חייב דחוף תשובה, נפגש עם אדריכל לתכנן סלון ואני לא מוצא תשובה באתרי אינטרנט...
הגובה בסלון 275 ס"מ. תהיה הנמכת גבס של 15 ס"מ, ואני מתכנן להכניס פנימה מסך מקרן חשמלי.
אם אקנה מסך הקרנה חשמלי של 100" (125 ס"מ גובה) יהיה לו עוד 65 ס"מ של "שחור" לרדת למטה? מה המקסימום שהוא יכול לרדת בד"כ?
או שאין "ספייר" ואני חייב לעשות הנמכה של עוד 65 ס"מ?!
:S
תודה רבה מראש לעוזרים!
הצילו דחוף: מסך מקרן גובה 125 סמ (100") כמה עוד המסך יכול לרדת?
-
gadishoshani
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
כדי שהתמונה תצא בגובה נורמאלי אתה צריך לרכוש מסך הקרנה שיש לו אקסטרה דרופ, היות שהסטנדרט הוא שוליים עליונים של לא יותר מ-10 ס"מ.
לכל יצרן שמכבד את עצמו יש אפשרות להזמין את המסך Custom עם אקסטרה דרופ - לי היה Draper בתחילת הדרך ובשעתו גם הוצע לי לרכוש Da-Lite עם אופציה כזו - כיום עם SeymourAV (שזה מסך בליגת גבוהה משמעותית אגב. ממליץ בחום אם התקציב מאפשר) וגם שם כמובן יש אופציה כזו.
לכל יצרן שמכבד את עצמו יש אפשרות להזמין את המסך Custom עם אקסטרה דרופ - לי היה Draper בתחילת הדרך ובשעתו גם הוצע לי לרכוש Da-Lite עם אופציה כזו - כיום עם SeymourAV (שזה מסך בליגת גבוהה משמעותית אגב. ממליץ בחום אם התקציב מאפשר) וגם שם כמובן יש אופציה כזו.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
@gadishoshani
·
מומלץ בין 65 ל 80 סמ מהרצפה עד הקצה התחתון (הלבן) של המסך . גבוה מידי משמע תצטרך להרים את הראש או לצפות בזווית צפייה לא אופטימאלית .
כמו כן הייתי גם מביא בחשבון את גודל המסך שלך ביחס לקיר ובהתאם שואף לכיוון ה80 .
לי יש מסך 135 אינטש גובה הקיר 2.86 מטר אומנם הוא מסך קבוע אך מתחיל מגובה 71 סמ ומאוד נהנה .
·
מומלץ בין 65 ל 80 סמ מהרצפה עד הקצה התחתון (הלבן) של המסך . גבוה מידי משמע תצטרך להרים את הראש או לצפות בזווית צפייה לא אופטימאלית .
כמו כן הייתי גם מביא בחשבון את גודל המסך שלך ביחס לקיר ובהתאם שואף לכיוון ה80 .
לי יש מסך 135 אינטש גובה הקיר 2.86 מטר אומנם הוא מסך קבוע אך מתחיל מגובה 71 סמ ומאוד נהנה .
-
gadishoshani
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
@MarioMan
·
@dadaii
·
תודה לשניכם !