צניחת מחירים או טעות?
-
Itamux81
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
- שם מלא: איתמר
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
פורסמה אתמול ב dtown ביקורת על ה C6
בסיום הביקורת ישנה טבלת מחירים עם מחירים נמוכים משמעותית ממה ש-ח.י. פרסמו בהשקה.
למשל, C6 בסכום של 17K לעומת 22K בפרסומים הקודמים.
לא מצאתי עדיין אזכור נוסף למחירים האלה באתרים האחרים אבל אני די מודאג מאחר ומחר אמורים לספק לי C6 שעלתה לי יותר מהמחיר שמפורסם בביקורת ואני צריך להחליט אם אני מבטל את העסקה.
האם מישהו כאן יכול לשפוך אור על העניין?
בסיום הביקורת ישנה טבלת מחירים עם מחירים נמוכים משמעותית ממה ש-ח.י. פרסמו בהשקה.
לא מצאתי עדיין אזכור נוסף למחירים האלה באתרים האחרים אבל אני די מודאג מאחר ומחר אמורים לספק לי C6 שעלתה לי יותר מהמחיר שמפורסם בביקורת ואני צריך להחליט אם אני מבטל את העסקה.
האם מישהו כאן יכול לשפוך אור על העניין?
אני מניח שמדובר על גודל 55'.
הגיוני שהמחיר ירד ....
אם הם הצהירו כי מחיר ההשקה הוא 22K - די הגיוני שהמחיר הריאלי הינו כמה אלפים פחות . 17K זה הגיוני .
זה אפילו מחיר יקר יותר מטלוויזית הדגל של סמסונג ועוד בגודל 65' .
כן ... זה OLED .
גם בסמסונג מחיר השוק היה כמה אלפים טובים - פחות ממה שנאמר בהשקה .
הגיוני שהמחיר ירד ....
אם הם הצהירו כי מחיר ההשקה הוא 22K - די הגיוני שהמחיר הריאלי הינו כמה אלפים פחות . 17K זה הגיוני .
זה אפילו מחיר יקר יותר מטלוויזית הדגל של סמסונג ועוד בגודל 65' .
כן ... זה OLED .
גם בסמסונג מחיר השוק היה כמה אלפים טובים - פחות ממה שנאמר בהשקה .
·כמה שילמת אם מותר לדעת?Itamux81 כתב:פורסמה אתמול ב dtown ביקורת על ה C6
האם מישהו כאן יכול לשפוך אור על העניין?...
זה טעות לדעתי באתר...הטלויזיה לא ירדה ב5000 שקל תוך שבועיים....אין סיכוי...
המחירים של הOLED אכן ירדו
לאחר בדיקה כמובן
יכל להיות שבחלק מהמקומות טרם ירד , עניין של כמה ימים זה די טרי
יכל להיות שבחלק מהמקומות טרם ירד , עניין של כמה ימים זה די טרי
-
Itamux81
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
- שם מלא: איתמר
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
@חייזרי
מסכים שזה די מוזר, אבל בפועל זאת לא באמת ירידה של 5,000 ש"ח מאחר והמחירים המקוריים שפורסמו הם די מנופחים. כל חנות שדיברתי איתה הציעה לי הנחה לא קטנה, בלי שאני אבקש אפילו, על כל אחד מהדגמים החדשים.
אני מעדיף שלא לחשוף כמה שילמתי אבל לפחות עד שקראתי את הביקורת הזאת המחיר נראה לי די אטרקטיבי.
מסכים שזה די מוזר, אבל בפועל זאת לא באמת ירידה של 5,000 ש"ח מאחר והמחירים המקוריים שפורסמו הם די מנופחים. כל חנות שדיברתי איתה הציעה לי הנחה לא קטנה, בלי שאני אבקש אפילו, על כל אחד מהדגמים החדשים.
אני מעדיף שלא לחשוף כמה שילמתי אבל לפחות עד שקראתי את הביקורת הזאת המחיר נראה לי די אטרקטיבי.