שלום!
ברשותי רסיבר פיונר שרכשתי לפני יותר משנתיים בדיוטיפרי, מחובר לסט רמקולים 5.1 של Polk.
הרסיבר התקלקל במסגרת האחריות (לא הוציא קול) ותוקן, עכשיו הוא התקלקל שוב ואני שוקל את צעדיי - האם כדאי לי לתקן או לקנות חדש.
חשבתי להשתדרג ולקנות רסיבר רציני יותר, אני מחפש רסיבר שיוציא צליל איכותי אך אני לא רוצה לשלם על כל הפיצרים שלא קשורים לאיכות הצליל (בלוטוס, וויפיי, חיבור לאייפד וכו), אחרי חפירה של כמה שעות ניראה כי הרסיברים שעונים על הצרכים האלה דומים מאוד לפיונר, כך שאולי עדיף לקנות חדש בדיוטיפרי ולסגור עניין.
יש לציין שעדיין לא ביררתי כמה עולה תיקון של הרסיבר כי הנסיעה ליבואן בתל אביב דיי מתישה, כך שזה גם שיקול.
מקווה שתיארתי את המצב כמו שצריך, תודה!
רסיבר - התלבטות אם לתקן או לקנות חדש
אם אתה מתכנן להוציא בסביבות ה 2000 ש"ח על קנית רסיבר חדש
אז אני לא רואה טעם להשקיע את הסכום היות ולא יהיו שינויים משמעותיים מהרסיבר של הדיוטי-פרי .
לכן נראה לי עדיף פשוט לקנות שוב רסיבר חדש של פיוניר ב 200$ .
אני הייתי בדיוטי-פרי לפני 10 ימים ולא היו רסיברים במלאי בכלל - שים לב .
אז אני לא רואה טעם להשקיע את הסכום היות ולא יהיו שינויים משמעותיים מהרסיבר של הדיוטי-פרי .
לכן נראה לי עדיף פשוט לקנות שוב רסיבר חדש של פיוניר ב 200$ .
אני הייתי בדיוטי-פרי לפני 10 ימים ולא היו רסיברים במלאי בכלל - שים לב .
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
1. בדוק מול היבואן אם תוכל להשאיר אותו באחת החנויות המתמחות / משווק מורשה אחר במקום מגוריך.
2. איכות הסאונד "עולה" כשעולים בדגמים.
אולי שווה לך לשקול לרכוש רסיבר מתקדם יותר משנתון קודם כדי להתקדם באיכות או ללכת בכלל על יד 2.
2. איכות הסאונד "עולה" כשעולים בדגמים.
אולי שווה לך לשקול לרכוש רסיבר מתקדם יותר משנתון קודם כדי להתקדם באיכות או ללכת בכלל על יד 2.