אני ממש לא מבין בדברים האלה - אולי תוכלו לעזור: רציתי לחבר את הרמקולים של המחשב שלי (Creative 2.1) לטלויזיה (בשביל הPS2). השתמשתי בכבל RCA ל3.5 מ"מ מהטלויזיה לסאבוופר, אבל זה יוצא שהווליום תמיד במקסימום ושום דבר לא ממש עוזר לזה (ה"שלט" הקטן של הרמקולים לא עושה שום דבר, ואין הגדרות לוויסות הווליום בPS2)..
תודה על התגובה - זה קצת פרויקט לצלם את זה, אני אנסה לתאר טוב יותר:
הטלויזיה מחוברת לפלייסטיישן ולממיר YES. יש לטלויזיה יציאת RCA (אדום לבן) שאליהן חיברתי כבל לסאבוופר (שמקבל 3.5 מ"מ סטריאו רגיל - ז"א הכבל הוא אדום-לבן ל-3.5 מ"מ). לסאבוופר מחוברים שני הרמקולים בחיבורים סטנדרטיים. עד כאן הכל טוב - הסאונד פועל - שומעים את מה שצריך בין אם אני בAV1 או AV2 בטלויזיה (בממיר או בסוני) והכל באופן עקרוני בסדר.
הבעיה היא פשוט הווליום - שומעים ממש ממש חזק, כאילו זה במקסימום. ברמקולים יש שלט שמווסת את הווליום אבל הוא לא משנה את הווליום - גם כשזה במינימום בשלט (MUTE) עדיין שומעים במלוא העוצמה.. חשבתי אולי זה בגלל הכבל, שהוא יחסית עבה אז אולי אין וויסות של הזרם ובגלל זה שומעים כ"כ חזק.. יש בזה משהו או שאני רואה יותר מידי סטארגייט?
LiorC, הטלויזיה גם בMUTE אבל זה לא משנה, אני מניח שזה בגלל שהרמקולים נשלטים חיצונית דרך השלט הקטן הזה שלהם..
MartinHSabag, דווקא השלט הקטן פועל נהדר כשהרמקולים מחוברים למחשב, רק כשהם מחוברים לטלויזיה השלט לא עושה דבר. אני לא יודע לגבי כניסה לא נכונה (אין יותר מידי כניסות ויציאות בטלויזיה הזאת מלכתחילה..), אבל אם אני שומע הכל כמו שצריך אז זה לא אמור להיות טכנית בסדר?