לראשונה: סלקום חתמה עם ערוצים 2 ו-10 - ותשדר על גבי האינטרנט
-
IditVahadat
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 156
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
סלקום מגלה נחישות , על פי הדיווח האחרון לבורסה מייזם הטלוויזיה הפך לרווחי מה שמאפשר להם יותר גמישות
http://www.themarker.com/advertising/1.3059459
ערוץ 2 יעלה גם לאפליקציה - ובנוסף תבוטל התלות במשדרי העידן פלוס
http://www.themarker.com/advertising/1.3059459
ערוץ 2 יעלה גם לאפליקציה - ובנוסף תבוטל התלות במשדרי העידן פלוס
- eabramov
- חבר פעיל

- תגובות: 66
- שם מלא: Eran Abramovitz
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
פספוס הזדמנות רצינית של סלקום...
אם סלקום היו חכמים באמת היו עוזרים ואפילו משלמים לערוצים 2 ו-10 לעלות באופן בלעדי בסלקום TV גרסאות HD...
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
@Mad-Dog
·
אני לא חושב שזה מדוייק, אם אני טועה הציוד שלהם הוא כן HD, רק הפלטפורמת שידור של הרשות השניה לא תומכת בזה.
הסטרים של ערוץ 10 באינטרנט הוא HD, כנ"ל כל התוכניות VOD בסלקום, כולן ב-HD ובאיכות מעולה.(ובונוס גדול בלי פרסומות)
·
אני לא חושב שזה מדוייק, אם אני טועה הציוד שלהם הוא כן HD, רק הפלטפורמת שידור של הרשות השניה לא תומכת בזה.
הסטרים של ערוץ 10 באינטרנט הוא HD, כנ"ל כל התוכניות VOD בסלקום, כולן ב-HD ובאיכות מעולה.(ובונוס גדול בלי פרסומות)
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
· גם ערוץ 20 לא מצלם בhd ועלה לסלקום בhd ודר אגב כל התכנים של קשת מצולמים בhd אז אין סיבה שלא יעלה ערוץ.2 hdMad-Dog כתב:הם לא מצלמים ועורכים ב HD אז איך ישדרו? זה דורש היערכות מקיפה יותר שלא בא להם לעשות...
- eabramov
- חבר פעיל

- תגובות: 66
- שם מלא: Eran Abramovitz
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
תזכרו מה אני אומר לכם, ערוצים 2 ו-10 יכולים לעבור לשדר באיכות HD ממחר בבוקר, השאלה היא על גבי איזה צינור העברה הם יעשו את זה.
בכבלים ובלווין רוצים תוספת תשלום, בסלקום לא רק שלא רוצים תוספת תשלום עבור שידור HD אלא הם מוכנים לשלם לערוץ 2 ולערוץ 10 עבור שידור הערוצים על גבי האינטרנט.
לסלקום TV אין בעיה לשדר ערוצים בHD כי צינור ההעברה שלהם עובד אחרת ובאופן יעיל יותר מהוט ויס.
ולכן אני חושב שעוד כמה חודשים אנחנו נראה גרסאות HD של ערוצים 2 וערוץ 10 עולים לאוויר באופן בלעדי בסלקום TV.
בכבלים ובלווין רוצים תוספת תשלום, בסלקום לא רק שלא רוצים תוספת תשלום עבור שידור HD אלא הם מוכנים לשלם לערוץ 2 ולערוץ 10 עבור שידור הערוצים על גבי האינטרנט.
לסלקום TV אין בעיה לשדר ערוצים בHD כי צינור ההעברה שלהם עובד אחרת ובאופן יעיל יותר מהוט ויס.
ולכן אני חושב שעוד כמה חודשים אנחנו נראה גרסאות HD של ערוצים 2 וערוץ 10 עולים לאוויר באופן בלעדי בסלקום TV.