[אוחד] האם כדאי לי להתקין קודי במחשב?
עד עכשיו הורדתי סרטים וראיתי במחשב יש POWERDVD 16 וטלויזיה 4K
וכרטיס מסך GTX 950 מחשב חזק מאוד ועוצמתי 8 ליבות 3.4 GHZ דרך אגב מהירות גלישה 200 MB
לא מכיר את קודי אם אראה בו סרטים אהנה באותה צורה זאת אומרת לא יהיה תקיעות או בעיות
כאלו או שאם הרבה אנשים יראו את הסרט יהיה מצב שהוא יהיה איטי ועוד שאלה יש הרחבות שזה רק
לספורט או רק לסרטי פעולה או רק לסדרות?
וכרטיס מסך GTX 950 מחשב חזק מאוד ועוצמתי 8 ליבות 3.4 GHZ דרך אגב מהירות גלישה 200 MB
לא מכיר את קודי אם אראה בו סרטים אהנה באותה צורה זאת אומרת לא יהיה תקיעות או בעיות
כאלו או שאם הרבה אנשים יראו את הסרט יהיה מצב שהוא יהיה איטי ועוד שאלה יש הרחבות שזה רק
לספורט או רק לסרטי פעולה או רק לסדרות?
אם אתה הורגלת להוריד סרטים באיכות גבוהה (בלי לדבר אפילו על איכות 4k)
האיכות הפופולרית ביותר ב Exodus היא Brrip שזה ג'יגה ומשהו לסרט. לא להיט מבחינת איכות צפיה
מבחינת נוחות אבל כן. הכל זמין לך בקליק כולל תרגום שכמעט תמיד עובד ולא צריך להתעסק (לתכנים הפופלריים)
תוריד ותנסה זה חינם מה השאלה בכלל?
האיכות הפופולרית ביותר ב Exodus היא Brrip שזה ג'יגה ומשהו לסרט. לא להיט מבחינת איכות צפיה
מבחינת נוחות אבל כן. הכל זמין לך בקליק כולל תרגום שכמעט תמיד עובד ולא צריך להתעסק (לתכנים הפופלריים)
תוריד ותנסה זה חינם מה השאלה בכלל?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
השרשורים אוחדו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אין שום בעייה להתקין קודי במקביל ל-Power DVD. הם לא מבטלים אחד את השני.
פשוט תתקין ותתנסה בתוכנה, שאגב לא מיועדת רק לצפייה ישירה אלא גם לצפייה בתכנים בכונן הקשיח המקומי ובתכנים בכל מחשב או שרת איחסון ברשת הביתית.
פשוט תתקין ותתנסה בתוכנה, שאגב לא מיועדת רק לצפייה ישירה אלא גם לצפייה בתכנים בכונן הקשיח המקומי ובתכנים בכל מחשב או שרת איחסון ברשת הביתית.
היי,
לדעתי האישית(כך אני נוהג כיום):
בכל הנוגע לסרטים, אני מוריד באיכות גבוהה וצופה דרך Media Classic/PowerDVD ולא בצפייה ישירה דרך KODI - מדובר על קבצים בbpj ממוצע 30gb ומעלה, בצפייה ישירה זה מקרטע וגם אי אפשר לקפוץ בזמני הסרט.
בסדרות אני צופה דרך קודי מאחר והנפח אינו גדול והוא מסוגל להתמודד בצפייה ישירה.
לדעתי האישית(כך אני נוהג כיום):
בכל הנוגע לסרטים, אני מוריד באיכות גבוהה וצופה דרך Media Classic/PowerDVD ולא בצפייה ישירה דרך KODI - מדובר על קבצים בbpj ממוצע 30gb ומעלה, בצפייה ישירה זה מקרטע וגם אי אפשר לקפוץ בזמני הסרט.
בסדרות אני צופה דרך קודי מאחר והנפח אינו גדול והוא מסוגל להתמודד בצפייה ישירה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כאמור, קודי ממש לא משמש רק לצפייה ישירה.
ניתן לנגן בקודי גם קבצים שהורדת, בדיוק כמו שאתה מנגן אותם ב-MPC HC.
ניתן לנגן בקודי גם קבצים שהורדת, בדיוק כמו שאתה מנגן אותם ב-MPC HC.