלשהו זה בסביבות ה2000₪.
אם יש לך שליטה על ה"סטרימר" שלך דרך אפליקציה, תוכל לחבר אותו לכל רסיבר עם חיבור HDMI ולשמוע דרכו מבלי להפעיל טלוויזיה. או לחלופין, להפעיל את מה שתרצה, ואז לכבות טלוויזיה.
אל תקנה מכשיר משולב עם DVD, לרוב מדובר במכשירים מוגבלים ביכולת שלהם. קנה רסיבר נורמלי, ואם תרצה DVD קנה כזה ב200₪.
אם יש לך שליטה על ה"סטרימר" שלך דרך אפליקציה, תוכל לחבר אותו לכל רסיבר עם חיבור HDMI ולשמוע דרכו מבלי להפעיל טלוויזיה. או לחלופין, להפעיל את מה שתרצה, ואז לכבות טלוויזיה.
אל תקנה מכשיר משולב עם DVD, לרוב מדובר במכשירים מוגבלים ביכולת שלהם. קנה רסיבר נורמלי, ואם תרצה DVD קנה כזה ב200₪.
..
Re: מדיה סנטר שכולל DVD ורדיו אינטרנט
·shaibl כתב:הי,
תודה...
אם יש לך טלפון חכם ישן...ענתיקה שזרוק שם במגירה, הוא יעשה אחלה עבודה.
חבר אותו למערכת מהשקע של האוזניות. שים אפליקציה של תחנות רדיו...
וקיבלת מערכת אינטרנטית עם שליטה דרך המסך מגע בטלפון בלי לפתוח את הטלוויזיה.
·רסיבר עם חיבור לאינטרנט מתחיל ב 2000 שח פה בארץ לידיעתךZiggyMan כתב:רסיבר עם רדיו אינטרנט מתחיל בארץ מ3500₪. באמזון כלשהו זה בסביבות ה2000₪.
אל תקנה מכשיר משולב עם DVD, לרוב מדובר במכשירים מוגבלים ביכולת שלהם. קנה רסיבר נורמלי, ואם תרצה DVD קנה כזה ב200₪....
חבר שלי קנה רסיבר פיוניר או הרצן קרדון עם חיבור בלוטוס וכו ב 2100...
·morgan כתב:·רסיבר עם חיבור לאינטרנט מתחיל ב 2000 שח פה בארץ לידיעתך......
חבר שלי קנה רסיבר פיוניר או הרצן קרדון עם חיבור בלוטוס וכו ב 2100......
לא מכיר, תמיד שמח ללמוד. אשמח לדגם יותר ספציפי.
בלוטות' זה לא רדיו אינטרנט, והוא באמת קיים ברסיברים של 2000₪. אין קשר בין הדברים.
..
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשומת הלב שזה יכול להיות פתרון מעולה - ואפשר גם להשתמש ברסיבר ישן אחר בשיתוף עם חיבור BT.
או עם RPI
http://www.pimusicbox.com/
תשומת הלב במקרה כזה כדאי מאוד לקנות DAC חיצוני (החל מכמה עשרות דולרים ועד השמיים הם הגבול).
או עם RPI
http://www.pimusicbox.com/
תשומת הלב במקרה כזה כדאי מאוד לקנות DAC חיצוני (החל מכמה עשרות דולרים ועד השמיים הם הגבול).
אפשר להתחיל מ- Poor-man's-digital-radio
קח רסיבר שמוצא חן בעיניך. כמה מאות שקלים.
קח טאבלט שמוצא חן בעיניך. כמה מאות שקלים . הצב אותו על המגבר וחבר את שקע האוזניות לכניסת ה-AUX.
לחילופין - קנה התקן Bluetooth בכ- $20 וחבר את שקע האוזניות לכניסת ה-AUX. והתחבר ל-התקן Bluetooth עם הטלפון או הטאבלט האהוב עליך.
ומכאן תמשיך הלאה... ל-DAC כזה או אחר וכו'.... התקני Raspberry Pi וכל מיני פטנטים אחרים.
קח רסיבר שמוצא חן בעיניך. כמה מאות שקלים.
קח טאבלט שמוצא חן בעיניך. כמה מאות שקלים . הצב אותו על המגבר וחבר את שקע האוזניות לכניסת ה-AUX.
לחילופין - קנה התקן Bluetooth בכ- $20 וחבר את שקע האוזניות לכניסת ה-AUX. והתחבר ל-התקן Bluetooth עם הטלפון או הטאבלט האהוב עליך.
ומכאן תמשיך הלאה... ל-DAC כזה או אחר וכו'.... התקני Raspberry Pi וכל מיני פטנטים אחרים.
וינטאג'מניה !!!
מקבל וקונה ציוד לשיפוץ.
מקבל וקונה ציוד לשיפוץ.
·חחח הכלZiggyMan כתב:·......
לא מכיר, תמיד שמח ללמוד. אשמח לדגם יותר ספציפי.
בלוטות' זה לא רדיו אינטרנט, והוא באמת קיים ברסיברים של 2000₪. אין קשר בין הדברים....
טוב
לדוגמא רסיברים של הרמן קרדון
מדגם avr151
או 161 שהוא גם עם חיבור אינטרנט וגם בלוטות