Samsung js9000 vs ks9500..עזרה, מתלבט בין המסכים מה לרכוש!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
benavigal פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

חברים עזרה דחופה, עומד לרכוש את אחד מהמסכים ומתלבט ביניהם.
על מה אתם ממליצים? מי מהם עדיף?
האם גם ב-js יש את בעיית התאורה כשהמסך חשוך?
אשמח לעזרה.
תודה.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5005
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #2 

מה המחיר שמציעים לך אותם ??

ב- JS9000 אין שום בעיית תאורה (לא אצלי בכל אופן ולא אצל חבר) .

shoko555
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 842
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 213 פעמים

שליחה #3 

@benavigal
.
ראיתי את הפוסטים על "בעיית התאורה" ואני לא מסכים עם ההתלהמות.

למסך יש מנגנון שמווסט את עוצמת התאורה בהתאם לתוכן סוג של פתרון לשפר שחורים באזורים כהים של התמונה.
נכון לשיטה שיושמה (פס תאורה בודד בחלק התחתון) יש חסרונות ומגבלות אבל חייב לאמר שבצפיה רגילה אני לפחות לא רואה תכונה זה כמגבילה ואיפה שלא רואה בעיה כנראה שיש תמורה.

בתור טכנולוג אני לפעמים אפילו נהנה לראות את הצורה שבה המנגנון מתפקד.
ניתן לזהות זאת כשיש תרגום על רקע שחור חלק כמו שהציגו פה אבל שוב אף פעם לא יצא לי לראות זאת בצפייה רגילה.

מי שמפריע לו יכול לשים את המנגנון על low (אקטיב לד) או לחלופין להוריד מעט את עוצמת התאורה האחורית כשבא לו לצפות בחדר חשוך לגמרי השחורים גם ככה מספיק טובים (אין בעיה להשאיר על גבוה בחדר מואר רגיל).

לפני שכולם פה צולים אותי על מזבח ה oled רק רוצה לציין שאני לא וידאופיל ומדובר בתחושה שלי אחרי כמעט חודש של התנסות.
נכון יש יותר טוב, תמיד יש.. קנה מה שנכנס בתקציב שלך ותזמין את האישה לערב רומנטי עם סרט וכוס יין.
פסגת הערב צריכה להיות הקינוח של אח"כ.

בקיצור לך על החדש.
נערך לאחרונה על ידי shoko555 ב 04/09/2016 22:37, נערך פעם 1 בסך הכל.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20179
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

לפי מה שידוע לי, בJS9000, התאורה נמצאת בצד המסך ולא למטה. זה מאפשר פסים שחורים למעלה ולמטה בזמן ניגון סרט בפורמט רחב. משהו שבלתי אפשר בסדרת הKS מאחר והתאורה נמצאת למטה.
למשל לי תופעת בלומינג מציקה בעין. אני חושב שמסך KS בחדר חשוך עם מנגנון ה-local dimming מופעל היה משגע אותי, והייתי מעדיף פשוט לכבות אותו.
יש לי ויזיו M 2015 עם FALD, וגם בה יש כמה תופעות מציקות כאשר משלבים FALD, סרט בפורמט רחב וכתוביות, כך שאין מסך LCD מושלם.
לא יצא לי לראות את ה-JS9000 בפעולה, אבל אני חושב שראיתי את ה-JS9500 עם ה-FALD בחנות. כמות הבלומינג שראיתי בזמן שהיא ניגנה סרטון הדגמה של LG, אם אינני טועה, בחדר מואר ועוד עם אור שמש שנכנס דרך הויטרינה לחנות היתה פשוט מזוויעה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”