מתחיל ללמוד אוטוטו באוניברסיטה הפתוחה

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
zahipan2 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 481
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #1 

ורציתי לשאול מה ההבדל בין תואר במדעי המחשב לבין תואר: "מדעי המחשב - אבטחת המרחב המקוון (אבטחת סייבר)", ומה עדיף ללמוד?
http://academic.openu.ac.il/cs/computer ... cyber.aspx

ובנושא קצת אחר: אמרו לי שתואר מדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה הרבה יותר קל מבאוניברסיטאות אחרות, ולאחר התואר מעסיקים לא ששים לקבל לעבודה בוגרי האוניברסיטה הפתוחה ואפילו מעדיפים בוגרי מכללות על פניהם, ולכן יוצא מצב שחלק מבוגרי מדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה הולכים לעבוד במכירות או במקצוע אחר. האם זה באמת נכון?

ושאלה אחרונה: האם אני אוכל למצוא עבודה בבאר שבע? אומנם יש פארק הייטק חדש בבאר שבע ורוב המשרות שאני רואה באינטרנט זה בתכנות (מה שאני הולך ללמוד), אבל כשאני מסתכל על משרות באזור המרכז אני רואה שההיצע הרבה הרבה יותר גדול, ולכן אני מפחד שאני לא אמצא עבודה בעיר שלי.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #2 

לגבי השאלה השנייה:

התואר בפתוחה יותר קשה (לדעתי - כבעל נסיון) כי זה מבוסס על למידה עצמית ואם אין לך משמעת ויכולת ללמוד לבד זה יהיה לך מאד קשה.

לגבי תעסוקה: זה נכון שיש נטייה אצל מעסיקים להעדיף בוגרי אוניברסיטאות "רגילות" למרות שהפתוחה היא אוניברסיטה לכל דבר והתואר מוכר וידוע. יש מעסיקים שדווקא יתרשמו יותר מבוגר של פתוחה בגלל מה שציינתי למעלה.

לגבי הדרום - ברור שיש פחות מבחר מהמרכז אבל עדיין יש לדעתי מספיק. במקרה הצורך - 50 דק ברכבת ואתה בת"א ולבחור צעיר זו לא אמורה להוות בעיה.

בהצלחה

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”