איפה רוכשים מפצל קיר של יס?
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3740
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 864 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
נדפק שקע בתוך הקיר של יס.
מדובר בשקע שיש אליו כניסה מתוך הקיר ויציאה אחת לתוך הקיר מסומנים בחץ.ומבחוץ ישנה עוד יציאה עם הברגה.
שאליו מחברים את הממיר.
מדובר בשקע שיש אליו כניסה מתוך הקיר ויציאה אחת לתוך הקיר מסומנים בחץ.ומבחוץ ישנה עוד יציאה עם הברגה.
שאליו מחברים את הממיר.
זה נקרא שקע לוויין טורי.
הוא מקבל כניסה עם השידור שמגיע מהצלחת, ההברגה החיצונית מעבירה את הקליטה לממיר, והחיבור הנוסף מעביר את השידור הלאה לשקע נוסף שכנראה יש לך בבית.
זאת הייתה שיטת החיבור פעם לפני שהתחילו להשחיל עוד בשלב הבנייה כבל אנטנה נפרד לכל חדר ולחבר את כולם בעזרת מפצל.
לא יהיה קל להשיג את השקע הזה (מניסיון) ואולי כדאי לפנות ל-יס ואפילו לקנות מהם כזה שקע.
הייתה חנות בכפר סבא שמכרה אותם בחמישים שקל אבל בשלב מסויים אזל המלאי ואני ממש לא בטוח שהביאו עוד.
הוא מקבל כניסה עם השידור שמגיע מהצלחת, ההברגה החיצונית מעבירה את הקליטה לממיר, והחיבור הנוסף מעביר את השידור הלאה לשקע נוסף שכנראה יש לך בבית.
זאת הייתה שיטת החיבור פעם לפני שהתחילו להשחיל עוד בשלב הבנייה כבל אנטנה נפרד לכל חדר ולחבר את כולם בעזרת מפצל.
לא יהיה קל להשיג את השקע הזה (מניסיון) ואולי כדאי לפנות ל-יס ואפילו לקנות מהם כזה שקע.
הייתה חנות בכפר סבא שמכרה אותם בחמישים שקל אבל בשלב מסויים אזל המלאי ואני ממש לא בטוח שהביאו עוד.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

·אתה לא יכול לקבל הודעה בפרטי.רותם_yes כתב:@big007
·
היי,
לא ניתן לרכוש שקע שלנו באופן אישי,יש צורך בהגעת מתקין לביתך.אם תהיה מעוניין בכך אנא פנה אליי בהודעה אישית.
בברכה,
רותם
רכז תקשורת כתובה
חברת yes...
-
big007
-
- חבר מביא חבר

@big007
·
האם השרות כרוך בתשלום?
ואם כן בכמה?
·
האם השרות כרוך בתשלום?
ואם כן בכמה?
@big007
היי,
אנא פנה אל נציגינו בצא'ט https://chat.yes.co.il/rchat.aspx?profile=2 ונשמח לתת פרטים
בברכה,
רותם
רכז תקשורת כתובה
חברת yes
היי,
אנא פנה אל נציגינו בצא'ט https://chat.yes.co.il/rchat.aspx?profile=2 ונשמח לתת פרטים
בברכה,
רותם
רכז תקשורת כתובה
חברת yes
·big007 כתב:@big007
·
האם השרות כרוך בתשלום?
ואם כן בכמה?...
אתה באמת חושב שהם יעשו את זה מטוב ליבם ?
התשתית בתוך הדירה שייכת על פי חוק לבעל הדירה ולא להוט, יס, עידן פלוס או ביבי.
תשווה את העלות שלהם לעומת עלות השקע בלבד בחנויות שמוכרות ציוד חשמל/עשה זאת בעצמך/הכל לבית וכאלו.
אני לצורך העניין הייתי קונה את השקעים בחמישים שקל לאחד (וזה בחנות שידועה כיקרה אבל זה היה קרוב לבית וזמין).