צימוד תריסים חשמליים
שלום,
יש לי 3 תריסים חשמליים.
הראשון עם מפסק+טיימר בקופסה 55 שמאפשר לי לשלוט עם פתיחה/סגירה באופן ידני או לפי הטיימר.
השניים האחרים עם מפסק גויס.
אני מעונין שהתריסים יפתחו/יסגרו ביחד לפי המצב של התריס הראשון.
האם יש דרך פשוטה לבצע?
תודה
משה.
יש לי 3 תריסים חשמליים.
הראשון עם מפסק+טיימר בקופסה 55 שמאפשר לי לשלוט עם פתיחה/סגירה באופן ידני או לפי הטיימר.
השניים האחרים עם מפסק גויס.
אני מעונין שהתריסים יפתחו/יסגרו ביחד לפי המצב של התריס הראשון.
האם יש דרך פשוטה לבצע?
תודה
משה.
- דומיקון
- עוסק בתחום

- תגובות: 886
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 146 פעמים
דרך פשוטה- אלקטרונית - לשים ממסרים עם חיווט שבעת סגירת מעגל בתריס הראשון סוגרים מעגלים בתריס השני. זה יהיה זול ופשוט אבל סיוט מבחינת החיווט והתאמת מודולים (ממסרים) בקירות. זה גם יעלה יחסית מעט (ממסרים עולים דולרים בודדים.
אופציה שניה - מודולים תריסים (פיבארו, קובינו, פיליו) בכל תריס + בקר Z-wave , ותוכל גם לתזמן כל תריס בנפרד או לייצר תרחישים והתניות לכולם ביחד.
מכיר ? ראית וחקרת ? אם לא - תנסה את השרשור הדביק למעלה...
אופציה שניה - מודולים תריסים (פיבארו, קובינו, פיליו) בכל תריס + בקר Z-wave , ותוכל גם לתזמן כל תריס בנפרד או לייצר תרחישים והתניות לכולם ביחד.
מכיר ? ראית וחקרת ? אם לא - תנסה את השרשור הדביק למעלה...
דומיקון - בית ישראלי חכם יותר
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/
שלום,
סקרתי את האפשרות של פיבארו. הבעיה: הבקר יחסית יקר (ורה סביבות 500, HC2 הרבה יותר יקר)
במקום צימוד, אני אסתפק באפשרות לתכנת זמני פתיחה/סגירה ידועים מראש של שני התריסים (אלו שהמפסק שלהם בגויס).
ראיתי את מודול SONOFF שמאפשר שליטה באמצעות WIFI בלבד, אולם לא ראיתי שיש להם מודול לתריס.
האם יש פתרון שמאפשר לי לתכנת אותו (דרך WIFI או שלט יעודי) ושהוא מספיק קטן בכדי להכנס לקופסת גויס (נניח שיתפוס 1 מודול) ?
אודה לרעיונות והצעות,
משה
סקרתי את האפשרות של פיבארו. הבעיה: הבקר יחסית יקר (ורה סביבות 500, HC2 הרבה יותר יקר)
במקום צימוד, אני אסתפק באפשרות לתכנת זמני פתיחה/סגירה ידועים מראש של שני התריסים (אלו שהמפסק שלהם בגויס).
ראיתי את מודול SONOFF שמאפשר שליטה באמצעות WIFI בלבד, אולם לא ראיתי שיש להם מודול לתריס.
האם יש פתרון שמאפשר לי לתכנת אותו (דרך WIFI או שלט יעודי) ושהוא מספיק קטן בכדי להכנס לקופסת גויס (נניח שיתפוס 1 מודול) ?
אודה לרעיונות והצעות,
משה