השירשור הגדול של פירגון לשירות ותימחור הוגן
לאחרונה הצטרפתי לאתר ולתחביב. בהשפעת האתר בחודשים האחרונים שידרגתי את מערכת האודיו והוידאו.
אני מוצא לנכון, כקונטרה לתלונות על מחירים מופרזים ועל שירות לא תקין לפרגן לכמה חנויות בהן נתקלתי במסע הרכש שלי -
סינימה פרדיסו - מולי בנמל תל אביב - מבחר גדול, מחירים בהחלט הוגנים ולפעמים ממש מצויינים מולי בעל ניסיון רב והבנה בתחום. חדר ההשמעה לא אידאלי אבל מקבל ציון עובר. יש אפשרות לקבל ציוד בהשאלה לבחינה ביתית. ממליץ בחום.
פיוז - רח' כצנלסון בגבעתיים. מבחר גדול, מתמקדים בעיקר בתחום הסטריאו והאודיו. מבחר גדול מאד. חדר השמעה נחמד ונפרד לציוד היותר יוקרתי/ יקר. ליגאל ולניסן יש המון ידע וסבלנות ומוכנים להסביר ולאפשר שעות רבות של האזנה ובחינה של הציוד. יש מבחר גדול מאד של ציוד יד שנייה ומתצוגה. המחירים ממש הוגנים. מוכנים לעיתים להשאיל ציוד להאזנה ביתית. יופי של שירות ואדיבות.
סטריאו נטו - חיפה. לא הייתי בחנות (אני מהמרכז) אבל השירות שלהם למופת. בעת ששקלתי לרכוש מגבר, היו מוכנים להשאיל לי מגבר לצורכי מבחן האזנה ביתית. הכל דרך שליחים וטלפונים, פשוט שירות מדהים כל הכבוד .
שלמה
אני מוצא לנכון, כקונטרה לתלונות על מחירים מופרזים ועל שירות לא תקין לפרגן לכמה חנויות בהן נתקלתי במסע הרכש שלי -
סינימה פרדיסו - מולי בנמל תל אביב - מבחר גדול, מחירים בהחלט הוגנים ולפעמים ממש מצויינים מולי בעל ניסיון רב והבנה בתחום. חדר ההשמעה לא אידאלי אבל מקבל ציון עובר. יש אפשרות לקבל ציוד בהשאלה לבחינה ביתית. ממליץ בחום.
פיוז - רח' כצנלסון בגבעתיים. מבחר גדול, מתמקדים בעיקר בתחום הסטריאו והאודיו. מבחר גדול מאד. חדר השמעה נחמד ונפרד לציוד היותר יוקרתי/ יקר. ליגאל ולניסן יש המון ידע וסבלנות ומוכנים להסביר ולאפשר שעות רבות של האזנה ובחינה של הציוד. יש מבחר גדול מאד של ציוד יד שנייה ומתצוגה. המחירים ממש הוגנים. מוכנים לעיתים להשאיל ציוד להאזנה ביתית. יופי של שירות ואדיבות.
סטריאו נטו - חיפה. לא הייתי בחנות (אני מהמרכז) אבל השירות שלהם למופת. בעת ששקלתי לרכוש מגבר, היו מוכנים להשאיל לי מגבר לצורכי מבחן האזנה ביתית. הכל דרך שליחים וטלפונים, פשוט שירות מדהים כל הכבוד .
שלמה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
יאללה אנחנו ממתינים....josef_he כתב:יש לי נבואה:
אניגמה בחיפה-
בגלל המקצועיות, בגלל השירות, בגלל המחיר ובעיקר בגלל האנשים.
זו חנות שיבואו אליה במיוחד אנשים ממקומות מרוחקים בארץ (רחובות למשל)......
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
איו ספק שאניגמה תהיה אחת מהחניות המוצלחות וזאת בזכות הנשמה והמיקצועיות שהושקעו שם ובזכות שני הבעלים ההגונים במיוחד , יחד איתם אמיר ארמה הוא גם אחד מההגונים , אייל פור כמובן שאני לקוח מאוד מרוצה שלו , שמחתי לגלות את השירות המצויין של היבואנים SG , לניופאן גם שירות מצויין והם ידועים בכך , וגם פיוז כמובן שכבר אמרנו .
אני סבור ובטוח שכל בעלי העסקים רוצים לתת את השירות הטוב ביותר ואת המחירים ההגונים ביותר , לא תמיד זה מצליח לכולם
ולא פעם הלקוח גרם לכך שיקבל שירות גרוע .
היה כאן כבר אחד כזה שיצא נגד סטריאו סטאר ומה שקרה זה שמעז יצא מתוק.
אני סבור ובטוח שכל בעלי העסקים רוצים לתת את השירות הטוב ביותר ואת המחירים ההגונים ביותר , לא תמיד זה מצליח לכולם
ולא פעם הלקוח גרם לכך שיקבל שירות גרוע .
היה כאן כבר אחד כזה שיצא נגד סטריאו סטאר ומה שקרה זה שמעז יצא מתוק.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
אולי אנחנו שכנים ?josef_he כתב:יש לי נבואה:
אניגמה בחיפה-
בגלל המקצועיות, בגלל השירות, בגלל המחיר ובעיקר בגלל האנשים.
זו חנות שיבואו אליה במיוחד אנשים ממקומות מרוחקים בארץ (רחובות למשל)......
גם אני מרחובות
ירון
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ההתרשמויות החיוביות שלי הולכות ל:
בירושלים: אייל פור, אבי יפה- שירות למופת. כל הכבוד.
בחיפה: שרגי מלגאסי אודיו, וסטריאו נטו- יחס ידידותי ומקצועי לכל מי שבא בשעריהם, גם אם לא "מריחים" עליך כסף.
לצערי אני ממש לא מצטרף להמלצות על פיוז. היה לי ניסיון מאוד לא טוב איתם של טקטיקת מכירה של הפעלת לחצים כבדים ואגרסיביות. מאוד לא אהבתי.
בירושלים: אייל פור, אבי יפה- שירות למופת. כל הכבוד.
בחיפה: שרגי מלגאסי אודיו, וסטריאו נטו- יחס ידידותי ומקצועי לכל מי שבא בשעריהם, גם אם לא "מריחים" עליך כסף.
לצערי אני ממש לא מצטרף להמלצות על פיוז. היה לי ניסיון מאוד לא טוב איתם של טקטיקת מכירה של הפעלת לחצים כבדים ואגרסיביות. מאוד לא אהבתי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
רבותי, נראה לי שאתם נסחפים פה.
מבלי עובדות, אין טעם לשרשור הזה.
אני לא יודע בדיוק את היחס אבל יכול להיות שעל כל תמיכה יש גם שלילה של החנות.
אז תתחילו לתת דוגמאות לתמחור הוגן כי זאת מטרת השרשור לפחות ע"פ הכותרת (אתם יכולים לשנות את זה ל"שרשור פרגון לא מבוסס").
מבחינתי תמחור הוגן הוא תמחור שעלות המוצר בחנות שווה לעלות המוצר ברוב החנויות בחו"ל.
מבלי עובדות, אין טעם לשרשור הזה.
אני לא יודע בדיוק את היחס אבל יכול להיות שעל כל תמיכה יש גם שלילה של החנות.
אז תתחילו לתת דוגמאות לתמחור הוגן כי זאת מטרת השרשור לפחות ע"פ הכותרת (אתם יכולים לשנות את זה ל"שרשור פרגון לא מבוסס").
מבחינתי תמחור הוגן הוא תמחור שעלות המוצר בחנות שווה לעלות המוצר ברוב החנויות בחו"ל.
עכשיו אתה נסחפתNissim כתב: מבחינתי תמחור הוגן הוא תמחור שעלות המוצר בחנות שווה לעלות המוצר ברוב החנויות...
נערך לאחרונה על ידי vitalyi ב 24/02/2007 12:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה בלתי סביר בעליל.Nissim כתב: מבחינתי תמחור הוגן הוא תמחור שעלות המוצר בחנות שווה לעלות המוצר ברוב החנויות בחו"ל....
חוץ מזה , מה זה חו"ל בשבילך? ארה"ב? אירופה? איי גלפגוס ?
אני מניח שאתה מתכוון לאיפה שזול, קרי ארה"ב. לא סביר להשוות את ישראל דווקא לשם.
זה השוק הכי שונה שאפשר מהשוק הישראלי, בעיקר בגלל סדר הגודל.
משה
ניסים
במוצרים שאני רכשתי לאחרונה - רמקולים DALI IKON6 + מגבר משולב AUDIOLAB 8000S + נגן CD גם הוא AUDIOLAB CDE , פיוז וסינימה פרדיסו בהחלט עומדות בקריטריון שלך לתמחור הוגן.
אבל, כמו שציינו קודמיי, ההשוואה למחירי חו"ל ובעיקר למחירי ארה"ב אינה הוגנת ואינה מלמדת דבר על תימחור הוגן כן או לא.
שלמה
במוצרים שאני רכשתי לאחרונה - רמקולים DALI IKON6 + מגבר משולב AUDIOLAB 8000S + נגן CD גם הוא AUDIOLAB CDE , פיוז וסינימה פרדיסו בהחלט עומדות בקריטריון שלך לתמחור הוגן.
אבל, כמו שציינו קודמיי, ההשוואה למחירי חו"ל ובעיקר למחירי ארה"ב אינה הוגנת ואינה מלמדת דבר על תימחור הוגן כן או לא.
שלמה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מצטרף להערות לגבי ההשוואה לתימחור חו"ל.
אם כבר, ההשוואה צריכה להיות למקום הזול ביותר שאתה יכול לקנות ממקום מגוריך בארץ (כלומר, גם ייבוא מקבילי וייבוא אישי) וכמובן למוצר אחר טוב יותר באותו מחיר.
כמובן שיש לקחת בתימחור הזה את היעדר האחריות המקומית או מעבדה שהטכנאים שלהם מוסמכים וחלקים מקוריים והשמן שלוקח להתעסק עם ייבוא אישי למשל וכו' (שלכל אחד זה "שווה" אחרת לגמרי).
אם כבר, ההשוואה צריכה להיות למקום הזול ביותר שאתה יכול לקנות ממקום מגוריך בארץ (כלומר, גם ייבוא מקבילי וייבוא אישי) וכמובן למוצר אחר טוב יותר באותו מחיר.
כמובן שיש לקחת בתימחור הזה את היעדר האחריות המקומית או מעבדה שהטכנאים שלהם מוסמכים וחלקים מקוריים והשמן שלוקח להתעסק עם ייבוא אישי למשל וכו' (שלכל אחד זה "שווה" אחרת לגמרי).