שלום חברים,
ברשותי טלויזיה Toshiba 46TL838, כאשר התחילו פסים בכל המסך, זליגת אור רצינית בצד ימין למטה (מצרף סרטון).
[url=
האם שווה לתקן אותה? כמה דבר כזה יכול לעלות? במידה וכן האם מכירים חנות שמתקנת בת"א.
תודה לעוזרים
עזרה - האם הטלויזיה הלכה? שווה לתקן אותה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
שווה או לא זאת החלטה שלך, אם תקח את הטלויזיה למעבדה סביר להניח שהתיקון יעלה לך יותר מ500 ש"ח. אם צריך להחליף כרטיס, סביר להניח שזה יעלה אפילו יותר. במסך שלך יש ככל הנראה בעיה באחד הכרטיסים (כרטיס ראשי או כרטיס TCON) או בעיית מגעים בחיבור ביניהם.
אם הייתי צריך להמר, הייתי אומר שכנראה כרטיס הTCON תקול ודורש החלפה. הסיבה לזה, תופעת הכפילות שרואים בחלק מהתמונה זה אחד הסימנים ל-TCON שפג תוקפו.
תחפש באיביי כמה עולה כרטיס TCON לדגם שלך ותראה אם שווה לך להזמין אותו בשביל לנסות להחליף. בטלויזיות חדשות יחסית התהליך בדרך כלל לא כל כך מסובך.
אם הייתי צריך להמר, הייתי אומר שכנראה כרטיס הTCON תקול ודורש החלפה. הסיבה לזה, תופעת הכפילות שרואים בחלק מהתמונה זה אחד הסימנים ל-TCON שפג תוקפו.
תחפש באיביי כמה עולה כרטיס TCON לדגם שלך ותראה אם שווה לך להזמין אותו בשביל לנסות להחליף. בטלויזיות חדשות יחסית התהליך בדרך כלל לא כל כך מסובך.